cawte mam taky problem chcel by som si obednat tento chladic na CPU ale nie je kompatibilny s operacnymi pamatami Corsair Vegance...a chcem sa spytat preco? a ci by to bol problem keby som ho tam dal? vopred diki...moja zostava je
MB Msi 890GXM-G65 (AM3+)
HDD Seagate 1TB Serial ATA III 7200ot. 32MB, 7200.12
AMD PHENOM II X6 1100T BOX (AM3)
DDRAM3 2x4GB Corsair 1600 CL9 (CMZ8GX3M2A1600C9B)
VGA MSI ATI HD 6950 2GB DDR5 (PCIe)
chladic Noctua NH-D14
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: chladic Noctua NH-D14
no preco?? preco su Vengeance Low-Profile podporovane a Vengeance nie?? 
// inak to tam mas napisane... (preklad cez translator...)
NH-D14 je veľký chladič, ktorý sa rozšíri cez prvý RAM sloty na väčšine základných dosiek. Chladič ponúka dostatočný priestor pre všetky štandardné moduly veľkosti pamäte, ale nebudete môcť používať pamäťové moduly vyšší ako 44 mm. Corsair Dominator DDR3 moduly môžu byť použité v prípade, že horná heatspreader je odstránený, ako je znázornené tu.
// inak to tam mas napisane... (preklad cez translator...)
NH-D14 je veľký chladič, ktorý sa rozšíri cez prvý RAM sloty na väčšine základných dosiek. Chladič ponúka dostatočný priestor pre všetky štandardné moduly veľkosti pamäte, ale nebudete môcť používať pamäťové moduly vyšší ako 44 mm. Corsair Dominator DDR3 moduly môžu byť použité v prípade, že horná heatspreader je odstránený, ako je znázornené tu.
-
dobi235
Light Professional
a nevies mi poradit nejaky iny...nemusi byt najlacnejsi ale zas ani najdrahsi nechcem..a nech neni moc hlucny..lebo ja som hladal a vobec netusim ktory by bol taky naj
-
Pigesko
King
to ti neporadim
na chladenie tu mame skusenejsich ludi...chvilku pockaj, niekto ti urcite poradi...
-
nejakymarko
Addict
respektive si mozes zalozit novu temu sem http://www.hojko.com/poradna-pri-kupe-f58.html 
-
Thommas
Addict
Ak chceš tichý, tak U12P. Je lacnejší a tichý.