chyba mi tu tema (zdravie,ludske telo,choroby...)

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

M4jk1:-) napísal:a preco ked to ludia chcu. A co chces aby sa tu bavilo iba o kompoch a hrach ? Ja si myslim ze skor by sa tu pomahalo ako niekomu zle poradit a mat to skarede nasledky .. vobec si to nemyslim , tu sa mozme podelit o svoje problemi a nie nechat vsetko na Lekara.Ved zdravie je to najdolezitejsie ci nie ?!
edit : asi iba admini su proti tomu :roll:
Lenze vznika tu velke riziko, ze poskytnute rady nebudu dostacujuce a k doktorovi bude treba aj tak ist. Samozrejme je par tem, ako kasel, sopel atď., ale cele forum na to zakladat nema vyznam, pretoze to je malo tem a keby sa tam davaju haklivejsie ochorenia, tak pochybujem, ze niekto ma taku kvalifikaciu, aby mohol dobre poradit a prispevky budu len zakladatela temy posielat k doktorovi :)
M4jk1:-)
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

to je vas nazor neberiem vam ho , ale ked ides na forum www.zdravie.sk myslis ze tam su vystudovane hlavy?! asi nie a ja tam chodim kvoli tomu ze obcas mi pomozu alebo pomozem a tu mi to chyba. A ktomu ze nieje potreba vytvarat nove forum by som sa nevyjadroval vzdy by to malo väcsiu navstevnost ako overclocking alebo ostatne (PC) takze asi tak.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tak a este raz. na forum na zdravie.sk chodia aj odbornici. my tu bohuzial takych nemame. a ak sa aj nejaki najdu tak by som ich spocital na prstoch jednej ruky.
hojko.com je vseobecne diskusne forum so zameranim na IT. Clenska zakladna tohto fora nie je taka, aby forum o zdravi fungovalo na urovni.
Nechceme sa sustredit na tuto tematiku takze forum nebude. Ak mate zdravotny problem navstivte svojho lekara.

co sa tyka tvojej poznamky o forach ostatne a OC.
Forum ostatne ci uz v IT alebo vo vseobecnej casti je tu pre temy, ktore sa do inych for nehodia.
Tematika OC je neoddelitena sucast IT na ktore sa na fore sustredime.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Mastermind, nehnevaj sa na mňa, ale ak to máme brať takto ako to berieš ty, o čom je vlastne toto fórum? Nemáme odborníkov.
A koľko tu máme odborníkov na IT ? Tiež by sme ich mohli napočítať na palcoch jeden a pol ruky. Psychológov v sekcii Erotika a vzťahy máme koľko? Snáď ani jedného a dobre vieš, že mnoho ľudí v nej dostane krásne riešenie svojho problému.

Nikto z nás to nemyslel tak, že sa v sekcii zdravie budú riešiť neurologické choroby. Ale bežné rady, napr. človek ide na malý chirurgický zákrok. Napr. extrakcia zubu. V živote mu lekár zub netrhal a chce vedieť ako to prebieha, kde mu pichne injekciu a pod. Je jasné, že človek sa bojí, ja osobne by som mu v tomto vedel dosť pomôcť.
A tomu človeku sa na druhý deň pôjde omnoho ľahšie, pretože vie, do čoho ide.
Alebo sa chce poradiť, aké vitamíny sú dobré na jeseň. Či stačí b-komplex, alebo Centrum.
Chápeš čo ti tým chcem napísať?
mastermind
VIP
VIP

pre 10 tem sa forum nebude zakladat.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Pre 10 tém?
Ja vidím problém nie v nevyužití danej sekcie. Ale v tom, že teba jednoducho táto oblasť nezaujíma, takže nebude. Ak by som navrhol niečo v oblasti IT, hier, počítačov, určite by si nám vyšiel v ústrety.
No nie každého bavia počítače. Zober si koľko ľudí sekciu o počítačov navštívi len sporadicky. A v erotike sú stále. Medzi nimi som aj ja a ďalších niekoľko 10tok užívateľov.
Svet nie je len o počítačoch, pamätaj na to.

Čo tak urobiť hlasovanie, či by to ľudia chceli :?:
mastermind
VIP
VIP

budes sa cudovat ale tema zdravia ma bavi. este za mladych cias som chcel ist studovat neurologiu. vo volnom case som sa dokonca studiu venoval.
mam prestudovanu (nie nastudovanu) anatomiu, patologiu a neurologiu.
takze o tom ci forum bude aalebo nebude nerozhoduje zaujem resp. nezaujem niekoho z vedenia o danu oblast.
rozhoduje o tom situacia na fore. momentalne sa forum nachadza v takom stave, ze kazda jedna oblast je pokryta dostatocne. nie je tu dostatok tem so spolocnou tematikou, teda nie je ziaden dovod vytvarat samostatne forum ktore by ich pokrylo.
forum nevytvorime vtedy ked to niekomu len tak napadne, ale vtedy ked nas k tomu prinuti vyvoj na fore a zaujem ludi o nejaku tematiku.

teda pokojne by si mohol navrhnut nejake IT forum, ziadne by sa nevytvorilo, lebo zatial nie je dovod.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal: ale vtedy ked nas k tomu prinuti vyvoj na fore a zaujem ludi o nejaku tematiku.
A čo myslíš že sa deje teraz? Všimni si že na fóre je dosť vlákien o zdraví a píšu sa kade-tade, pretože na to nie je vytvorená sekcia.
Protirečíš si.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Jo a este jedna vec, na ktoru asi vsetci zabudate,ale v poradovniku novych sekcii je este stale moja sekcia pre chovatelov postovych holubov, takze vsetky nove az po nej :P
//mastermind: hej aj tu som chcel spomenut :)
mastermind
VIP
VIP

dost? vsimol si si kolko je tu tem o autach?
jo a este mi povedz kde si protirecim. to ze ty neico povies a ja mam na to iny nazor neznamena ze si protirecim, ale ze nemame rovnaky nazor. a to je nieco ine.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

eritrocit , kamarát , vykašli sa už asi na to...
imho , tutok na fóre to medzi módmi chodí ako medzi mušketiermi..
Pokiaľ niečo navrhneš a objaví sa mód , ktorý nebude súhlasiť , odpoveď bude už vopred jasná aj keby sme sa na hlavu postavili , ostatní módi ho už automaticky podržia aj keď by s ním nesúhlasili, aby nestratil tú svoju ... no vieš čo : p
Takže asi tak :wink:
mastermind
VIP
VIP

schw33k napísal:eritrocit , kamarát , vykašli sa už asi na to...
imho , tutok na fóre to medzi módmi chodí ako medzi mušketiermi..
Pokiaľ niečo navrhneš a objaví sa mód , ktorý nebude súhlasiť , odpoveď bude už vopred jasná aj keby sme sa na hlavu postavili , ostatní módi ho už automaticky podržia aj keď by s ním nesúhlasili, aby nestratil tú svoju ... no vieš čo : p
Takže asi tak :wink:
samozrejme ze panuje ista davka spolupatricnosti, ale kazdy z vedenia ma iny nazor. ak by mal niekto iny urcite ho tu napise. a ti co sa tu vyjadrili (t0m3s4 a hojko) nepatria medzi tych co suhlasia s niekym "len aby sa nepovedalo".
chcete tu forum o zdravi a nehladite pri tom na situaciu na fore. jednoducho nie je tolko tem aby bolo treba vlastne forum. a zalozit forum aby tam boli taketo temy http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=61513 jednoducho nema zmysel. nikto tam neporadil nic normalne.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Mastermind, ty si z nás asi robíš srandu.
Ako to že tam nikto poriadné neporadil?
Explo!d ? Nič ?
Brm? Nič?
Aj ty si tam napísal celkom slušne.

//dúfam že mu tú cukrovku nediagnostikujú :cry:
mastermind
VIP
VIP

v tej holubarovej tebe sa nevyriesilo nic. iba sme mu tam vsetci povedali, nech bezi k doktorovi.
co sa tyka tych tem co si sem dal. z nich by sa do fora o zdravi hodili mozno 3.
vacsina tychto tem je stara. neprispelo sa do nich viac nez mesiac. nehovorim o tom ze v ostatnych forach najdes mozno 10 tem dokopy. je toho jednoducho malo.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Ocuj ma sem Vyssia Mysel. nebud taky mlandravy a sa o tom porozpravajte lebo tem o autach tu naozaj vela nieje(uz ked si tento priklad spomenul). Co tak sa zahrat na demokraciu a dat aspon hlasovanie? je jasne ze tam nebude pribudat desat tem denne ale za to ze ty nic okrem IT nevidis nieje nas problem. Aby som nezabudol, modi, neberte to osobne ale niesme tu pre vas ale vy pre nas tak hadam trochu ustretovosti by nezaskodilo. Mozno keby sme tu mali taku sekciu tak by sa casom aj daky dochtor nasiel.
teraz ma napadol kompromis: premenovat Erotiku&Vztahy na Erotiku, Zdravie a Vztahy. neh ludia aspon vedia kam dat taketo veci. hmm? A preco ste taky konzervativny? A tiez nepochopim ako samohybna Mysel, maniakalne zazrata do IT sa vyjadruje do temy o zdravi. http://www.dusevnezdravie.sk/
mam taky pocit ze hojko.com zacina potrebovat nejaku reorganizaciu...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:...
Počuli ste slovo Pánovo. Amen... :!:
Tento človek mi prehovoril z duše.
mastermind
VIP
VIP

tem o autach je minimalne tolko ako tych o zdravi. a ani auta nemaju samotne forum.
zobrali ste si nieco do hlavy a silou mocou chcete aby to bolo tak ako ste si to vymysleli. vobec neberiete do uvahy fakty.
mne by sa pacilo keby tu bolo forum o Vede. ale beriem to realne a viem ze by bolo tazke tu s niekym seriozne diskutovat a zaroven to drzat ciste od spamu malych deti takze nic take nebude.
v tejto teme som skoncil. povedal som svoj nazor a verim ze som vo vacsej miere zastupil aj nazor vedenia. administratori sa jasne vyjadrili ze tu nic take nebude ja som sa vam to len snazil vysvetlit. no s tym kto pocuje ale nepocuva sa neda diskutovat.
jediny realny navrh bol ten zelovocov, pridat do nazvu erotiky aj zdravie. no to je uz na administratoroch.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mne sa ten navrh na upravenie nazvu paci, kompromis, aj koza cela, aj vlcky syte. toto by sa hadam dalo nie? hojko halooo. preco sme taky nervozny ha? zapocty co?
AurusKentauris
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AurusKentauris »

Podla mna staci ked si ludia vytvaraju diskusie temy mi tu moc ani nechybaju
Napísať odpoveď