Znamy mi poslal flashovi subor, ktory je animaciou psa ako lize sklo. Je to velmi mile tak som si povedal ze zo srandy si to dam do pozadia windows XP.
tu je nahlad ako to vyzera:
//obrazky davaj do prilohy
V plnom rozliseni: //obrazky davaj do prilohy
Ak take nieco chcete aj vy tu mate navod:
1. Stiahnite si subor, ktory je tu v tejto teme
2. V nom mate dva subory. Jeden sa vola pozadie.swf(subor programu adobe/macromedia flash) a druhy sa vola pozadie.html(bezny HTML dokument). Obidva si ulozte spolu do jedneho priecinku niekde na pocitaci.
3. Vo windows XP prave tlacitko na ploche, PROPERTIES(vlastnosti)>DESKTOP(plocha)>BROWSE(vyhladat)>tam si najdiet kde mate umiestneny subor pozadie.html!
4. apply a ok a mal by sa vam za ikonkami objavit pes.
Takato plocha ma tieto nevyhody:
1. Neda sa oznacovat viac ikon pomocou SHIFTu, respektive to blbne (CTRL oznacovanie ide rovnako).
2. Na plochu sa neda kliknut pravym tlacitkom, len na okraji obrazovky. To znamena, ze ak chcete to dat prec, musite namierit uplne na okraj obrazovky a tam prave tlacitko>nastavenia>...atd.
3. Zerie to pamat, kedze musi mat pocitac v pozadi spustene programy umoznujuce prehravat flash.
Na druhej strane, malokto sa moze pochvalit ze mu pes cisty monitor
Dana animacia je sucastou reklamnej kampane, je tam moznost stiahnut tu ako screensaver:
http://www2.warnerbros.com/mustlovedogs/index.html
Dany subor sa bezne povaluje na internete takze dufam ze je volne pristupny, takze ak mate podozrenie ze posielat ho dalej sa nesmie, upozornite ma na to.