Chybové hlásenie Lenovo

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
volodik23
Amateur
Amateur

Chybové hlásenie Lenovo

Príspevok od používateľa volodik23 »

Čaute mám notebook Lenovo, synátor sa v ňom hrabal a neviem čo porobil ale po štarte mi stále vypisuje media checkin failed a dookola sa vypína a zapína. Na internete som sa veľa nedozvedel vie niekto čo s tým??
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Chybové hlásenie Lenovo

Príspevok od používateľa heker »

Je tam problem v bootovani. Bud ti odisiel disk a alternarivne sa snazi bootovat v ramci sieste. Alebo sa v biose prehodilo poradie bootovania, comu moc neverim. Takze po restarte stlacaj F2 alebo DEL, aby si sa dostal do biosu. Tam si najdi nieco ako boot alebk boot priority. A na prvom mieste by mal byt Windows booting manager. Az na ostatnych bude bootovanie vo forme LAN IPv4, IPv6, DVD, USB. Poradie sa prehadzuje cez PgUp, PgDn alebo cez F5, F6. Horsie bude, ak je zapnity secure boot, pretoze do biosi ta asi len tak nepusti. Bude treba skusit nudzovy rezim Windowsu a odtial to restartnut.
Daniel9911
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Chybové hlásenie Lenovo

Príspevok od používateľa Daniel9911 »

Tuším v lenovo je tlačidlo backup a tam ti vyskočí hláška či chces do biosu alebo recovery systemu spraviť, aspon na mojom Lenovo G50-30 vid obrázok. Tam treba vypnúť notebook a stlačiť to tlačidlo a vtedy ti naskočí možnosť ísť do biosu.
Prílohy
lenovo-novo-button.jpg
Novo menu G Series - New Models.jpg
Napísať odpoveď