Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
teraz error
Error!
Support ID: Y5dVOAHdDXR16KiuvGpPWAAAlSA
ani po refreshi neslo, az o 30 sekund som vedel post odoslat
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 45 min 21 sek:
teraz toto
Error!
Support ID: Y5jNHf_fEk0FxGWGk-oRHAAAHxA
Error!
Support ID: Y5dVOAHdDXR16KiuvGpPWAAAlSA
ani po refreshi neslo, az o 30 sekund som vedel post odoslat
Autoeditácia príspevku po 1 deň 2 hod 45 min 21 sek:
teraz toto
Error!
Support ID: Y5jNHf_fEk0FxGWGk-oRHAAAHxA
Tiez mi sem tam toto vyhodi
Zase chyba, opakovane, neviem co sa mu nepaci, Firefox, Windows 10.
Y5tddUa6kBArbDI8XcyYVgAAFAk
EDIT: Tak mi nedovoli pridat vobec nic, skusal som len text "test" a tiez to nepreslo, mam v tej teme posledny prispevok, ale neviem kde je chyba, ked tu mozem prispievat.
Tak som zistil, ze mi to pridalo, dokonca opakovane, takze som musel prispevok upravit, ale stale sa zobrazuje spominana chyba.
Y5tddUa6kBArbDI8XcyYVgAAFAk
EDIT: Tak mi nedovoli pridat vobec nic, skusal som len text "test" a tiez to nepreslo, mam v tej teme posledny prispevok, ale neviem kde je chyba, ked tu mozem prispievat.
Tak som zistil, ze mi to pridalo, dokonca opakovane, takze som musel prispevok upravit, ale stale sa zobrazuje spominana chyba.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Mne dnes dalsia chyba pri vyhladavani: Support ID: Y_RsYZuCo3JHubKRHOTBxAAABxs
asi to neni uplne chyba, skor feature request ale vsimol som si ze sice mame svetlu aj tmavu temu na hojkovi ale neexistuje moznost vybrat temu podla systemu.
https://developer.mozilla.org/en-US/doc ... lor-scheme
v skratke, aktualne mam nastavene aby sa mi windowsova tema menila podla slnka (cez den light tema, v noci dark), vacsina aplikacii aj web stranok ma moznost nastavit pri vybere dark/light modu default alebo system preference... postupne si takto vsimam ze niektore to ale maju na pevno ako napriklad hojko, proste ked mam rad tmavu temu tak bude tmava furt kym ju nezmenim sam.
absolutne pochopim ked sa to nebude riesit vobec, je to blbost, ale keby to nahodou este niekoho trapilo a zistilo by sa ze je to otazka jedneho addon-u do phpbb tak by som sa tesil velmi
https://developer.mozilla.org/en-US/doc ... lor-scheme
v skratke, aktualne mam nastavene aby sa mi windowsova tema menila podla slnka (cez den light tema, v noci dark), vacsina aplikacii aj web stranok ma moznost nastavit pri vybere dark/light modu default alebo system preference... postupne si takto vsimam ze niektore to ale maju na pevno ako napriklad hojko, proste ked mam rad tmavu temu tak bude tmava furt kym ju nezmenim sam.
absolutne pochopim ked sa to nebude riesit vobec, je to blbost, ale keby to nahodou este niekoho trapilo a zistilo by sa ze je to otazka jedneho addon-u do phpbb tak by som sa tesil velmi
tak je tam jeden komentar ktory hovori ze najvacsi problem je s vytvorenim dark temy, ale tak tu tu uz mame, jedine co by bolo treba je ten switch ktory by umoznil nastavit temu podla OS nastavenia.
ked dam v tejto teme zobrazit neprecitane, tak mi vzdy hodit oblubeny error
mac-vs-pc-na-programovanie-t205240.html
-
harrison314
Hardcore addict
Mne tiez. Napr ZBG_k3qk3yhjTub8pjb_xAAAVgEbeardie napísal: 15 mar 2023, 13:46 ked dam v tejto teme zobrazit neprecitane, tak mi vzdy hodit oblubeny error
-
masterdead
SysAdmin
opravene.
Pre zaujímavosť, v com bola chyba?
-
masterdead
SysAdmin
striktna ochrana 
Prestala sa zobrazovat favicon na hojku, testovane vo Firefox, Edge a Chrome, Windows 10.
-
masterdead
SysAdmin
opraveneDreamer napísal: 17 mar 2023, 19:48 Prestala sa zobrazovat favicon na hojku, testovane vo Firefox, Edge a Chrome, Windows 10.
Dik za rychlu opravu, potvrdzujem.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
sa mi zda, ze dark tema na mobile vyzera trochu inak. niektore prispevky cierne pozadie, niektore sede.
napr v otazky-na-soza-slovensky-ochranny-zvaz- ... 53-80.html
napr v otazky-na-soza-slovensky-ochranny-zvaz- ... 53-80.html
-
Mek
Addict
Ked je uzivatel online, zvykol sa zobrazovat sikmy pruzok v casti pri avatare, dnes som si vsimol, ze sa zobrazuje v casti pri prispevku, za buttonmi.
Pri pisani prispevku pod tabom Prilohy, asi chyba preklad.
Pruzok? Zobrazuje sa predsa zelena gulicka za nickom.
Potvrdzujem bug, po priblizeni kurzorom sa to prekryva s tlacidlom citacie, PC, Windows, Firefox.
Na inom phpBB fore je to vedla avatara, ale avatar tam je v pravom stlpci, neviem ktora verzia je novsia.
Na inom phpBB fore je to vedla avatara, ale avatar tam je v pravom stlpci, neviem ktora verzia je novsia.