Otazka, mam wmv subor, 20min video ale strasne seka. skusal som Win media player, VLC, GOV, Blazze.. vsade to iste, ide, ale seka, aj obraz aj zvuk...
aktualizoval som aj prehravace, stiahol nove verzie... nepomohlo..
dik za radu..
Cim prehrat wmv / seka
Re: Cim prehrat wmv / seka
neni to náhodou nejaké fullHD video? akú máš zostavu? možno to koli tomu seká že to nezváda prcesor 
kodeky si skúšal preinštalovať?
kodeky si skúšal preinštalovať?
kodeky hej, nepomohlo... to ono to asi nejake HD bude..
zostava: Athlon 2Ghz, 1GB RAM, Gforce 6200 512MB... zeby to bolo uz zostavou... hmm..
zostava: Athlon 2Ghz, 1GB RAM, Gforce 6200 512MB... zeby to bolo uz zostavou... hmm..
no asi to bude tou zostavou 
min.požiadavky na HD videa:
(720p): Jendnojadrový procesor 2 Ghz, 256 MB RAM, akákoľvek grafickú kartu (aj integrovanú)
(720p, 1080p): Dvojjadrový procesor 2 GHz, 1 GB RAM, akúkoľvek grafickú kartu (aj integrovanú)
min.požiadavky na HD videa:
(720p): Jendnojadrový procesor 2 Ghz, 256 MB RAM, akákoľvek grafickú kartu (aj integrovanú)
(720p, 1080p): Dvojjadrový procesor 2 GHz, 1 GB RAM, akúkoľvek grafickú kartu (aj integrovanú)
to by som aj v jednojadre splnal, ale asi iba s intel procesorom... jjaaaaj sakra
co narobim, aspon usetrim miesto na disku, dik za osvetu.
no aj ti tu už asi vias neporadím
jedine silnejšia zostava 
-
wintermute
Light Star
prečo "jedine silnejšia zostava" môže napríklad konvertovať video do nižšieho rozlíšenia, alebo skúsiť prehrávať video cez movix- je to live distribúcia (netreba inštalovať, ale stačí len nabootovať z USB, alebo čohokoľvek iného)
Kód: Vybrať všetko
http://distrowatch.com/table.php?distribution=movix