Je trestne ak na Live for speed urobim na auto taky skin na ktorom bude nalepena nalepka Castrol Syntec? Myslim to vseobecne ze kebyze to zistia ci maju narok ma stihat.
Chcem jednu vec urobit a potrebujem vediet toto, mozno sa to zda smiesne ale ma to zaujima
Chranene Logo?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
je to ako s kazdym inym logom, ktore ma C alebo R v kruzku .. jeho umiestnenie musis mat dohodnute s jeho drzitelom ... ale ked spravis iba podobne logo a dajmetomu pomenis font pisma, posunies, trosku zdeformujes, ze bude kazdemu jasne ze je to Castrol, ale nebude rovnake, tak ti podla mna nic nemozu, pretoze je to ine, vymyslene logo, bez ochrany 
Ja som odjazdil celu ligu s logom Sensation a nikomu to nevadilo 
Aj tak by z teba vela nevysudili a v sucasnom stave im pravdepodobne iba robis reklamu bez toho, aby si ich logo vyuzival na vlastne obohacovanie. Ak by som ja mal firmu, tak by som bol len rad, ak by si nejaki nadsenci davali moje logo na svoje auta.
Pokojne si to tam daj, prinajhorsom ta nejaky admin upozroni, ze si to mas stiahnut alebo ti niekto z Castrolu napise postu/mail, neoplati sa im financovat pravnikov
Aj tak by z teba vela nevysudili a v sucasnom stave im pravdepodobne iba robis reklamu bez toho, aby si ich logo vyuzival na vlastne obohacovanie. Ak by som ja mal firmu, tak by som bol len rad, ak by si nejaki nadsenci davali moje logo na svoje auta.
Pokojne si to tam daj, prinajhorsom ta nejaky admin upozroni, ze si to mas stiahnut alebo ti niekto z Castrolu napise postu/mail, neoplati sa im financovat pravnikov
hh napis na spodok karoserie ze logo je registrovanou znackou tej a tej spolocnosti..
Registrovana znacka je o tom, aby nevznikali produkty ine, alebo totozne pod tou istou znackou aka uz je v uzivani.. Ak tuto znacku pouzijes cisto na prezentacne ucely danej znacky, naozaj nevidim problem.. kym znacku neznehodnocujes, tak si posli aj fakturu za inzerciu
.. to by vyzeralo keby pri kazdom pouziti nejakeho loga v ramci recenzie, inzercie a pod, bolo treba pytat si suhlas ze ci mozem
.. podstatne je neposkodzovat, ale robit dobre meno (tym nemam namysli ze ked budes stale prehravat, tak ti pridu zaklopat na dvere)
Registrovana znacka je o tom, aby nevznikali produkty ine, alebo totozne pod tou istou znackou aka uz je v uzivani.. Ak tuto znacku pouzijes cisto na prezentacne ucely danej znacky, naozaj nevidim problem.. kym znacku neznehodnocujes, tak si posli aj fakturu za inzerciu