Co by ste privitali nove na fore???
-
Sagittarius
Guru
neviem preco si spomenula karmaban prave kedze vsetko na fore urcuju oni... karmaban je to hadam najnepodstatnejsie obmedzenie co mozes dostat.... osobne sa mi obcas nepaci ako k userom admini a modi pristupuju ale musi sa nechat ze forum je dost dobre organizovane a upratane, koby boli modi a admini benevlentnejsi tak by sa tu hemzil spam a OT a zasa by sme nadavali na to... kaslite nato ludia... pre par vymazanych prispevkov sa tu idete pototo? a pritom toto forum je tak fajn a tolko ludi sem rado chodi....
http://www.hojko.com/statistics.phpHolubar napísal:ja by som privital nejake statistiky. Cim viac tym lepsie
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Holubar: Niektorí užívatelia súdia iných aj na základe hodnoty karmy, takže keby tam bolo uvedené, koľkokrát bol daný človek v base a pod., niektorí by značne zmenili názor na daného užívateľa. Tak isto vek, keď niekto chce, tak si ho do toho bydliska uvedie. Vek nie je povinný a radšej nech to tak ostane. Keď niekto chce ostať v akej takej anonymite, má na to právo. Môj názor. 
pravda - vek sa tu uz riesil viackrat a je to blbost lebo to nik neodkontroluje ci ma dotycny skutocne tolko rokov...
a bolek: karma je klamliva tiez... vies kolko je tu oplacacov karmy a podobne? ze aha ty si mi poslal k+ tak ti aj ja poslem a naopak? - od usera so 4 karma polickami by som cakal nieco viac akoze ked mu poslem k- s podpisom a vycitkou ze mi ju oplati a napise ako keby som bol analfabet... takze osobne beriem aj ludi s vysokou karmou s rezervou...
ale statistiky su dobry napad - mna osobne to vzdy bavi prezerat... len tak zo srandy... ze kolky som v pocte prispevkov, v karma tabulke a tak... nieco by sa zislo este...
a bolek: karma je klamliva tiez... vies kolko je tu oplacacov karmy a podobne? ze aha ty si mi poslal k+ tak ti aj ja poslem a naopak? - od usera so 4 karma polickami by som cakal nieco viac akoze ked mu poslem k- s podpisom a vycitkou ze mi ju oplati a napise ako keby som bol analfabet... takze osobne beriem aj ludi s vysokou karmou s rezervou...
ale statistiky su dobry napad - mna osobne to vzdy bavi prezerat... len tak zo srandy... ze kolky som v pocte prispevkov, v karma tabulke a tak... nieco by sa zislo este...
bolek: ved ok - chapem - ja som len vyjadril svoj nazor... ale tak kazdopadne by vedenie mohlo zvazit nejake tie statistiky... co ja viem v profile vytvorit polozku ze osobne statistiky a tam napr:
pocet prispevkov - percentualne ako teraz - kolky som v poradi podla toho poctu
to iste podla tem, uvazneni...
nejaky graf aktivity na fore... co ja viem ze kolko prispevkov som ktory mesiac poslal... a tak.. ak som zasiel pridaleko tak sorka ale nebolo by to zle
pocet prispevkov - percentualne ako teraz - kolky som v poradi podla toho poctu
to iste podla tem, uvazneni...
nejaky graf aktivity na fore... co ja viem ze kolko prispevkov som ktory mesiac poslal... a tak.. ak som zasiel pridaleko tak sorka ale nebolo by to zle
Je to tu, je to urcité osobne ohodnotenie. Ked si niekto vazi tvoju pomoc, tak ti da, ak nejak s tebou nesuhlasi, vezme. Podla mna je to fajn a malo by to urcite ostat tak, ako to je teraz. Ked sa ti to nepaci, tak to nesleduj.mi-chau napísal:podla mna by bolo najlepsie keby sa karma uplne zrusila, ale to by sa asi nenasiel nik, kto by ma podporil, vsak?
/a co tak spravit hlasovanie v sekcii info (aby bolo neprehliadnutelne), viem ze uz jedno bolo... mozno sa zmenil nazor
Ak si tym myslela mna ja sa nestazujem, skor si myslim ze bez karma systemu by boli debaty uplne ine, lebo mam dojem ze niektorym ludom karma zvazuje prsty nad klavesnicou. Ale kedze vacsina to chce, nech to ostanebolek napísal:...
//co keby sa dal smail s bartom a tabulou google na koniec zoznamu, ono by potom nebolo treba maximalizovat to okno ak hladam nejakeho vhodneho smaila
-
mastermind
VIP