Co by ste chceli od ludi pocut?
priatelka: pod, zoberieme tvojich kamosov a pojdem pozerat futbal do nejakeho pubu.
mama: (staci ked nebude pindat ako chora vrana 24 hodin v kuse, 7 dni v tyzdni)
najlepsi kamarat: pod von
najlepsia kamaratka: konecne mam na chvilu pokoj od brigad, podme sa korculovat
profka z cisca: vyborne napisany final test. tych 100% je uzasnych. nech sa paci certifikat
mama: (staci ked nebude pindat ako chora vrana 24 hodin v kuse, 7 dni v tyzdni)
najlepsi kamarat: pod von
najlepsia kamaratka: konecne mam na chvilu pokoj od brigad, podme sa korculovat
profka z cisca: vyborne napisany final test. tych 100% je uzasnych. nech sa paci certifikat
-
in your world
Light Star
mne stačí ak by som počula od maminy " Ahoj"
//d4nt3: skús jej to navrhnúť, ak je tvoja kamarátka.nič zlé na tom nevidím.ja som mala ten istý problém, prvý krát som s ním bola na dokumente sex pistols a odvtedy chodíme pravidelne von. ale pre dobro nášho priateľstva sme radšej kamaráti.tak do toho,možno sa ti to oplatí. možno na prvý krát zober aj vašich kamarátov a tam sa oťukávajte.
//d4nt3: skús jej to navrhnúť, ak je tvoja kamarátka.nič zlé na tom nevidím.ja som mala ten istý problém, prvý krát som s ním bola na dokumente sex pistols a odvtedy chodíme pravidelne von. ale pre dobro nášho priateľstva sme radšej kamaráti.tak do toho,možno sa ti to oplatí. možno na prvý krát zober aj vašich kamarátov a tam sa oťukávajte.
in your world napísal:mne stačí ak by som počula od maminy " Ahoj"
Myslím,že veľa z nás chce počuť veci chvály, uznania či vyjadrenia lásky od niekoho, kto nám ju nedal , no k štastiu stačia banality, slovo či dva , nie dlhé vety o tom aký sme výnimočný ....
Napríklad na sebe viem, že iný by odo mna chceli počuť aspon pár úprimných slov, bez irónie, bez dávky satyry či výsmechu ... nie vždy to ide a pritom by stačilo hocičo ...len uprimne !
A kedže som egoista , pridám aj ja niečo krásne nadnesené a nereálne , čo by ma potešilo ...
Adka ( spolužiačka, kamarátka, platonická láska ) : " Neviem si predstaviť,že by sme spolu chodili , ale možme niekedy spolu tráviť volný čas ... nechceš ísť v utorok do kina ? "
Rodicia : sme na teba pysny , hrdy
Starsi brat :sorry ze som ta dlhe roky tolko buzeroval
i tak to nemalo zmysel a robil si si po svojom
Mladsi brat : uz nebudem taky papulnaty odpust
Riaditel : sorry za tie 4roky tyranie a utlaku , aa uz nebudem mat velke reci o dvojke zo spravania ked ti ju i tak na koniec nedam
.. a nieco aktualne, kamaratka zajtra : dnes skocime spolu von
aaa casom by som chcel aj cosi ine pocut
, ale snivajte s nami 
Trochu OT najlepsi bol oco minule : "ak je tvoja priatelka tehotna kludne mi to povedz"
..edit// chlape niesi v tom sam vitaj v klube

...edit//tak s tou kamaratkou to uz padlo jaaaj kurnik to dnes uz ani vecer snivat o zajtrajsku nemozem
Starsi brat :sorry ze som ta dlhe roky tolko buzeroval
Mladsi brat : uz nebudem taky papulnaty odpust
Riaditel : sorry za tie 4roky tyranie a utlaku , aa uz nebudem mat velke reci o dvojke zo spravania ked ti ju i tak na koniec nedam
.. a nieco aktualne, kamaratka zajtra : dnes skocime spolu von
Trochu OT najlepsi bol oco minule : "ak je tvoja priatelka tehotna kludne mi to povedz"
..edit// chlape niesi v tom sam vitaj v klube
...edit//tak s tou kamaratkou to uz padlo jaaaj kurnik to dnes uz ani vecer snivat o zajtrajsku nemozem
-
last_knight
Light Professional
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
-
last_knight
Light Professional
.......obcas jedine co mozme je dufat , verit a obcas nam ostane len snivat ... aa mozno sme niekedy naivny aa aj ked nam rozum povedal nema to cenu , srdce vravi nieco ine aa skusame bojovat aj ked sa mozme spalit ... uff ale uz neviem kde tymto monologom smerujemEritrea napísal:ze ma jeden nemenovany chalan lubi tak strasne ako ja jeho , alebo este viac
....aaa aby som bol aj nieco k teme tak nieco aktualne na sobotu kamaratka:"slavko skocime vecer vonku slubujem "
nepoznám okolnosti ale tak čo tak byť ten kto to povie a možno to nebude len možná fikciaslavo120 napísal: aktualne na sobotu kamaratka:"slavko skocime vecer vonku slubujem "
![]()
=> mám otázku : čo by tak chcel počuť človek( podotýkam žena ) , ktorá hoci povedala , že kamarati ostaneme a ona sa tak nechovala a teraz si myslí, že som to porušil ja ? ....( viem že je to asi márny boj o zachranu priatelstva , ale aj tak
...hmm chlape co ti poviem , ked ju ja niekam taham nie a nie ju vytaihnut , zato napr. vcera mi prisla SMS rano ze ak nemam plany uvidime sa poobede ... o tej sobote vie zeby som bol rad s nou a ani jeden nemame plany , ale je to uz len a len na nej cii ju bude chciet stravit so mnou ... nevravim ze sa uz nespytam ale myslim zee mi da aj sama vediet ak by mala zaujem , ved ako v teme o trochu nizsie "holky nikdy nic nerobia preto ze mi chceme"d4nt3 napísal:nepoznám okolnosti ale tak čo tak byť ten kto to povie a možno to nebude len možná fikcia, ale príijemná realita
![]()
.....aj ja to vidim ako vravi pershing i ked myslim ze si vyhovorku ani vymyslat nebude proste ak nebude chciet povie niee .......
........nikdy nic neni marne , prehras az vtedy ked sa vzdas .... i ked niekedy to nema cenu a stoji to kopec sil , takze musis sam uvazit ... noo k veci .. nepoviem ti co by chcela pocut ale ak to porusila ona a nechovala sa tak , precoo si mysli ze si to porusil ty ?d4nt3 napísal:=> mám otázku : čo by tak chcel počuť človek( podotýkam žena ) , ktorá hoci povedala , že kamarati ostaneme a ona sa tak nechovala a teraz si myslí, že som to porušil ja ? ....( viem že je to asi márny boj o zachranu priatelstva , ale aj tak( )
................Eritrea napísal:ze ma jeden nemenovany chalan lubi tak strasne ako ja jeho , alebo este viac
niesi jedina co by toto chcela pocut z niecich ust
myslím že ignorácia hovorí za všetko ...........nikdy nic neni marne , prehras az vtedy ked sa vzdas .... i ked niekedy to nema cenu a stoji to kopec sil , takze musis sam uvazit ... noo k veci .. nepoviem ti co by chcela pocut ale ak to porusila ona a nechovala sa tak , precoo si mysli ze si to porusil ty ?
tohoto sa držím pri všetkom, čo robím ...ak človek nechce, povie nie , ak sa vyhovára, chce aby ho presvedčili .........aj ja to vidim ako vravi pershing i ked myslim ze si vyhovorku ani vymyslat nebude proste ak nebude chciet povie niee .......
...noo asiii tak , myslim ze ju poznam dost dobre.. aa vidim to skor na to ano alebo nie ... ona ma väcsinou jasno ,, aaa ukecat ju ?d4nt3 napísal:..ak človek nechce, povie nie , ak sa vyhovára, chce aby ho presvedčili ....
tak potom neviem chlape , skus to nechat tak mozno ked vychladnu hlavy ozve sa .. alebo sa ozvi ty ale daj tomu casd4nt3 napísal:myslím že ignorácia hovorí za všetko ...