Citroen C3 1,1

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
hewert
Novice
Novice

Citroen C3 1,1

Príspevok od používateľa hewert »

Caute, chcel by som sa spýtať, mám citroen c3 a keď cez noc stojí, tak na druhý deň mám problém naštartovať. :(
Niekedy aj na 4 krát štartujem a musím pridať plyn, aby sa mi to podarilo.
Neviete v čom by to mohlo byť?
Hovoria, že padá benzín, ale nemám šajn, koľko by to v servise stálo, alebo ako to mám riešiť.
Ďakujem za odpoveď.
jimmy_xp
King
King

Re: Citroen C3 1,1

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

No mám tiež motorizáciu 1.1i tak skúsim pár postrehov. Pri otočení kľúča počúvaj čerpadlo či funguje. Ďalej neviem ako tvoja 1.1, tuším už je to MPi, ale moje SPi má na štart a ovládanie voľnobehu taký malý motorček. Ak je poškodený, auto nenaštartuješ, alebo len veľmi ťažko, plus budú ti plávať voľnobežné otáčky. Nemám tu Vivid Workshop nainštalovaný, aby som pozrel či tam maš ten motorček či nie. Ak tu má niekto Autodata, alebo spomínaný Vivid, poprípade ESI, nech to čekne...
//EDIT: Pozeral som to, je tam ten motorček (http://www.pmnd.wbs.cz/KROKOVY-MOTOREK- ... l?razeni=1), tak skús pozrieť najskôr ten. Ak si šikovný, možno sa ti ho podarí spojazdniť, ale čo viem, kope ľuďom po svojpomocnej oprave to šlo max 1 rok bez problému a potom sa to zopakovalo, takže ho odporúčam vymeniť za nový.
tomas.spissak
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Citroen C3 1,1

Príspevok od používateľa tomas.spissak »

Ahoj. Mam ten isty motor. Je to problem u vsetkych. mne sa overilo, dat klucik do zapalovanie. Aby ti svietila iba bateria, potom 3x vypnut a zapnut komplet budiky (bez starovania) a potom natocit. A este odporucam tankovat benzin poriadny a nie tesco :)
Napísať odpoveď