vo vlastnostiach instalacneho suboru hry nebola zalozka, ze aka verzia installshieldu to je, tak som si pozrel instalacku nejakeho programu a podla tej verzie som to updatoval a nejde to stale...instalujem to z cdcka...je uplne v poriadku...neposkrabane, nie je plesnive, ani nic podobne
Taký problém som mal aj ja.
Napálil som si GTA: San Andreas na DVD, vytiahnem ho z mechaniky, bez škrabanca a ako zrkadlo, dám ho naspäť, autorun nabehne, dám inštalovať a v polovici mi vypíše toto čo aj tebe - cyklická redundná chyba. Čo to je ale mi je doteraz záhadou.
jadnoducha odpoved: zle vypalene CD, nie vsetky mechaniky maju schopnost dobre citat chybne CD/DVD, ja som sa s tym stretol ked som mal 2 PC a na jednom mechaniky LG a na druhom dajau noname, LG cita vsetko zaradom a aj pokazene CD/DVD. Skus to v PC kde ti to islo a ked pojde tak to skus prepalit a skusit potom v NB.
Tak som si stiahol image, nahodil najnovsi daemon tools...uz to islo nainstalovat...stiahol som si aj patch nejaku verziu 1.05 a ked chcem spustit hru, tak mi vyhodi tuto tabulku...ja uz z tej hry nechapem