Rozhodol som sa že sa naučím nejaký framework vybral som si CodeIgniter a hned mám nejaký problém
Mám jednoduchú aplikáciu len formulár a tlačítko a chcem aby to nejako vyzeralo tak som si napísal css ale nechce sa mi vôbec načitat alebo take niečo.
V prílohe na lavom kraji je vidieť štruktúra súborov. na localhoste by to mala byt adresa localhost/ap/assets/style.css ale ani ked ju zadám manuálne do prehliadača tak len vyskoci len 404 page not found. Možno niekde robím len nejakú hlúpu chybu ale neviem si stým poradiť už 2 dni Nefunguje to ani ked v configu mám vyplnenu base_url() aj ked nemám . Adresu to dáva správnu ale súbor stále nenájde.
db_view.php je v application/views
V prílohe na lavom kraji je vidieť štruktúra súborov. na localhoste by to mala byt adresa localhost/ap/assets/style.css ale ani ked ju zadám manuálne do prehliadača tak len vyskoci len 404 page not found
tym padom nie je problem v PHP ale s tym suborom, mas zlu cestu k nemu, ked ti to ani manualne nejde..
V base_url() nemám nič CI od verzie 2 to sám doplní ked si pozriem zdrojový kod tej stranky tak adresa je spravne na ten styl je správna ked na nu klikem tak nič . Ked zapišem do base_url() a dresu ako si napísal tak efekt to ma rovnaký.
Ja už neviem aku cestu tam mam dať dávam tam všetko možné nemože byt problém vo wamp-e nejaký ?
No takže skúsil som takú vec že som si na localhoste vytvoril cestu localhost/ap/assets/style.css ale nebol tam framework proste len 2 priečinky a style.css ked som to zadal do prehliadača tak to funguje tak prečo to nejde ked tam mam ten CI ? Vždy tam CI hodí 404 hlasku nieje to ta obyčajná prehliadačova hlaška Not found the request .... ale vygenerovaná CI
Ak máš ten css v adresári CI, tak ho priamo neotvoríš, pretože CI si ošetruje aby sa k súborom nedalo pristupovať priamo. Alebo teda sa to tak dá nastaviť. Takže to ti vždy hodí 404.
Daj si k tomu link tagu cez echo vypisovať to isté, čo máš v href a pozri, či tá cesta sedí s reálnou cestou k súboru.
hore v rewritebase si musis menit zlozku podla toho v akej sa projekt nachadza, na teraz som ti ju nastavil na ap. ak to das online do rootu, tak tam ostane len /
robi to zopar veci naviac, ja to pouzivam do kazdeho CI projektu a nemam s tym ziadny problem.
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /ap/
<IfModule mod_rewrite.c>
Options +FollowSymLinks
</IfModule>
#Removes access to the system folder by users.
#Additionally this will allow you to create a System.php controller,
#previously this would not have been possible.
#'system' can be replaced if you have renamed your system folder.
RewriteCond %{REQUEST_URI} ^system.*
RewriteRule ^(.*)$ /index.php?/$1 [L]
#Checks to see if the user is attempting to access a valid file,
#such as an image or css document, if this isn't true it sends the
#request to index.php
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule ^(.*)$ index.php?/$1 [L]
</IfModule>
<IfModule !mod_rewrite.c>
# If we don't have mod_rewrite installed, all 404's
# can be sent to index.php, and everything works as normal.
# Submitted by: ElliotHaughin
ErrorDocument 404 /index.php
</IfModule>
DirectoryIndex home.php index.php