Skusal som pomenit par nastaveni, takze pocas dna mohli byt vypadky. Neviem ci to pomoze, chce to cas. Prosim potom hlasit vypadky, teda aspon chybovu hlasku aku napise.
je to iba na zlú databázu napojené (konkrétne na testovacie forum, neviem či hojko niečo robil a zkopíroval tam môj súbor alebo čo). Toto sú pokusné nicky. Tie posledné si niekto registroval, lebo to testovacie forum je volne dostupné
A blbne mi aj to (uz cca. 3dni), ze ked precitam nejaku temu a po jej zavreti je aj tak oznacena na oranzovo a javi sa ako neprecitana. Ked ju precitam aj 10-krat vzdy to tak ostane. Co treba spravit?
Mne to nerobi. Z Času na čas mi to urobí v prípade, Že sa na hojka prihlásim z iného PC, postnem príspevok a keď sa prihlásim z môjho PC, môj príspevok sa správa ako nový pre mňa... Ale nič neznesiteľné. Ostatné mi funguje all right, tak nvm
Gangy napísal:No lenze ja uz asi dva mesiace musim tie cookies mazat kazde tri dni a uz mi to fakt lezie na nervy. Nikde inde ten problem nemam.
Mne to takto blbne odkedy som presiel na Firefox 3.5, predtym som sem mohol chodit aj pol roka a vzdy bolo vsetko v pohode. Teraz sa mi raz za cca 1-2 tyzdne stane, ze som odhlaseny a ani sa neda prihlasit (robi to aj na facebooku a inych strankach vyuzivajucich cookies na zapamatanie prihlasenia). Pomoze az premazanie cookies, obcas staci iba restartnut Firefox.
ja som tento problem mal taktiez na firefoxe, potom som presiel na operu, tam niektore stranky taktiez blbli a potom som presiel safari a s nim nemam zatial ziadne problemy , co tak keby ste skusili prejst na ine browsery ?