chodenie na dlialku.....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
klawdika:)
Amateur
Amateur

chodenie na dlialku.....

Príspevok od používateľa klawdika:) »

wem ze taka to tema tu uz bola mno cem sa opytat,co by ste robilikeby was partner wam odisiel na 10 mesiaco prec daleko....az za atlantik???? :? :? :?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: chodenie na dlialku.....

Príspevok od používateľa DonLuca »

klawdika:) napísal:wem ze taka to tema tu uz bola mno cem sa opytat,co by ste robilikeby was partner wam odisiel na 10 mesiaco prec daleko....az za atlantik???? :? :? :?
Keď ho miluješ, a veríte....tak to nerieš.... :roll:
Amateur
Amateur

mo wed hej milujem ho welmi mno al sa aj wlemi bojim je tam 2 mesiace je tueste 8....boze co by si robil ty???
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html

Ak ste nič nenašli a idete zakladať tému, tak použite vhodný predmet príspevku, v texte správy sa pokúste stručne opísať problém, píšte spisovne (napr. nepoužívajte X miesto CH, dávajte pozor na y/i, rozlišujte veľké a malé písmená, obrázky vkladajte do prílohy a hlavne používajte interpunkčné znamienka...), prečítajte si návod Ako správne položiť otázku a Ako správne hlásiť chyby.

To sa tyka aj W/V atd...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:mo wed hej milujem ho welmi mno al sa aj wlemi bojim je tam 2 mesiace je tueste 8....boze co by si robil ty???
Jednoznačne, keby ja som mal holku "von" za atlantikom na 10 mesiacov, tak by som ju oddane čakal....
Tiež to nemám veľmi ružové s priateľkou som sa spoznal v maji a 1. júla som cestoval na 2 mesiace preč... a teraz sa vidíme len 1 krát za mesiac a predsa je to láska na celý život :wink:

Takže hlavu hore, zbytočne sa netráp...ak Ťa miluje, určite nebude robiť hlúposti a bude ti verný :)
Amateur
Amateur

hmmm sak keby si tam dakoho nasol ta bitka wed ked som s a snim lucila na letisku powedala som mu ze ho zaskrtim:DDDD heh wies on je tam na stednej to je nieco ako vymenny pobyt ale z tamtej rodiny do jeho rodiny neprisiel nik hapes???hmm???taze tak...a to s twojou heh je dobre ked mas pocit ze je to na cely ziwot a aj ja to tak citim....len este mame toho welmi wela predsebou.....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

No tak to určite máme toho pred sebou veľmi veľa, ale láaska medzi nami je taká veľká, že sa do budúcna neobávam ničoho 8)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

klawdika:) napísal:wem ze taka to tema tu uz bola mno cem sa opytat,co by ste robilikeby was partner wam odisiel na 10 mesiaco prec daleko....az za atlantik???? :? :? :?
predpokladám , že dievča staršie ako 18 rokov by nepísalo takým dementným písmom ako píšeš ty , takže odpoveď je : jasné , že nevydrží , budeš mať X ďalších nabíjačov
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

schw33k napísal:predpokladám , že dievča staršie ako 18 rokov by nepísalo takým dementným písmom ako píšeš ty , takže odpoveď je : jasné , že nevydrží , budeš mať X ďalších nabíjačov
s týmto názorom sa s totožňujem, že je mladšia ako 18... a ešte bola aj upozornená na to W/V, ale akosi jej to nedošlo...

BTW/// s tými nabíjačmi si ma odrovnal K+ :aasmile1:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Kazdy den jej volal O urcitej vopred dohodnutej hodine ci uz cez Telefon alebo Skype ... to je vsetko ... a Nedockavo cakal
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nič by som nerobil..
v provom rade tomu nezabrániš ostáva ti to len a len prijať.
v druhom rade niet čo riešiť ked má rad teba a ty jeho.. ja vôbec neviem ako dlho ste spolu aký silný je váš vzťah a hlavne aký pevný.. čo dokáže spravit jeden pre druhého .. to vieš len ty a on.. ak si istý že toto všetko ide do veľkého plusu odpoved - dont worry be happy,, nič sa nestane dva mesiace prejdu ako voda a zase budete spolu a je tu net... ale ak to všetko ide mínusovím smerom .. sú dve možosti dont worry be happy .. a bla bla bla.. on sa vráti a zase bude spou alebo .. to je ten horší prípad .. ty podvedieť jeho a on teba.. hh.. no ale to ti ja povedať neviem to vieš ty ešte raz podotýkam.. .. takúto vec by som neriešil na fore ale s priateľmi ktorí poznajú oboch a hlavne s partnerom
GL
DonLuca napísal:a predsa je to láska na celý život :wink:
si si istý kde berieš tú istotu? nieje trocha priskoro takto hovoriť? čo myslíš ako dlho vydrží váš vzťah? chceš si ju zobrať mať s nou deti?bude to jediná žena s ktoru budeš spať od teraz?
ked si na všetky otázky odpvieš kladne potom môžeš myslieť na láske na celý život.. a ani vtedy si sám nebudeš veriť
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

triple napísal:si si istý kde berieš tú istotu? nieje trocha priskoro takto hovoriť? čo myslíš ako dlho vydrží váš vzťah? chceš si ju zobrať mať s nou deti?bude to jediná žena s ktoru budeš spať od teraz?
ked si na všetky otázky odpvieš kladne potom môžeš myslieť na láske na celý život.. a ani vtedy si sám nebudeš veriť
Kolega, na tie otázky som si nuž davnejšie odpovedal áno a moja priateľka tiež....inak by som to tu nenapísal :oops:

..a ver tomu, že si verím, ona je jedine, čo som v živote tak miloval. A o lepšej už ani nerozmýšľam...
Amateur
Amateur

tak dobre budem uz pisat zrozumitelne....hmm...mam 17 ...ehm a ano je to silne dost silne,sme spolu wiackako 15 mesiacov,este nieco on sa nevrati ze po kazdych 2 mesiacov on je tam proste na rok...hmmm...a nvem ci sa bojim len je to tazke a jasnacka ze fungujeme na skype...a tato tema bola zalozena aj kvoli tomu ci niekto takyto vztah prezil alebo ho radsej skoncil,chcela som vediet aj reakcie inych....hmmm
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

oni chcú radu no vy ich kameňujete....
Amateur
Amateur

micho dakuuuuuuujem :oops: velmo.......nevem co by robili oni keby im odisla polovicka na tak dlho prec a volali by si spolu len raz do tyzdna .....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

klawdika:) napísal:tak dobre budem uz pisat zrozumitelne....hmm...mam 17 ...ehm a ano je to silne dost silne,sme spolu wiackako 15 mesiacov,este nieco on sa nevrati ze po kazdych 2 mesiacov on je tam proste na rok...hmmm...a nvem ci sa bojim len je to tazke a jasnacka ze fungujeme na skype...a tato tema bola zalozena aj kvoli tomu ci niekto takyto vztah prezil alebo ho radsej skoncil,chcela som vediet aj reakcie inych....hmmm
pff tak rok žo už je iná káva podla mna.. pff ja osobne by som asi nevydržal .. ty možno aj hej.. lebo ty si doma.. ale on bude mať plno nových frendov a strtne plno zaujímavých ludí .. skôr by som sa pytal nie to či ho myluješ ty ale či on teba...a či to má zmysel udržiavať? to teraz isto nemôžeš vedieť isto to nekončite tearz.. radšej si počkajete ako sa to bude vyvíjať.. potom to bude jednoznačnejšie....
pff ale aj tak silné kafé .. no .. držím palce
DonLuca napísal:Kolega, na tie otázky som si nuž davnejšie odpovedal áno a moja priateľka tiež....inak by som to tu nenapísal :oops:

..a ver tomu, že si verím, ona je jedine, čo som v živote tak miloval. A o lepšej už ani nerozmýšľam...
tak teda klobúk dole :king:
Amateur
Amateur

triple: wes co my sa vela krat aj tu pohadame a niekedy mi vyklzne z ppusy ze koneic a ona nie ze cisom pipik...ze to nechce tak asi to nechce ukoncovat ani on...ja som taka ziarlivka velka:DDD ale ves on tam zije od piatka do piatka pretoze cely tyzden je v skole a iba piatky a soboty chodi von s kamaratmi,bude mat na skole aj ples pretoze je v maturitnom rocniku heh....mno nevem drzte mi palce pretoze ho velmi lubim:) vazne silno a aj on mna mno pocitam s tym ze velka kriza este len pride....
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

rozhodne by som bol verny.... kolko by sa dalo tolko by som bol verny....... zalezi to od toho ako moc sa lubite....
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

klawdika:) napísal:triple: wes co my sa vela krat aj tu pohadame a niekedy mi vyklzne z ppusy ze koneic a ona nie ze cisom pipik...ze to nechce tak asi to nechce ukoncovat ani on...ja som taka ziarlivka velka:DDD ale ves on tam zije od piatka do piatka pretoze cely tyzden je v skole a iba piatky a soboty chodi von s kamaratmi,bude mat na skole aj ples pretoze je v maturitnom rocniku heh....mno nevem drzte mi palce pretoze ho velmi lubim:) vazne silno a aj on mna mno pocitam s tym ze velka kriza este len pride....
Ako ti vravím, ak ťa MILUJE, tak sa nemáš čoho báť....
a nechem byť nepríjemný, ale ak by ťa náhodou podviedol, tak aspoň budeš vedieť, čo ťa môže čakať do budúcna ak ho pustíš niekam von... :?
Amateur
Amateur

jj nikde ho nepustimi ked na vysoku skolu ce ist prec iba cez moju mrtvolu aleboso mnou....podla mna ked nam to vydrzi tak nas uz ptm sa nerozideme tak skorovies preda udeme mat toho vela za sebou.....jedna vec je dobra....ze dobry vychadzam z jeho rodicmia chodim niekedyk nim na nastevy....a tak...heh..inak je zaujimave to ze cim je dlhsie prec viac ho lubim.....
Zamknuté