citacka kindle a vydrz baterky

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
laurita
Novice
Novice

citacka kindle a vydrz baterky

Príspevok od používateľa laurita »

Pred vyse rokom som si kupila citacku amazon kindle 4 - aj s wifi. Zo zaciatku som ju pouzivala pomerne casto, mozno aj dve - tri hodiny citania denne a nikdy som ju nevypinala uplne, ked som ju nepouzivala, naskocil setric obrazovky a baterka mi vydrzala mozno aj mesiac. Takto to bolo priblizne pol roka, potom som uz nemala tolko casu na citanie, mozno hodinu do tyzdna bola teda zapnuta na citanie, obcas som ju vypla uplne, niekedy som sa zabudla a nechala som ju tak a naskocil setric. Teraz mozno posledne 2 mesiace som znova chcela zacat citat, ale vsimla som si, ze mi baterka vydrzi maximalne 3-4 hodiny a treba ju znova dobit. Este zo zaciatku som parkrat otvorila na nej aj internet, ale kedze to surfovanie na takej citacke je o nicom, tak som ho viac ani nepouzivala, ale neuvedomila som si, ze vlastne mam cely cas zapnuty wireless mode, a ze aj ten dost poziera baterku. Myslela som, ze sa tak rychlo vypina kvoli tomu v kuse zapnutemu wifi, tak som to wifi vypla, ale nepomohlo to, mam pocit ze baterka je v keli, wifi nikdy nemam zapnute, a stale vydrzi len tie 3-4 hodiny a aj to ju musim po kazdom citani uplne vypnut (lebo vtedy ked citam dajme tomu hodinu a necham zapnuty setric, tak sa mi o tie dve tri hodiny vypne aj tak). Skusim ju ist reklamovat, ale tak chcem vediet, ci niekto nema podobnu skusenost alebo ci sa nejakym sposobom neda zresetovat ta baterka, lebo mne sa nezda normalne, aby sa tak rychlo ta baterka vybila, ked zo zaciatku vydrzala tak dlho. Neviem ci je na vine to, ze som ju nikdy uplne nevypla, a len nechala naskocit setric, alebo to wifi. Myslela som, ze sa spamata, ked mam wifi vypnute a po skonceni citania ju radsej uplne vypnem, ale nepomohlo. Stacilo by mi keby vydrzala hoci len tyzden nabita, je rozdiel dobijat citacku kazdy druhy den a raz do tyzdna. no a dalsia vec, ked ju chcem dobit (cez usb PC), trva to aj 6 hodin, kym sa dobije, zatial co predtym sa dobila za max. 2 hodiny.
lowmanek
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: citacka kindle a vydrz baterky

Príspevok od používateľa lowmanek »

Mohla si pouzit vyhladavanie, kedze tema o citackach tu uz je, ale nevadi, moderatori ti ten post presunu.
Precitaj si nejake rady tu - http://www.amazon.co.uk/forum/kindle/Tx34LQQH1YH7JUI
Mozes aj napisat na support Amazonu (ak si Kindle brala odtial) ;)
Tu je stranka venovana Kindle bateriam :D http://www.kindlebatterylife.com/
Napísať odpoveď