Chladenie DUSIKOM N2 ala KINGPIN Extrem overclocing

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

No podla mna je to s tym ladom blbost, je to fakt iba na kratkodobe odskusanie, ale nic svetoborne s tym asi nedosiahnete, kedze rekordy sa robia za pomoci dusika. Cize na domace a trvale riesenie by bol najlepsi vodny okruh s nemrznucou zmesou a k tomu agregat z mraznicky :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

GothaR napísal:No podla mna je to s tym ladom blbost, je to fakt iba na kratkodobe odskusanie, ale nic svetoborne s tym asi nedosiahnete, kedze rekordy sa robia za pomoci dusika. Cize na domace a trvale riesenie by bol najlepsi vodny okruh s nemrznucou zmesou a k tomu agregat z mraznicky :)
lol toto si mi ani povedat nemal :D :D nezaspim teras :D ku kde zozeiem chladnicku :D :D
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

DreamHack Winter 2007 - padali rekordy

Kód: Vybrať všetko

Tohtoročný "počítačový sviatok" DreamHack sa zapísal hneď niekoľkými rekordmi
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... ead&id=297
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

GothaR napísal:No podla mna je to s tym ladom blbost, je to fakt iba na kratkodobe odskusanie, ale nic svetoborne s tym asi nedosiahnete, kedze rekordy sa robia za pomoci dusika. Cize na domace a trvale riesenie by bol najlepsi vodny okruh s nemrznucou zmesou a k tomu agregat z mraznicky :)
Nie som si isty, ze ten agregat je stavany na tak vysoke odpadove teplo a na trvalu zataz.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Nie som si isty, ze ten agregat je stavany na tak vysoke odpadove teplo a na trvalu zataz.
No to mas vlastne pravdu, nejak som na to pozabudol :oops: Ale na tom principe by sa mohlo dat nieco zostrojit, len by to uz asii nebolo take lacne.
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sippo »

a k tej cene toho dusíka.. prečítaj si to tam ešte raz... 25tis $ stojí celý truck ;)
Napísať odpoveď