...a druhú:Shark NX napísal:Mame tu prvu chybu s SQL
Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Linky neotvara v novych taboch. Predtym to robilo. Uvital by som tuto feature naspat.
kuk sem: http://www.hojko.com/post1340162.html#p1340162Indigo napísal:Linky neotvara v novych taboch. Predtym to robilo. Uvital by som tuto feature naspat.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto chcel aj obelix, alebo gothar. Vy neotvárate témy middle clickom a linky?Indigo napísal:Linky neotvara v novych taboch. Predtym to robilo. Uvital by som tuto feature naspat.
-
Grim
Darca
...aj ja tak...uplink napísal: toto chcel aj obelix, alebo gothar. Vy neotvárate témy middle clickom a linky?ja si tak otváram aj nové témy aj všetko, proste zvyk...
Temy ee, ale externe linky ano. Middle Click nemam naprogramovany a nepouzivam ho, je velmi neprakticky, lebo mam jemny scroller a je vysoka sanca, ze ked stlacim gombik tak aj trochu scrollnem
Ako da sa zvyknut v Opere na Shift+Click ale myslel som, ze by bolo dobre pouvazovat, ci to takto skutocne aj ostane alebo sa zmeni.
Holt ak si to otvarate tak ci tak do noveho okna vam to moze byt jedno, ale otvarat to v tom istom je imho nezmysel.
Obrazky sa mi ale pacia ako su, toto je urcite lepsie ako nove okna pred tym.
Btw ako sa linkuje iba jeden post ? Toto ma uz fakt ze dlho zaujima a furt to neviem
Holt ak si to otvarate tak ci tak do noveho okna vam to moze byt jedno, ale otvarat to v tom istom je imho nezmysel.
Obrazky sa mi ale pacia ako su, toto je urcite lepsie ako nove okna pred tym.
Btw ako sa linkuje iba jeden post ? Toto ma uz fakt ze dlho zaujima a furt to neviem
Otvaral som, ale potom sa mi pokazil mikrospinac a nemam cas to dat reklamovatuplink napísal: toto chcel aj obelix, alebo gothar. Vy neotvárate témy middle clickom a linky?ja si tak otváram aj nové témy aj všetko, proste zvyk...
-
uplink
VIP
Vidíš tú zelenú šípočku? To je link na post...Indigo napísal:Btw ako sa linkuje iba jeden post ? Toto ma uz fakt ze dlho zaujima a furt to neviem
- Prílohy
-
- link-post.jpg (26.23 KiB) 1605 zobrazení
-
kore
Light Professional
Ked chcem niekomu poslat sukromnu spravu, ked kliknem sem, neprida mi toho adresata na ktoreho som klikol, cize musim rucne zadavat jeho nick, preco to nieje automatizovane automaticky ked kliknem napr. na uplinka, tak odosielam spravu hned uplinkovi, takto musim stale pridat adresata ktoremu chcem odoslat SS.
- Prílohy
-
- adrestar.png (6.65 KiB) 1580 zobrazení
pred 10 min som si vsimol rovnaky problem...kore napísal:Ked chcem niekomu poslat sukromnu spravu, ked kliknem sem, neprida mi toho adresata na ktoreho som klikol, cize musim rucne zadavat jeho nick, preco to nieje automatizovane automaticky ked kliknem napr. na uplinka, tak odosielam spravu hned uplinkovi, takto musim stale pridat adresata ktoremu chcem odoslat SS.
-
uplink
VIP
a ten problém sa rieši...už.
Robi to len mne alebo aj vam chyba ikona ked je prispevok reportnuty? Po otvoreni linku pise 404 http://www.hojko.com/styles/avalonblue/ ... ported.gif
- Prílohy
-
- SNAG-0000.png (2.31 KiB) 1541 zobrazení
-
lekoklatik
VIP
pri zadaní myspace do profilu mi vypíše ze hodnota je priliz dlha. robim nieco zle ja?
Pridavam do myspace kolonky "http://www.myspace.com/klatik" a pise hodnota jep priliz dlha...
viz priloha
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 17:39)
jeden užívateľ má takúto karmu.
Pridavam do myspace kolonky "http://www.myspace.com/klatik" a pise hodnota jep priliz dlha...
viz priloha
//autoeditácia príspevku (17 Jan 2010, 17:39)
jeden užívateľ má takúto karmu.
-
nejakymarko
Addict
zmenilo sa nieco???Skolacik napísal:k priloham...
neviem ci bolo spominane alebo nie, ale v topiku kde je priloha bolo zvykom ze ked sa kliklo na spinku, zobrazilo prispevky s prilohami. Nebude to aj teraz mozne?
-
audiotrack
VIP
lekoklatik: v prvom prípade chyba ktorá sa opraví (podobne to bolo s facebookom ale nepoužívam tieto veci tak som to ani neskúšal čo všetko ešte takto blbne)
v druhom prípade vypadá že ide o nejak zblbnutú hodnotu v mysql, hojko to bude musieť pozreť
Skolacik: nič sa nezmenilo a do 22.1 zrejme ani nezmení lebo sa potrebujem učiť. Jedine že by to spravil niekto iný. Aj tak ale najprv začnem tými dôležitejšími témami a takéto vecičky nechám na koniec.
Toy M@ch!n3 : vieme o tom, ešte sa dorába ikonka
v druhom prípade vypadá že ide o nejak zblbnutú hodnotu v mysql, hojko to bude musieť pozreť
Skolacik: nič sa nezmenilo a do 22.1 zrejme ani nezmení lebo sa potrebujem učiť. Jedine že by to spravil niekto iný. Aj tak ale najprv začnem tými dôležitejšími témami a takéto vecičky nechám na koniec.
Toy M@ch!n3 : vieme o tom, ešte sa dorába ikonka
-
nejakymarko
Addict
jasne ... v pohodke...ja len ci nahodou.
uc sa uc, aby si nedopadol ako ja a aby som pre zmenu nemusel ja nad tebou plakat
uc sa uc, aby si nedopadol ako ja a aby som pre zmenu nemusel ja nad tebou plakat
-
Hellboy248
Guru wannabe
neviem ci sa to rada ako chyba, ale dnes ani neviem ako sa mi podarilo poslat si pmku ..teda sam sebe som si poslal pmku
-
audiotrack
VIP
dalo sa aj na starom a teda to ako chybu nebereme
Sorry ak sa pytam zas, neviem ci to tu bolo, ale ohladne karmy.
Neukazuje mi za aky post som karmu dostal. Bude toto opravene, alebo sa to pocita ako jedna z veci, ktora tak v buducnosti ma byt ? (druha moznost by bola trochu skoda).
Dik.
Neukazuje mi za aky post som karmu dostal. Bude toto opravene, alebo sa to pocita ako jedna z veci, ktora tak v buducnosti ma byt ? (druha moznost by bola trochu skoda).
Dik.
mozes si kliknut na tu malu ikonku a presmeruje ta na ten post. To, ze karma sa este bude cela prerabat, bolo spominane niekolkokrat, zatial je to taky nudzovy stav.