Chyby na hojko.com
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chyby na hojko.com
Chyba sa neprejavuje na úplne každom swf. Napr. v programovacom kútiku je tá hra ak sa pamätáš, ktorá spôsobovala miznutie kurzoru na celej stránke, a tá hra funguje. Napadá ma, či by to nemohlo byť, že je naraz otvorených (aktívnych) viac SWF súčasne. Na flash player to zhadzovať nechcem lebo si myslím, že ním to nebude. Keď prídem domov, tak to ešte pozriem ak mi to bude fungovať, tak je problém vo flash playery, ktorý mám v robote (debug version).
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 20:28)
Doma mi to robí to isté, aj pri inom flash playery.
//autoeditácia príspevku (30 Aug 2011, 20:28)
Doma mi to robí to isté, aj pri inom flash playery.
-
Janio
Zablokovaný
Neviem, kde to zaradiť... Tak možno sem.
Nemôžem si tu dať gifko. Píše, že max do 10 kbit. Nie je to trošku málo ? Obrázok, čo som mal pred tým mal viac a ako sa snažím, tak sa snažím na tak malú hodnotu to gifko dať dole neviem má hnusnú grafiku, strašne malé a aj tak je vždy veľké... Nedá sa tá veľkosť zmeniť aspoň na 300 kbit ?
(Hádam vidíte, aké mále musím mať to gifko aby sa tu vošlo
)
Nemôžem si tu dať gifko. Píše, že max do 10 kbit. Nie je to trošku málo ? Obrázok, čo som mal pred tým mal viac a ako sa snažím, tak sa snažím na tak malú hodnotu to gifko dať dole neviem má hnusnú grafiku, strašne malé a aj tak je vždy veľké... Nedá sa tá veľkosť zmeniť aspoň na 300 kbit ?
(Hádam vidíte, aké mále musím mať to gifko aby sa tu vošlo
-
masterdead
SysAdmin
Velkost avatara je dostatocna a primerana pre zachovanie rychlosti nacitania stranky a objemu prenesenych dat. Nie kazdy ma dostatocne rychly a neobmedzeny broadband.
-
lekoklatik
VIP
tu sme už zmenšili toľko obrázkov, že až...
btw zo 10 > 300? lol
btw zo 10 > 300? lol
-
Janio
Zablokovaný
masterdead No neviem neviem... Pripadá ti to gifko čo mám teraz primerané ? Ak ho o trošku zväčším, tak tu nevojde...
Pýtam sa len informatívne, keďže hojko písal, že môžu byť chyby... Tak či to nie je jedná z chýb... Totiž to sa mi zdá, že to bolo niekedy viac
lekoklatik ja viem, že tu je nato téma, ale nechcem som hneď otravovať (no asi budem musieť) A to 300 som trepol iba tak
//Aha, tak so, to dobabral
Pýtam sa len informatívne, keďže hojko písal, že môžu byť chyby... Tak či to nie je jedná z chýb... Totiž to sa mi zdá, že to bolo niekedy viac
lekoklatik ja viem, že tu je nato téma, ale nechcem som hneď otravovať (no asi budem musieť) A to 300 som trepol iba tak
//Aha, tak so, to dobabral
Kedysi to nebolo 10, ale 6 
-
hojko
Site Admin
konyk87: Bolo to 6,5 KB, ak ma pamat neklame.
Janio: Zda sa, ze najlepsie bude zakazat animovane gifka a problem s velkostou bude vyrieseny.
Janio: Zda sa, ze najlepsie bude zakazat animovane gifka a problem s velkostou bude vyrieseny.
Janio nekradni druhým avataraJanio napísal:Neviem, kde to zaradiť... Tak možno sem.
(Hádam vidíte, aké mále musím mať to gifko aby sa tu vošlo)
//http://www.hojko.com/tacosi-u16086.html
-
Silmer
Darca
lenze on si chcel dat zmensit gif-ko a nie to co ma teraz
to si zrejme dal iba kym mu niekto nezmensi to gif-ko
-
Janio
Zablokovaný
Hojko
no áno máš pravdu
Výnimky sa tu asi neudeľujú, že ?
Filipito
Vôbec som ho nekradol a nevedel som ktorý užívateľ tu fotku má... Len som si tam všimol galériu, tak reku otvorím a dosť pekná žena, tak nedám si ju ? 
Silmer
Áno, ale keďže som to skúšal ja sám (asi v naj programe a nepomohlo) a tiež mi to gifko ani nikto iný z fóra nezmenil... Takže som si dal ďalšie, čo sa mi páči...
no áno máš pravdu
Filipito
Silmer
Áno, ale keďže som to skúšal ja sám (asi v naj programe a nepomohlo) a tiež mi to gifko ani nikto iný z fóra nezmenil... Takže som si dal ďalšie, čo sa mi páči...
-
audiotrack
VIP
myslis ze si z tych, ktorym by sme vynimku dali?
-
17
Light Professional
Nevedel som ci to zaradit sem, alebo do temy, "Co by ste nove privitali na fore?", pisem sem. V profile sa da vyplnit okrem ineho kolonka "Pokec". Skor by som to premenoval na Azet, pretoze pokial viem, tak Pokec patri pod Azet a teda ucet je na Azete, nie (len) na Pokeci. To len taky detail. ☺
-
lekoklatik
VIP
To je síce pekné, ale 95% registrovaných užívateľov na azete sú tam kvôli pokecu.
-
17
Light Professional
Je uplne jedno kto tam kvoli comu chodi, ako som uz napisal, ucet je na Azete, Pokec (spolu s X dalsimi strankami) patri pod Azet.
Inak to tvoje sklonovanie a slovosled je prinajmensom divne.
//edit: ano tato uprava je dost zdlhava, moze trvat aj 1-2 minuty.
Inak to tvoje sklonovanie a slovosled je prinajmensom divne.
//edit: ano tato uprava je dost zdlhava, moze trvat aj 1-2 minuty.
-
hojko
Site Admin
17: Pointa je rovnaka a je to len strata casu premenovanim.
-
krankenwagen
Professional
Zdravim,
po pridani inzeratu mi smajlika zobrazi velmi velkeho a nekvalitneho (vid. prilohu). Moj prehliadac je Firefox 6 a prejavuje sa aj v Opere.
Je chyba u mna alebo u vas?
Dik
Moj inzerat.
//audiotrack: dakujem
po pridani inzeratu mi smajlika zobrazi velmi velkeho a nekvalitneho (vid. prilohu). Moj prehliadac je Firefox 6 a prejavuje sa aj v Opere.
Je chyba u mna alebo u vas?
Dik
Moj inzerat.
//audiotrack: dakujem
- Prílohy
-
- kkjhkljh.JPG (12.29 KiB) 1140 zobrazení
-
audiotrack
VIP
nie je chyba u teba, opravím v priebehu zajtrajšieho dňa
-
javatar
Hardcore addict
nuz tak dnes som si vsimol jednu zaujmavost v teme http://www.hojko.com/ako-o-tom-svadobne ... 62851.html
povodne ju zalozil spambot niaiwo no o cca 10 minut si zmazal prvy prispevok a "vlastnictvo temy" preslo do ruk axxis-a ktory nanho reagoval ako prvy
ako to urobil? nemal by byt schopny zmazat prispevok ak nie je posledny v teme, ci?
// edit: ja som to tusil
povodne ju zalozil spambot niaiwo no o cca 10 minut si zmazal prvy prispevok a "vlastnictvo temy" preslo do ruk axxis-a ktory nanho reagoval ako prvy
ako to urobil? nemal by byt schopny zmazat prispevok ak nie je posledny v teme, ci?
// edit: ja som to tusil
Zmazal som to ja. Na starom systeme ked niekto zmazal prvy prispevok, zmazal aj celu temu. Tunak to tak nefunguje.
Obcas sa stane, ze pozabudnem.
Obcas sa stane, ze pozabudnem.