Chladic na karte HD4850 od sapphiru

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Chladic na karte HD4850 od sapphiru

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Prosim vas ma niekto susenosti ohladne chladica na grafickej karte HD4850 od sapphiru teda ci je dostacujuci /na hlucnost sa nepytam to mi je fuk/ len ci ochladi grafiku tak aby nerobila problemy dakujem alebo aspon nazor :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Chladic na karte HD4850 od sapphiru

Príspevok od používateľa cORP. »

TUCERO_SVK napísal:Prosim vas ma niekto susenosti ohladne chladica na grafickej karte HD4850 od sapphiru teda ci je dostacujuci /na hlucnost sa nepytam to mi je fuk/ len ci ochladi grafiku tak aby nerobila problemy dakujem alebo aspon nazor :)
ochladit musi ak nie vratis neveim kde je problem :) mala by ta skorej zaujimat ta hlucnot no myslim ze to prezijes ale na tvojom mieste by som zvolil skorej asus,msi
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Chladic na karte HD4850 od sapphiru

INDIGOcorp. napísal:ochladit musi ak nie vratis neveim kde je problem :) mala by ta skorej zaujimat ta hlucnot no myslim ze to prezijes ale na tvojom mieste by som zvolil skorej asus,msi
rad by som ale kde chcem kupovat nemaju, maju iba sapphire tak uvazujem ci vobec kupit :lol: totiz inde na nete som cital nejake pindy bla bla bla /sak nemozu tam dat nejaky sunt kery necha grafiku nech sa roztopy ne?/... tak som sa chcel radsej opytat tu vam verim viac. :lol: inak dikes
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

4850 od saphireu a od vela podobnych znaciek dava ten isty chladic a ako dobre viem vsade je problem s prehrievanim a nastavovanim vo Wine aby siel chladic tak ako ty ces, lebo nejde na plno a aj kamos ju ma takze urcite....ja ked buem kupovat tuto kartu tak na nu hodim urcite AC S1 rev 2 a ktomu daky 12cm chladic a uchladim ju ovela lepsie a tichsie ako s referencnym chladicom...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

karta je s ref chladicom v pohode uchladi ju ako nic a je tichy co viac chces :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vzhladom na to ze nadomnou dva prispevky sa uplne biju :lol: neviem teraz povedat na isto ci chladi dobre alebo nie kazdopadne pozri recenzie kde bola karta zatazovana, v kazdej recenzii mas skoro teploty jadra v klude a zatazi na referencnom chladici a ak chces kupovat skus si t ozariadit cez www.alza.sk maju vsetko vacsinou :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:vzhladom na to ze nadomnou dva prispevky sa uplne biju :lol: neviem teraz povedat na isto ci chladi dobre alebo nie kazdopadne pozri recenzie kde bola karta zatazovana, v kazdej recenzii mas skoro teploty jadra v klude a zatazi na referencnom chladici a ak chces kupovat skus si t ozariadit cez www.alza.sk maju vsetko vacsinou :)
no ja neviem alza sak kukni toto ma zaujalo
http://www.alza.sk/sapphire-hd-4850-512mb-d95598.htm
http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;14104
porovnaj ceny hmm neco na to bude ale neviem co v tom sharku je to podozrive ale lakave
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

alza je velmi drahy obchod hlavne ked kupujete "nove veci"
a ten orig chladic ju v pohode uchladi to ze nejaky "macher" povie ze ta karta sa pri 90 stupnoch upecie a ze sa poskodzuje je totalna kravina a podobnym dristom neverte (a keby sa aj pokazila mas narok na novu)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:alza je velmi drahy obchod hlavne ked kupujete "nove veci"
a ten orig chladic ju v pohode uchladi to ze nejaky "macher" povie ze ta karta sa pri 90 stupnoch upecie a ze sa poskodzuje je totalna kravina a podobnym dristom neverte (a keby sa aj pokazila mas narok na novu)
tak bylo dano muj osud byl speceten dikes
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:alza je velmi drahy obchod hlavne ked kupujete "nove veci"
v tomto ti musim protirecit alza vobec nieje drahy obchod ku skladovym cenam ma najblizsie ale zas na druhu stranu musim uznat ze ta cena v sharku je az moc divna hlavne preto ze je to shark :shock: , no dole si ale vsimni ze ju nikde nemaju vsade len na objednavku :roll: to aj ja si mozem dat do cenniku nadhodit cash a povedat ze to je vsetko na objednavku
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

INDIGOcorp. napísal:v tomto ti musim protirecit alza vobec nieje drahy obchod ku skladovym cenam ma najblizsie ale zas na druhu stranu musim uznat ze ta cena v sharku je az moc divna hlavne preto ze je to shark :shock: , no dole si ale vsimni ze ju nikde nemaju vsade len na objednavku :roll: to aj ja si mozem dat do cenniku nadhodit cash a povedat ze to je vsetko na objednavku
no ale v alze musis mat tie vyhody napr ze si student ale ked nemas nic nic moc skusim ten shark mozno spravili chybu a kym sa spamataju :new01: alebo co by ste povedali na BGS http://www.bgsdistribution.sk/main.aspx ... ext=HD4850 a ktoru pls
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

TUCERO_SVK napísal:no ale v alze musis mat tie vyhody napr ze si student ale ked nemas nic nic moc skusim ten shark mozno spravili chybu a kym sa spamataju :new01: alebo co by ste povedali na BGS http://www.bgsdistribution.sk/main.aspx ... ext=HD4850 a ktoru pls
no s bgs bereim aj ja je to velkosklat su tam asi najlacnejsie veci , len vedz ze tam to nemozes len tak kupit pretoze je to viazane na zivnost ,ale ak ju mas resp mas cloveka ktory ti to otial zozenie nemas co riesit :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

tomu ver ze mam na to lidi
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa: