chybné zobrazování obsahu webových stránek

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Masoun
Novice
Novice

chybné zobrazování obsahu webových stránek

Príspevok od používateľa Masoun »

Dobrý den,

v poslední době se mi celkem často stává že se mi stránky zobrazují takto:

, a to jak v prohlížeci Opera tak ve Firefoxu, nevím čím to je, jde hlavně o stránky dailymotion.com a facebook.com , lajcky bych řekl že se nenačtou CSS styly nebo nevím, prostě to najednou začalo dělat.

Díky za případné rady a tipy :)

edit: někdy se stane že se načte stránky ale nejsou vidět obrázky nebo náhledy videí .. prostě nechápu to
Prílohy
obrázek
obrázek
chmirko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

niekde vo wine je vyrazne alebo daco take (high contrast preloz si to sam), zrusi stili a mas vsetko cierne na bielom

uz nepametam ci to je priamo v nastaveniach IE alebo este dakde vo wine som to videl (asi tam kde nastavujes rozlisenie)

viem ze toto ti nepomoze ale skus pogooglit

Kód: Vybrať všetko

IE backqround
takze......

If you specify "Use windows colors" in the options, all pages will default to black text on white background, unless otherwise specified by the HTML page. Changing that setting FORCES pages to display tghe specified colors, despite the programming.
toto daj prec, ale to by riesilo problem len pre IE a teraz sa pokusim najst kde je ten high contrast

no toto je to co asi potrebujes

I had the same problem. What worked for me was unchecking the USE HIGH CONTRAST checkbox in the ACCESSIBILTY OPTIONS dialog window.
dufam ze si to vies prelozit, Možnosti Usnadnení nájdeš v Ovládacích paneloch
Masoun
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Masoun »

pochopil sjem dobre že musím v záložce Centrum usnadnění přístupu / Nastvait zřetelnější zobrazení / a tady mám udělat co ?? mám to tak ja kje to na obrázku v příloze
Prílohy
ostrost
ostrost
chmirko
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chmirko »

sranda menu mam ine ale ok

hned prva fajka s tim kontrastom sposobi ze sa vsetky farby ignoruju a pouziju tamtie, takze to odskrtni (oznacenie nebude)

proste tu funkciu vysoky kontrast musis vypnut

hmm ked to pozeram to policke len zapina klavesovu skratku cize to nechaj, zmackni tie 4 klavesy a az ti to pojde normalne, teda to bude vypnute tak to odskrtni aby si si to zasa nezapol
Prílohy
Toto by malo byt odskrtnute v ovladacie panely/moznosti usnadneni/zobrazeni
Toto by malo byt odskrtnute v ovladacie panely/moznosti usnadneni/zobrazeni
Napísať odpoveď