Chodite na pokec? Aky mate nick?
-
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Chodite na pokec? Aky mate nick?
no ja som tam kazdy den heh...a nick mam NecroFuneral ...tak mi napiste:D
-
Nymphested
Zablokovaný
-
humanstorm
Medium Expert
Re: chodite na pokec? aky mate nick?
no ja zas neznasam pokec ale nick mam taky isty jak tu a vsade indeKnjaz Varggoth napísal:no ja som tam kazdy den heh...a nick mam NecroFuneral ...tak mi napiste:D
-
Nymphested
Zablokovaný
Re: chodite na pokec? aky mate nick?
on je psychopokecar ! aaaah daj nam pokoj mi mame cistejsie duseKnjaz Varggoth napísal:no ja som tam kazdy den
Je to zla forma komunikacie clovek by sa radsej mal stretavat priamo vonku pri chatovani clovek stravi 3 az 4krat viac casu ako pri priamej komunikacii , a ludia si hovoria omnoho viac ako by si mali a stracaju pred sebou prirodzenu hanblivost tiez je to forma zavislosti ktorej som z casti prepadol no ja pouzivam IM lebo pokec je pomali a s uchylakmi a podobnymi stvoreniami nemienim kecet
-
OnlinePetulo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
braino.swk
Light Professional
-
Seymour
Medium Star
este pred rokom som tam bol kazdy den a moj den bola len skola a pokec. Potom tam nejaky mily spammer daval linky na jedno (warez) forum, a od vtedy tam chodim minimalne (maybe 1x za mesiac). A som aj velmi rad, ze som sa z tade dostal prec, ked tam niekedy som, vzdy tam nejaka lama riesi probelm ako nainstallovat nejaky messenger alebo ako prejst nejaku tu ci onu hru. V zoznamke je kopa pedofilov, erotomanov a uchylakov co len surne potrebuju a nemaju s kym.
Mam tam cca 20-30registracii, official ale je Catlover_1 a ak me niekto pod tymto nickom pozna, vie aj dlasie 3
Mam tam cca 20-30registracii, official ale je Catlover_1 a ak me niekto pod tymto nickom pozna, vie aj dlasie 3