chybna koncovka na SE k550i

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

chybna koncovka na SE k550i

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

takže problem je v tom že ked napojim hocijaké sluchatka tak počuť iba šumenie iba ked pritlačím prstom na koncovku sluchatok tak to hrá v pohoW610i čiže zaruka je v haji . Nabíjačka ide v poho a data kabel tiež ide len ho treba správne položiť. Smutné je to že ešte ten SE v zaruke len ho mám preflashovaný na W610i ( resp. by sa dal znova preflashovať na tú klasiku, a reklamovať to je pre mňa ten ťažší spôsob).
. K tomuto fonu som silne naviazany ,lebo je vytuneny podľa mojich potrieb a kedže som sa s ním bawil pred vyše rokom tak som už veľa veci zabudol. Kto mate nejaké skúsenosti neviete koľko by stála oprava tej koncovky alebo mate iný nápad?
Andreso
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andreso »

1,)Skús si kúpiť nejakú ´´gumičku´´, ktorá ti tie sluchátka bude držať pritlačené. 2.)V k550i je FASTPORT napevno, takže výmena nebude stáť pár drobných. 3.)určite by som ho na tvojom mieste dal do pôv.stavu a hodil na reklamáciu.(vytunenie nanovo ti už toľko trvať nebude, kedže budeš vedieť, čo do toho budeš dávať-prípadne sa môžeš spýtať mňa)
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Znamy v SE servise mi povedal ze SE su nachylne na tu konektorovu cast a casto sa na tych plieskoch vytvara jemna oxidacia a zachytava spina. Pomoze precistenie alkoholom namocenej kefky alebo opatrne ihlou hore dole prejst...
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

Presne ako povedal Juicy ja som mal asi pred 2 rokmi na SE tie pliešky tak špinave že som sa nemohol pripojit na PC cez datový kábel po prečisteni to bolo v poriadku.
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

K550 ma taky problem ze sa tam neda vymenit fastport ale rovno sa uz musi vymenit cela doska takze si to nejak preflashuj naaspet na k550 a daj na reklamaciu.
Napísať odpoveď