(ešte pre objasnenie, jedná sa o dievča, ktoré sa mi páčilo a zo začiatku aj ja jej, ju to prešlo a ako dôvod uviedla že mala pocit, že to nikam nevedie. Veci sme si vyjasnili a prestali sme riešiť nejaké vzťahové veci, chcela aby to ostalo v kamarátskej rovine, s čím som súhlasil, nejakú chvíľu sme sa nebavili až do dnes a z mojej strany išlo čisto len o pozvanie na obed nič viac)
Ja
Čauko máš dnes čas na obed ?
Ona
Uhádol si, nemám
Ja
Napísal som či máš čas
takže som neuhádol
Ona
to jejedno
Ja
Okrem toho ja auto mám, ale keď nie tak nie
aj tak by si nešla na čo sa tu hráme xD
Ona
Čítaj s pochopením-aj tak nemôžem lebo som v práci a je toho veľa, auto bola len druhotná info.....
tak keď sisi istý, že by som nešla-tak načo sa pýtaš? =D
trošku nelogické konanie
Ja
ked som písal ešte som si nebol, ale stačila prvá veta
Ona
stále sa nútiš a skúšaš niečo čo vieš že stroskotá, a to z teba strašne cítiť
Ja
a čo teraz skúšam ?
Ona
si si strašne neistý a ešte to zabiješ tým, že to aj potvrdíš slovami, zbytočné..........
napríklad ten obed, najskôr sa spýtaš čipôjdem, a keď nie sám sa odrvnáš tým, že si vedel, že nepôjdem
ad jedna-nikdy nemôžeš vedieť čo si zrovna myslím
a ad dva-ak si myslíš že poviem nie, načo sa pýtať?
nelogické chovanie
nevadí
každopádne, pobavil si ma, ale musím ísť pracovať, pekný deň ti prajem
Ja
Pozri, ak sa niekto ani raz neozve, že by niekam chcel vybehnúť von, tak logicky viem, že keď pri prvej otázke sa človek začne vyhovárať na auto, ktoré je teda ten najmenší problém, tak viem, že tam nieje záujem...
mne to príde celkom logické, ale robíš z toho preboha takú analýzu, veď som ťa iba zavolal na obed
Ona
ale aký záujem čo tu splietaš? povedala som ti, že nechcem nič riešiť, z teba strašne ide že stále chceš a stále nevieš ako na to
a presne tým mi lezieš na nervy
pritom na začiatku si bol fakt milý
proste nerieš to
Ja
nič nechcem ! to pochop
Ona
nechaj to odstáť
ukludniť
Ja
obed len som hladný
toto je presne to o čom som písal vtedy
Ona
hej ale asi si zabudol, že ja som bezcitná ako si sám povedal
Ja
ty si teraz budeš stále myslieť, že sa budem stále o niečo pokúšať a bude ti nepríjemné so mnou ísť von...
vidíš, mal som pravdu
Ona
nemám ho, a to že ty si dedukuješ automaticky, že peto lebo nechcem je toj problém, je to zbytočné, trápne a potom sa nemôžeš čudovať že mi to lezie na nervy
fakt som nechcela byť zlá, ale sám sisi to pýtal
Ja
no si nepríjemná, ale nemáš na to dôvod...
Ona
ty máš jednoducho vlastný svet
tak načo sa vôbec snažím
Ja
vieš čo, vlastne som veľmi rád, že to dopadlo tak, ako to dopadlo nakoniec...
Ona
=D
Ja
presne si smiešna...
Ona
tak som smiešna
uľavilo sa ti?
=D
nechápem načo bolo toto celé dobré
Ja
ani ja
Ja
pozri, to že si sa mi páčila je jedna vec, ale mne stačí raz vysvetliť a vôbec sa nemusíš báť toho, že by som po tebe išiel znova... to čo som povedal pred chvíľou, že som rád že z toho nakoniec nič nebolo, tak za tým si stojím, naozaj máš vlastnosť ktorú by som nezniesol... Si možno šikovná baba, ale máš pocit že nad teba nieje... Alebo aspoň zo mňa máš pocit že ja nad teba nemám... A nehovorím že som v niečom lepší ako ty, ale to že si si niečo prežila neznamená, že aj ja nemám niečo prežité... Každopádne ti želám, aby ťa v budúcnosti zdravie poslúchalo... Ahoj
Ona
Vôbec si nepochopil čo som ti chcela povedať,.... a riešiš piate cez deviate čo s tým vôbec nesúvisí, škoda,že nevieš veci riešiť normálnymi argumentami,ale len tým, že sa ľudí snažíš urážať, že sú bezcitní, povýšeneckí, alebo smiešni. Nevadí, mňa tým aj tak nemôžeš uraziť, zosmiešňuješ len seba. Každopádne nechcem sa hádať, nebaví ma to a je to zbytočné, takže prosím ťa, už mi nepíš. Nie je to nič v zlom,lenže je jasné, že my dvaja si, ale že absolútne nerozumieme, ja hovorím o voze a ty o koze, nevadí. Každá životná skúsenosť je na niečo dobrá. Maj sa dobre.