tak j azato nemozem....rodicia otom vedia len tak ze zomna citi ale nenasli mi cogi ani ma necapli.ale idem to dnes skusit dnes som mal len 1 cigu rano.........cem prstat alebo znizit na 5 na den
ja to stahujem z 30 na den....ale ide to pomaly dole naschval nahadzem peniaze do pokladnickz s ktorej nevzberem az ked rozbijem.......a tak mi nezostava nic ine len nejak naskrabat abo nekupit
pokladnička je dobrá vec.. ja som začal hádzať všetky drobné z vrecka do pokladničky.. pred tým som ich pohodil na stôl a mamča si ich brala a hádzala do pokladničky.. pak som si povedla prečo by som to nerobil ja.. za cca 4 mesiace bola plná a vytiahol som 2500 sk + nejaké drobné.... celkom dobrá správa to bola
jj to hej som zvedavy kolko ja vytiahnem :} hehehe nop ale kolko usetrim :} no newem ale podla mna sa to da dnes rano o 7 som mal jednu a teraz je 11 a mi nejako nechyba.......proste skusim prestat
mne pomáha to že v robote nám zakázali fajčiť.. najprv som sa chodieval skrývať ale už ma to nebaví aby som v tejto zime šiel niekam do prdele cez výrobu... ráno vstávam tak že na chlp iba vyleziem z postele a bežím do auta takže ráno nefajčím a v robote už skoro vôbec .. čiže do tej 15-tej vyfajčím 1-2 alebo žiadnu cigu.. čo je podla mna slušný pokrok
ja chodim do skoly a fajcim cez prestavky.....ale dnes som si uz cigi nekupil....som to hodil do pokladnicky a vyberem das o pol roka :}......a mozno prestanam uz uplne..ale podla mna sa to da len treba mat pevnu volu
ved toto.. dá sa to určite sa mi to už raz podarilo..
fajčím od svojich 13-rokov a po troch rokoch fajčenia som prestal zo dna na den a nefajčil som dva roky.. pak som fajčil znova a podarilo sa prestať ale už len na 2 či 3 mesiace od vtedy fajčím pravidelne s viacerými pokusmi o prestatie ale márne.. už to nejak nejde
ja som v kraji de su hodne drahe cigi za malboro 100 dat 230 sk??podla mna to je dost....taze kupujem take za 120 ale to nejde.....sak doserem si zdravie aj peniaze idu dole potom ..... ne velmi ale idu
sparty mi nechutia naj slovenske su clea ne reto ze najlacnejsie ale najlepsie a najhnusnesie su davidoff fuj humus kentus.....taky peniaz zane.......ja fajcim nejake white a newem co....
Dajme tomu ze spavas denne 9 hodin, to mas dve cigy na hodinu. Ak jednu fajcis nieco cez 5 minut, tak fajcenie ti denne zaberie 3 hodiny. A vobec ak si v skole cez hodinu fajcit nemozes, musis to dobehnut po skole, to fajcis v kuse?
Kibo napísal:ked fajcis tak tuho a prestanes, zacnes vyzierat sladkosti a vsetko naokolo, len aby si nieco mal v rukach a ustach. (znie to dost blbo )
no tak to mas pravdu ja som prestal ..ze skusim prestat a vsetko som jedol naokolo:D to mas recht
//btw skusali ste tu cigu si namocit do mlieka uz niekto? ja na to stale zabudam