Chlpate nohy
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vyrieš to tak ako ja .. tiež ma to ubíjalo tak som sa perstal holiť.. raz za dva týždne to ostrihám nech to nejak vyzerá a hotovo.. ale zase na druhej strane to treba každý den umývaťFabo napísal:weronyka mas pravdu, staci tvar, uz to je dost otrava
Re: Chlpate nohy
Ja mám zase taký problém, že nohy si nechcem holiť pretože si myslím, že muži by mali mať chlpy na nohách. Len mám problém, že ja ich mám trocha viac, dlhšie a čiernejšie ako by som chcel. Nikto s mojich spolužiakov nemá také chlpy na nohách ako ja a tak mám na telesnej stále dlhé nohavice a tak isto aj v lete - stále mám dlhé nohavice. Ide mi to už však na nervi! Nedá sa to nejako skrátiť? Alebo aby aspoň trocha stratili farbu?
-
lollo
Professional
btw preco robit preto taku vedu?
akoze nechapem nikdy som takto neuvazoval ako ty, co si myslis ze ti budu tie chlpy zavidiet?
alebo ako
Práve naopak. Sám mám pár "chlpatších" spolužiakov tak si z nich sem tam urobím prdel...
. Ale berú to s rezervami, koniec koncov mi to vrátia inde...
.
-
kj37
Light Star
A ty mas kolko rokov ak sa smiem spytat?majko492 napísal:Ja mám zase taký problém, že nohy si nechcem holiť pretože si myslím, že muži by mali mať chlpy na nohách. Len mám problém, že ja ich mám trocha viac, dlhšie a čiernejšie ako by som chcel. Nikto s mojich spolužiakov nemá také chlpy na nohách ako ja a tak mám na telesnej stále dlhé nohavice a tak isto aj v lete - stále mám dlhé nohavice. Ide mi to už však na nervi! Nedá sa to nejako skrátiť? Alebo aby aspoň trocha stratili farbu?
-
triple
Guru wannabe
slnko z nich kus farbu vytiahne ale neni to recept.. a na čo ti to vôbec je?
nohy nie, ale hornu polovicu tela si v lete z hygienickych dovodov zvyknem holit bežne..
-
retsil
Light Star
nohy mam chlpate, ale nikdy som si ich neholil a snad ani nikdy nebudem, nevidim v tom ziadny zmysel.. jednu nohu mam pokerovanu, takze je aj tak ciernocierna 
-
luculiiik
Light Star
K chlapom chlpaté nohy jednoducho patria! Neviem si predstaviť priateľa s hladkými nohami.
Takže nešpekulujte, keď nemusíte! 
Presne tak chlap má mať chlpaté nožky... nepoznám babu čo by riešila to či jej priateľ má chlpaté nohy, a káže mu ich oholiť si ich ...
chlapci vy máte problémy... 
-
Qerten
Medium Star
Jedine ak by som už mal nohy chlpaté tak veľmi ako šimpanz alebo ak by to bolo treba na povolanie.
-
cORP.
Addict
ja si nohy sice neholim doslova ale na leto si skratim masinkou na presne rozmery 
holit by som si nohy urcite neholil
Podpazusie a tam dole to jo ale nohy nie 
nemam slov kam som sa to narodil... zeny si davaju robit umele prsia,pery,rite a zasivat <> a chlapi si holia frcinu nohy a podpazusie a myslia si ze je to v poriadku... 
napadlo vas niekedy ze tie chlpy tam kvoli niecomu rastu?
zamysleli ste sa niekedy nad tym ako funguju antiperspiranty?
hlinikom si dobrovolne upchavat potne zlazy aby sa nadomnou nepohorsovali v lete vypatlane obete doby? how about shower?
//
"looool pobavil si ma" - myslim ze s takymto komentarom je potesenie na mojej strane 
andone7 - infantilne narazky si nechaj pre svoju mentalne urcite vyzrelu priatelku a radsej mi ukaz kde Ti "vnucujem za kazdu cenu chlpate pazuchy bez deodorantu" ty "kulturny clovek"
radost byt medzi vami (:
napadlo vas niekedy ze tie chlpy tam kvoli niecomu rastu?
zamysleli ste sa niekedy nad tym ako funguju antiperspiranty?
hlinikom si dobrovolne upchavat potne zlazy aby sa nadomnou nepohorsovali v lete vypatlane obete doby? how about shower?
//
andone7 - infantilne narazky si nechaj pre svoju mentalne urcite vyzrelu priatelku a radsej mi ukaz kde Ti "vnucujem za kazdu cenu chlpate pazuchy bez deodorantu" ty "kulturny clovek"
radost byt medzi vami (: