ja by som privital aby sa v sekcii e-books urobika jedna tema, kt. by bola "sticky" a do ktorej by sa davali odkazy na kt. je vela knih. napr. teraz tam q-parser pridal pekny odkaz, ja som tu dal pred par dnami niekolko linkov...
mastermind napísal:ja by som privital aby sa v sekcii e-books urobika jedna tema, kt. by bola "sticky" a do ktorej by sa davali odkazy na kt. je vela knih. napr. teraz tam q-parser pridal pekny odkaz, ja som tu dal pred par dnami niekolko linkov...
Drakeman: ved som sa snazil naznacit, ze upgrade na 2.0.16 som este nerobil pretoze tam nie je ziadny security fix a tak sa nie je kam ponahlat. Mam to stiahnute na disku a ked sa mi bude chciet, tak to spravim.
neviem ci sa to tu uz riesilo,ale ja by som privital pri linku na hru aj popis+nejaky screenshot...viem,ze by som si to mal vyhladat sam,ale bolo by to praktickejsie.co vy na to?
Holubar napísal:neviem ci sa to tu uz riesilo,ale ja by som privital pri linku na hru aj popis+nejaky screenshot...viem,ze by som si to mal vyhladat sam,ale bolo by to praktickejsie.co vy na to?
popis by sa este dala.. ale screeny zhanat no neviem.. to je prils vela prace pre toho co to postuje a ak sa postuje 20linkov je toho dost.
Holubar napísal:neviem ci sa to tu uz riesilo,ale ja by som privital pri linku na hru aj popis+nejaky screenshot...viem,ze by som si to mal vyhladat sam,ale bolo by to praktickejsie.co vy na to?
pokial najdem screenshot tak ho tam dam pokial aj info tak ho tam dam a myslim ze tak to robia vsetci
Ja by som poprisil moderatorov aby spravili rubriku vsadsky. Tam by sme si pisali tipi na zaapasi. Kurzy a podobne. Ale malo by to mali hacik. Kto by sa chcel pridat, musel by spravit skusku. To znamena ze by napisal alespon 4 zapasi a ako dopadnu. Ak by mu to vyslo bol by prijaty. Habete ????
Holubar napísal:ja by som ti skor odporucil rubriku Gramaticke okienko
ten navrh by som dal do vtipov,heh,ze vsadzat,to uz co je
Ti si blaaaazon. Vies aka dobra vec ??? Nerad to robim ale funguje tak toto forum. Ale ti si nic nemozes pozret iba 1 cast. Lebo ta nezobrali za clena.
kamarat moj ked mas tolko rokov ako pises v profile, tak ti to moze byt srdecne jedno.
ale to forum je len o tom. a ak si si nevsimol tak toto forum je o niecom inom
ECHM, ECHM. Toto foro sa moze zlepsit. A co je na tom ze mam 13 rokov bobo. Vsadi mi daky ujko ktoreho sa spitam. Ja nepochopim preco nemozete dat aj takuto rubriku. vsak na tom mozte zarobit. no ???
A moj pravopis je dobry. Az nato ze sa mi nechce rozmyslat.
kalosrac napísal:ECHM, ECHM. Toto foro sa moze zlepsit. A co je na tom ze mam 13 rokov bobo. Vsadi mi daky ujko ktoreho sa spitam. Ja nepochopim preco nemozete dat aj takuto rubriku. vsak na tom mozte zarobit. no ???
A moj pravopis je dobry. Az nato ze sa mi nechce rozmyslat.
je to blbost. a koniec debaty.
to forum co si sem hodil je na to urcene tak chodievaj tam ked chces tipovat.