Chudnutie - školák
Re: Chudnute - školák
TenDruhy > to asi vsetci, vcetne mna. Ale nie je to blbost, fakt. Nas mozog totiz potrebuje urcity cas na to aby dostal signal o nasyteni. Ten dostavas rovnako rychlo bez ohladu na to co a kolko zjes. Ked jes rychlo, zjes toho ovela viac kym mas pocit ze si najedeny.
TenDruhy- Tvoja vec !! ..
Mirak2 - florbal sa hra turnaje mekač tu nieje iba laserfood opodobne a s futbalom to poriuadne prehanam v lete hram ceyl asi4 hod 7 dni cele prazdniny koncoročne !! aku ligu ... a hram ešte ping-pong
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 13:04)
Luciiia - už si niečo našle plx !!
Mirak2 - florbal sa hra turnaje mekač tu nieje iba laserfood opodobne a s futbalom to poriuadne prehanam v lete hram ceyl asi4 hod 7 dni cele prazdniny koncoročne !! aku ligu ... a hram ešte ping-pong
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2011, 13:04)
Luciiia - už si niečo našle plx !!
Kingsamik, prepac, teraz moc nestiham, ale cez vikend ti urcite napisem!!!
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
riesenie je jednoduche, viac sportu takeho kde sa hybes, nie brankara robit stale
zacat vela bicyklovat (kedze pri behu s tvojou vahou by si si mohol zacat posierat kolena) a nie bicyklovat akoze hodinu az dve tak ze ledva z teba kvapka potu zojde poriadne nech si telo zvyka
vsetky sporty robit casto, 3-5x do tyzdna
nezrat sladkosti, ZIADNE, aspon mesiac to vydrz, neprezierat sa chlebom, neprezierat sa maslom a inymi tukovymi chu**** (slahacky smotany salaty) zrat vela zeleniny a ovocia (hlavne namiesto sladkosti)
zacat vela bicyklovat (kedze pri behu s tvojou vahou by si si mohol zacat posierat kolena) a nie bicyklovat akoze hodinu az dve tak ze ledva z teba kvapka potu zojde poriadne nech si telo zvyka
vsetky sporty robit casto, 3-5x do tyzdna
nezrat sladkosti, ZIADNE, aspon mesiac to vydrz, neprezierat sa chlebom, neprezierat sa maslom a inymi tukovymi chu**** (slahacky smotany salaty) zrat vela zeleniny a ovocia (hlavne namiesto sladkosti)
Luciiia - Diky !! 
Vendo - skúsim to !! Môže byť aj stacionárny bajk nie ?
Vendo - skúsim to !! Môže byť aj stacionárny bajk nie ?
-
mirak2
Hardcore addict
viem, ta liga prebieha zatial formou miniturnajov kazde prazdniny jeden, ak dobre pamatam, ti hovorim, ze kamarati tam robia trenerov a rozhodcov na florbale...a tiez je rozdiel hrat 4 hodiny futbal a 4 hodiny futbal, v zmysle stojim a cakam loptu alebo beham jak fretka a snazim sa si loptu pytatKingsamik napísal:Mirak2 - florbal sa hra turnaje mekač tu nieje iba laserfood opodobne a s futbalom to poriuadne prehanam v lete hram ceyl asi4 hod 7 dni cele prazdniny koncoročne !! aku ligu ...
mirak2 - OK
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 14:10)
Luciiia - Už si nieč onašla veľmi by mi to pomohlo !!
//autoeditácia príspevku (13 Feb 2011, 14:10)
Luciiia - Už si nieč onašla veľmi by mi to pomohlo !!
-
Peter_Retep
VIP
ked chces schudnut a urobit aj nieco pre svje zdravie zmen si stravovanie a to takto:
1 pitie: ziadne sladke vody ani ochutene mineralky - len ciste mineralky, cistu vodu alebo neochutene caje
2. ranajky: nezer biele pecivo - ja osobne jem na ranajky len ovsene vlocky s mliekom - velmi zdraviu prospesne
3. desiata: nieco lahke, napr knackerbrot s jablkom a podobne
4. obed - maso ale ziadne vyprazane ani nic podobne - robene na prirodno, alebo zapekane v trube - LEN NA OLIVOVOM OLEJI (neprehanat to s nim)
5. olovrant: opat nieco lahke naj zelenina so sunkou a fittness chlebom
6. vecera - maso
7. neskora vecera ak si hladny: tvaroh
A NEJEDZ BIELE PECIVO!!!!!
toto je scasti dieta ktoru mam ja...popritom dviham zelezo (behanie ani bike nerobim kvoli dodrbanemu menisku - zasraty futbal). skus zacat 2 - 3 do tyzdna cvicit - nemusi to byt ze sa znicis ale len aby si bol prijemne unaveny. skus si poggoglit nejake veci a vysledok sa dostavi.
1 pitie: ziadne sladke vody ani ochutene mineralky - len ciste mineralky, cistu vodu alebo neochutene caje
2. ranajky: nezer biele pecivo - ja osobne jem na ranajky len ovsene vlocky s mliekom - velmi zdraviu prospesne
3. desiata: nieco lahke, napr knackerbrot s jablkom a podobne
4. obed - maso ale ziadne vyprazane ani nic podobne - robene na prirodno, alebo zapekane v trube - LEN NA OLIVOVOM OLEJI (neprehanat to s nim)
5. olovrant: opat nieco lahke naj zelenina so sunkou a fittness chlebom
6. vecera - maso
7. neskora vecera ak si hladny: tvaroh
A NEJEDZ BIELE PECIVO!!!!!
toto je scasti dieta ktoru mam ja...popritom dviham zelezo (behanie ani bike nerobim kvoli dodrbanemu menisku - zasraty futbal). skus zacat 2 - 3 do tyzdna cvicit - nemusi to byt ze sa znicis ale len aby si bol prijemne unaveny. skus si poggoglit nejake veci a vysledok sa dostavi.
OK nebudem jesť biele pečivo !!
Potrebujes schudnut? kup si Aljasskeho Malamuta... ja mam za pol roka asi 15 kil dole... A je to cititaj na mojej vydrzi a aj celkovom zdravi
Re: Chudnutie - školák
Nie ja mám psa len na neho nemám veľa času !! Škola !! Krúžky !! A keď je voľný čas tak PC !! Možno najviac sa z ním hrám cez prázdniny !! No určite pri ňom neschudnem !! Mám zápisníček a tam si zapisujem koľko a čo som zjedol !! Ale fakt veľa športujem !!
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 13:44)
MOJA DIETA
1. športujem 3-krát do týždňa
2. Pijem iba čaj, vodu, minerálku
3. Nejem sladkosti a také umeliny
4. Cvičím každý deň (Keď sa dá) ... (brušáky, rozcvička, a také iné somariny)
5. Jem veľa ovocia (hodne- nejecte banány lebo obsahujú veľa cukrov)
6. Na večeru iba ovocie alebo jogurt
7. Obedujem teplé jedlá ( niekedy som si na obed dával iba biele pečivo- teraz iba telu stravu)
8. Neolovrantujem iba večeriam .. ! ( po obede už niesom hladný )
Môj kamarát tiež chudne no on má drastickú dietu a z 80 kg schudol na 76,5 kg za 2-3 týždne !! No podľa mňa to je jojo efekt lebo on keď bude vedieť že ma málo kíl zase si dopraje toho viac a viac !!
Ja jem normálne no snažím sa nejesť biele pečivo, a sladkosti a za 1 týždeň som schudol 1kg !! Podľa mňa to je úspech !! Už sa tesím na ten deň keď budem mať aspoň 68 kg a budem sa cítiť ľahší !!
Ďakujem vám všetkým za vaše rady ... Kingsamik !!
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 13:44)
MOJA DIETA
1. športujem 3-krát do týždňa
2. Pijem iba čaj, vodu, minerálku
3. Nejem sladkosti a také umeliny
4. Cvičím každý deň (Keď sa dá) ... (brušáky, rozcvička, a také iné somariny)
5. Jem veľa ovocia (hodne- nejecte banány lebo obsahujú veľa cukrov)
6. Na večeru iba ovocie alebo jogurt
7. Obedujem teplé jedlá ( niekedy som si na obed dával iba biele pečivo- teraz iba telu stravu)
8. Neolovrantujem iba večeriam .. ! ( po obede už niesom hladný )
Môj kamarát tiež chudne no on má drastickú dietu a z 80 kg schudol na 76,5 kg za 2-3 týždne !! No podľa mňa to je jojo efekt lebo on keď bude vedieť že ma málo kíl zase si dopraje toho viac a viac !!
Ja jem normálne no snažím sa nejesť biele pečivo, a sladkosti a za 1 týždeň som schudol 1kg !! Podľa mňa to je úspech !! Už sa tesím na ten deň keď budem mať aspoň 68 kg a budem sa cítiť ľahší !!
Ďakujem vám všetkým za vaše rady ... Kingsamik !!
-
javatar
Hardcore addict
1kg schudnem za jeden den... staci nepit
ak chces vediet svoju skutocnu vahu vaz sa rano ked vstanes, vylucis zo seba prebytocne tuhe i tekute substancie a potom sa postav na vahu (idealne len v spodnom pradne)
kazdy co do toho uz trosku zabrdol ti povie ze ak chces schudnut tak nesmies hladovat - a zaklad chudnutia tvori zelenina, nie ovocie (ovocie je tiez dobre ale nie tak ako zelenina)
biele pecivo, biely cukor a biela ryza su nepriatelia cudnutia - to si zapamataj, tmave celozrnne pecivo, neslad vobec ak musis tak potom najlepsie medom, hneda pripadne paraboiled ryza
dalej si nastuduj nieco o glykemickom indexe a snaz sa jest iba veci ktore ho maju nizky az stredny (vtedy pochopis preco je zelenina lepsia ako ovocie - na chudnutie samozrejme)
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 14:11)
ak chces vediet svoju skutocnu vahu vaz sa rano ked vstanes, vylucis zo seba prebytocne tuhe i tekute substancie a potom sa postav na vahu (idealne len v spodnom pradne)
kazdy co do toho uz trosku zabrdol ti povie ze ak chces schudnut tak nesmies hladovat - a zaklad chudnutia tvori zelenina, nie ovocie (ovocie je tiez dobre ale nie tak ako zelenina)
biele pecivo, biely cukor a biela ryza su nepriatelia cudnutia - to si zapamataj, tmave celozrnne pecivo, neslad vobec ak musis tak potom najlepsie medom, hneda pripadne paraboiled ryza
dalej si nastuduj nieco o glykemickom indexe a snaz sa jest iba veci ktore ho maju nizky az stredny (vtedy pochopis preco je zelenina lepsia ako ovocie - na chudnutie samozrejme)
//autoeditácia príspevku (19 Feb 2011, 14:11)
olovrantuj aj veceraj - dosiahnes lepsi efekt ako ked to jedlo vypustis...Kingsamik napísal:8. Neolovrantujem iba večeriam .. ! ( po obede už niesom hladný )
Ber tak, ze svalstvo je tahsie ako tuk takze.... A povodne som ani ja nemal cas na psa... ale ked som prestal s PC zrazu bolo casu az az... a sportovat netreba vela... ja dam denne len asi 10km... ale dam to kazdy den. Stravu som nejak velmi nemenil
Neocakavaj velke vysledky za kratky cas, je to sice individualne, ale zo zaciatku je ubytok hmotnosti mensi, no po par mesiacoch sa to rozbehne, aspon moja skusenost
To ovocie jedz skôr doobeda, hlavne nie nejako večer a pred spaním, lebo proste aj to sú len cukry. Určite je ale lepší pomaranč ako kus čokolády či tyčinka.
Fakt drastická dieta.. krista! sa nauč niečo o dietovani a chudnuti a potom niečo piš..Kingsamik napísal:
javatar - no hej ale ja nechcem schudnuť tym že nepijem ale normálne !!
ale ja obedujem asi až o 15:00 alebo o 17.00 t( tak to máme v škole ) a potom už večser niesom hladný !!
110mat110 - OK
Syfon - ja top neocakavam !!
hughito - dobre
ten Druhy - si zavri papuľu chlapec ... a bud ticho ja som si to naštudoval ta si zavri pauľu !! a budem pisať čo sa mi chce .. §! čisty jojio-efekt to ma !!
ale ja obedujem asi až o 15:00 alebo o 17.00 t( tak to máme v škole ) a potom už večser niesom hladný !!
110mat110 - OK
Syfon - ja top neocakavam !!
hughito - dobre
ten Druhy - si zavri papuľu chlapec ... a bud ticho ja som si to naštudoval ta si zavri pauľu !! a budem pisať čo sa mi chce .. §! čisty jojio-efekt to ma !!
nečítal som celú diskusiu... ale takto.... najlepší spôsob ako zchudnúť je samozrejme šport (a obmedzenie niektorých jedál...)
Pre mňa osobne je to biketrial ktorý mi dáva aj silu aj z neho "chudnem" ale to je možno dosť osobitné a záleží od metabolizmu atď.
Napríklad mne stačí vykonávať pár minút nejakú fyzickú aktivitu a hneď som spotený
čo je výhoda v nevýhode....
Pre mňa osobne je to biketrial ktorý mi dáva aj silu aj z neho "chudnem" ale to je možno dosť osobitné a záleží od metabolizmu atď.
Napríklad mne stačí vykonávať pár minút nejakú fyzickú aktivitu a hneď som spotený
nechem zaparat, ale mozno toto by pomohlo
http://www.exyi.com/SbmIZKiCB6g__simpso ... ni-pilulky
Ak je tento prispevok nevhodny tak ho vymazte
http://www.exyi.com/SbmIZKiCB6g__simpso ... ni-pilulky
Ak je tento prispevok nevhodny tak ho vymazte
-
ZappBrannigan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Kingsamik - si nejaky drzy pocuvaj. chcu ti poradit, a ty im nadavas. Nieje to pekne. Ja som bol tiez taky, a v 15 sa mi priberanie zastavilo a potom to islo len do vysky . A infarktu sa neboj, ty este nemas take stare srdce ako tvoj dedo. Tvoj dedo uz na infarkt mal "pravo".