Chladič na grafike - aktív - vrčanie
-
NAPSTER
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Chladič na grafike - aktív - vrčanie
Ahojte, porsím vás neviete ako utíšim chladič na mojej grafike? GeForce 9500GS .. po mesiaci strašne začal vrčať a nedá sa to pri ňom vydržať... dík moc za rady
(btw už som ho aj rozobral aj zložil a bez efektu)
-
Hextall
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
S reklamáciami tohoto typu je dosť problém. Síce ti to uznajú, to áno, ale často si tú grafu u seba nechajú aj tri týždne, tým pádom ti blokujú počítač. Ja by som to riešil kúpou nejakého lepšieho aktívu. (teda za predpokladu, že sa tam dá osadiť, ale nemal by byť problém). Tak si ušetríš dosť problémov a hlavne nervy, lebo do budúcnosti sa ti ten problém bude opakovať. Totiž malé chladiče na grafických kartách toto robia po istom čase takmer stále. A platí to dvojnásobne, pokiaľ máš PC v nejakom prašnom priestore.
ak ti to vrci vlozisku jednoduche docasne riesenie 
vymontuj chladic..zo spodnej strany by mala byt mala poistka proti vybratiu vrtulky.. vyber ju vonku.. teraz mozes vybrat aj vrtulku..v prostriedk bude tenky kolik...zoberes indulonu alebo hocijaky krem na ruky a pomazes ten kolik..poskladas to naspet a je po vrcani

vymontuj chladic..zo spodnej strany by mala byt mala poistka proti vybratiu vrtulky.. vyber ju vonku.. teraz mozes vybrat aj vrtulku..v prostriedk bude tenky kolik...zoberes indulonu alebo hocijaky krem na ruky a pomazes ten kolik..poskladas to naspet a je po vrcani