Chyby na hojko.com
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Ste vypli niekto cachovanie? Prečo sa mi hojko pri každej návšteve od znovu naťahuje do cache? Vy fiber net-isti si to nevšimnete. Ešte pred týždňom to bolo v pohode. Hojko sa načítal raz a potom bol pokoj. Teraz musím zakaždým čakať 2 minúty kým sa mi načítajú všetky elementy a obrázky použité v designe fóra.
-
masterdead
SysAdmin
Preklep v Cache-Control a hodnote max-age. Opravene
-
audiotrack
VIP
no dobre, nabudúce keď budeš chceť aj vyjadrenie vedenia, tak aspoň daj link alebo názov témy nech sa na to vieme pozreť.
-
audiotrack
VIP
dobre. A teraz.. čo je tam zle? Veď 1:51 je skôr ako 10:14
Teraz som si vsimol mensiu chybu. Ked sa kurzorom zastavim na sipke pre zvysenie/znizenie karmy tak chyba preklad pre napovedu. Pardon, ak sa to tu uz riesilo.
- Prílohy
-
- karma.jpg (26.43 KiB) 1338 zobrazení
-
audiotrack
VIP
tak sa tam kurzorom nezastavuj, a klikni 
just joke, jasné že opravíme
just joke, jasné že opravíme
Chcem sa spýtať nasledovnú vec. Neviem, či je to chyba, alebo nie...
Keď píšem príspevok, tak dole, pod textovým poľom je "Prehľad témy", kde sa dajú pozerať príspevky od užívateľov. Pred chvíľou som písal do témy "Máte Tattoo?" a tam sú obrázkové prílohy. Keď som písal príspevok, tak v tom "Prehľade témy" sa mi nezobrazujú všetky prílohy. Napríklad príloha od retsila sa mi zobrazuje, ale príloha od slečny p4rovej sa mi nezobrazuje. Myslel som si, že je to tým, keď je viac obrázkov v prílohe pod sebou, ale napríklad Maro. tam má len jeden obrázok a ten takisto nezobrazuje. Ako je to možné?
Keď píšem príspevok, tak dole, pod textovým poľom je "Prehľad témy", kde sa dajú pozerať príspevky od užívateľov. Pred chvíľou som písal do témy "Máte Tattoo?" a tam sú obrázkové prílohy. Keď som písal príspevok, tak v tom "Prehľade témy" sa mi nezobrazujú všetky prílohy. Napríklad príloha od retsila sa mi zobrazuje, ale príloha od slečny p4rovej sa mi nezobrazuje. Myslel som si, že je to tým, keď je viac obrázkov v prílohe pod sebou, ale napríklad Maro. tam má len jeden obrázok a ten takisto nezobrazuje. Ako je to možné?
Ak niekto vloží do príspevku obrázkovú prílohu a za radí ju do príspevku cez tlačidlo "vložiť za sebou", tak sa príloha zobrazuje aj v príspevkoch pri odosielaní odpovede.
Ak však len odošle prílohu na server bez jej manuálneho zaradenia cez tlačidlo "vložiť za sebou", a odošle príspevok, príloha sa síce zobrazí v bežnom prehliadaní témy ale pri odosielaní príspevku nie.
Ak však len odošle prílohu na server bez jej manuálneho zaradenia cez tlačidlo "vložiť za sebou", a odošle príspevok, príloha sa síce zobrazí v bežnom prehliadaní témy ale pri odosielaní príspevku nie.
Aha, už mi je to jasné. Ďakujem za vysvetlenie. A nebolo by dobré to zjednotiť? Teda, aby nebol medzi tým rozdiel a v oboch prípadoch by to zobrazovalo.
-
weroro
Flash coder
Inak, už keď sme pri prílohách. Mne sa minule stalo, že som mal príspevok a v ňom vložené dve prílohy pomocou "vložiť za sebou". Keď som po čase príspevok z editoval a pridal do neho ďalšie dve prílohy tiež pomocou "vložiť za sebou", tak mi buď urobilo duplicitu tých predošlých (mal som v príspevku nie 4 ale 6 príloh) alebo mi tie pôvodné zmazalo. Keď sa totiž vkladá do príspevku príloha pomocou "vložiť za sebou", tak pri editácii sa to znovu prikladá od začiatku attachment=0 a nie od posledného. (Ak ste to opravili prepáčte ja som si na to teraz spomenul)
-
audiotrack
VIP
nič také sa neopravovalo, ani som o tom nevedel
Táto chyba sa deje pri autoeditacií. Ak si štandardnou cestou upravíš príspevok (cez tlačidlo upraviť), tak prílohy môžeš prikladať bez ich chybného označenia.
Pri autoeditácií však odosielaš nový príspevok, kde sú prílohy číslované od začiatku. Napr. po odoslaní príspevku s prílohami pod č. 1,2,3 príde autoeditom k spojeniu s predchádzajúcim príspevkom s prílohami 1,2 a príde k chybe.
Pri autoeditácií však odosielaš nový príspevok, kde sú prílohy číslované od začiatku. Napr. po odoslaní príspevku s prílohami pod č. 1,2,3 príde autoeditom k spojeniu s predchádzajúcim príspevkom s prílohami 1,2 a príde k chybe.
-
hojko
Site Admin
weroro: Prilohy v SS su vypnute.
-
Soviet
Darca
On naraza nato, ze sa mu niekto snazil poslat link s prilohou na externom serveri a upravilo mu to, ze vlastne prijemca nema moznost si to pozriet. Su teda externe odkazy zakazane aj v SS, ked tam niesu prilohy dovolene?
-
hojko
Site Admin
Hmm, treba sa spytat audiotracka, on robil upravy s obrazkami.
-
weroro
Flash coder
Keď som použil v príspevku CODE s prefixom PHP a následne som si z autoeditoval príspevok s novým CODE bez prefixu, tak mi to ten predošlí takto domrvilo.
-
Soviet
Darca
Nemohol by sa Bazar z vrchnej ponuky odstranit?
http://www.hojko.com/bazar/ , Nakolko to presmeruje na stary bazar, kde nic nieje.
http://www.hojko.com/bazar/ , Nakolko to presmeruje na stary bazar, kde nic nieje.