Clone HDD - po chybe nenájde mi disk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
heker
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Clone HDD - po chybe nenájde mi disk

Príspevok od používateľa heker »

Nadviazem na hojkovu otazku - kde na screenich vidiet nazov programu a verziu v ktorom si to robil? Kde na screenoch vidiet verziu operacneho systemu? Moze to byt Win 8, 8.1, 10, pripadne aj 7micka upravena programom na vzhlad Win8/8.1/10. Ty si cele ego, ludia ti tu chceli poradit, ale ty nevies poskytnut informacie hned na zaciatku. Program si uviedol az v stvrtom tvojom prispevku v teme, system si ani neuviedol.
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa OFFENSE »

Presne o čom hovorím, windows 10 jasne, program tam je a bude sa teraz riešiť že neviem poskytnúť info. :idea:

Ako keby presna zostava windowsu pomohla. No skchválne okrem presne verzie windowsu a programu čo ešte budete potrebovať nech to vypíšem či to budu info čo vam pomožu :) Zaplatím keď to vyriešite bez hadania sa tu a riešenia nepodstatnych vecí, platí?
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Skús ten program , či nepomôže obnova partície.
https://www.partitionwizard.com/help/pa ... overy.html
Ináč nechápem , že si doteraz nemal žiadnú zálohu a už vôbec nie zašifrovať disk.
A spraviť zálohu , ako clon partície v nejakom free programe , ktorý s takou partíciou ,možno ani nevie pracovať.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prezrad mi, ktory z tychto programov si skusil na obnovu particie, ktore som uviedol tu???: post2258363.html#p2258363
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

m3 bitlocker recovery. 7,5 hod. mi to robilo na Surface a našlo mi katalógy, len potom som nemal kde tie data prekopírovať plus chcelo to 180 dolárov za licenciu aby som mohol kopirovať naspäť viac ako 100mb

//easeus som skúšal ešte pred tvojou radou, našiel som si ho sám, nenašlo mi ani jednotku
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Pocitaj s tym, ze vacsinou na taketo veci treba nahradny disk na ktory to prekopirujes. A to z toho dovodu, aby sa ten poskodeny disk neprepisoval datami. Preto by si si mal zohnat disk na ktory to budes kopirovat. Ide o sifrovany disk, moze to trvat dlho. Kedze pises o tom, ze si chcel disk naklonovat a zalohovat, tak hadam mas disk na ktory si to chcel ulozit ci nie? Ak by bolo poskodene len nieco na sposob MBR na systomovych diskoch, tak tam sa to fixne a nemusia da kopirovat data na druhy disk.
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Napichol som to na main PC celu noc to robilo a teraz aj ked vyberiem čo a kde chcem skopírovať tak po úspešnom dokončení ostane priečinok prádzny :-/

Ale aspon ma utešuje že tie data tam su, len to bude treba nejaku tu firmu najskôr lebo rady že som si to mal zalohovať vopred mi nepomôžu
Prílohy
Skica.png
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Nepotrebujes firmu, treba tomu venovat cas a pohrat sa s tym. Kedze je to sw problem, tak myslis, ze firma to bude robit ako??? Len nejakym programom. Ak by islo o hw problem, trebars poskodena hlava disku, tak ano, to si doma nespravis sam a treba to dat zverit firme.
OFFENSE
Medium Expert
Medium Expert

Len sa bojím že keď budem skúšať program na programe, aby sa to ešte neprepisoalo, neznehodnotilo viac... škoda toho M3, pekne to našlo všetko len škoda že to zmetkuje v tej nahlavnejšej časti.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Skus pohladat viac info k M3, pripadne ci nemaju daku podporu alebo forum, kde by sa sa opytal, ze preco sa to nehybe, resp. preco nepracuje ako ma. Ked mas programy, ktore obnovuju na iny disk, tak sa bat nemusis.
Napísať odpoveď