Citat albert einstein uvaha x)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Kels
King
King

Citat albert einstein uvaha x)

Príspevok od používateľa Kels »

Zdravim , potreboval by som help xP cez tyzden budem pisat v skole uvahu na citat od A.E. "Civilizácia nášho storočia si pripravuje prostriedky vonkajšieho zotročenia a vnútorného zničenia" ... Vedel by mi niekto dopodrobna vysvetlit co to znamena? Priblizne viem ale ocenil by som podrobnejsi rozbor... A ak ma niekto skusenosti s uvahami, tak aj nejaky postup cim mam zacat pokracovat a skoncit, pretoze uvahu som nepisal este vdaka.... K + ista

no tak hosi :)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No tak ja ten citát chápem tak, že podľa Einsteina sa svetové veľmoci snažia podmaniť si ostatné štáty vojenskou cestou, ale pritom nemyslia na to, že to môže spôsobiť aj zničenie celej ľudskej civilizácie v prípade veľkého konfliktu.

No a k tej úvahe - mal by si tam uvažovať, to znamená, vyjadrovať sa k tomuto citátu a uviesť argumenty, či s ním súhlasíš alebo nie a prečo. V úvode by som celú situáciu načrtol približne ako som písal vyššie a v závere by som to zhodnotil tak, aby sa čitateľ nad celou mojou úvahou zamyslel a uvedomil si, že takýto postoj je pre ľudskú civilizáciu zhubný.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

oki dikes, nieco take som si aj myslel ze to bude aspon mam istotu no nieco uz napisem.... k+ x)
Napísať odpoveď