Cheat engine 6.3

Informácie o software, ankety...
deni
Amateur
Amateur

Cheat engine 6.3

Príspevok od používateľa deni »

Ahoj.

Pozná niekto program "Cheat engine 6.3" ?

Veľmi by mi pomohla rada. Na FB hrám hru "Suburbia". Podarilo sa mi už v hre nastaviť peniaze aj energiu na určitú hodnotu;
... len problém je v tom, že si to nechce zapamätať!
Nadarmo mám na displaji hry napr. 850.000. Ak idem kúpiť napr. nové pole Expand-čo stojí 325.000, v okienku mi ukazuje len napr. tých mojich 40.000 a tým pádom nemôžem kúpiť.
Ak sa nanovo prihlásim do hry, ...všetko mi zmizne.

Prosím poradte mi niekto :-)

Môžete písať aj na :
[email protected]
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Cheat engine 6.3

Príspevok od používateľa audiotrack »

cheat engine modifikuje pamäť, takže nikdy nim nedocieliš to, aby efekt pretrval. Ak je v tej hre overovanie na strane servera či máš dosť financií, môžeš si nastaviť koľko chceš a nedovolí ti to kúpiť. Je to nastavené iba u teba, ako keby tú stránku stiahneš, a v zdrojáku prepíšeš údaje. Iba pozmenenie vygenerovaného obsahu. Na serveri v databáze máš stále tú reálnu sumu s ktorou hra narába. Takže toto cez cheat engine nespravíš
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

niektoré online hry idú modifikovať cez cheat engine, iné nie. Presne ako hovorí audio, ak si hra overuje u seba na serveri koľko máš peňazí, tak to nijako nezmeníš.
deni
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deni »

audiotrack napísal:cheat engine modifikuje pamäť, takže nikdy nim nedocieliš to, aby efekt pretrval. Ak je v tej hre overovanie na strane servera či máš dosť financií, môžeš si nastaviť koľko chceš a nedovolí ti to kúpiť. Je to nastavené iba u teba, ako keby tú stránku stiahneš, a v zdrojáku prepíšeš údaje. Iba pozmenenie vygenerovaného obsahu. Na serveri v databáze máš stále tú reálnu sumu s ktorou hra narába. Takže toto cez cheat engine nespravíš
Hmm. ... ok
aj tak ďakujem za odpoveď.
Napísať odpoveď