Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Laik napísal:tak aspoň ten štýl... :oops: :cry: :wink: :D
Hmm, toto je zatial najprehladnejsie forum, ake som kedy videl. Je to dane farbami a pouzitim phpbb 2. Jedno forum, kam som chodil preslo na phpbb 3 a odvtedy som tam bol strateny.
Tu je to dobre ako je.
Tato otazka sa tu omielala velakrat a vzdy to padlo na tom, ze tu je vela modov robenych specialne pre toto forum a bolo by velmi narocne prerobit ich pre phpbb 3
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mne sa to paci takto ako to je.. nie je to tmave ani moc svetle... kludne farby.. cize ok :) nwm sice ake vyhody by priniesol prechod na phbb3 a je mi to aj jedno, pretoze takto to fici v poho 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:mne sa to paci takto ako to je.. nie je to tmave ani moc svetle... kludne farby.. cize ok :) nwm sice ake vyhody by priniesol prechod na phbb3 a je mi to aj jedno, pretoze takto to fici v poho 8)
Ak sa nemylim, tak toto by malo byt v trojke: http://forum.himym.cz/index.php
Zmien je viacero, hlavne nastavenia profilu su rozsiahlejsie. Toto forum je este celkom prehladne, ale chodil som na jedno warezacke a to totalne sku*vili. Avatary boli napravo, vyhladavanie iba ako jedno male pole vpravo hore, divne farby...no hroza, tu je dobre ako je, nic mi nechyba :)
phpBB3 vidim ako prinos iba pre novovznikajuce fora.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GothaR napísal:phpBB3 vidim ako prinos iba pre novovznikajuce fora.
suhlasim... to himym forum je pekne.. ale toto je stara dobra klasika.. :)
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Grafika jednoducha cista. Nemenil bych .. tezko bych si zvykal na jiny vzhled .

_____ 666 prispevek :twisted: _____
Laik
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Laik »

Ok...dobré vedieť... :? :o ...budem sticha... :D
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

GothaR napísal:Ak sa nemylim, tak toto by malo byt v trojke: http://forum.himym.cz/index.php
Zmien je viacero, hlavne nastavenia profilu su rozsiahlejsie. Toto forum je este celkom prehladne, ale chodil som na jedno warezacke a to totalne sku*vili. Avatary boli napravo, vyhladavanie iba ako jedno male pole vpravo hore, divne farby...no hroza, tu je dobre ako je, nic mi nechyba :)
phpBB3 vidim ako prinos iba pre novovznikajuce fora.
Co sa tyka toho hladania tak myslim ze na kazdom fore je aj normalne rozsirene hladanie.K avataru napravo: v administracii sa da nastavit na ktorej strane to bude. V bb3 je dost rozsirena administracia, asi stvrtina veci ktore tu music menit upravou kodu sa tam daju jednoducho zmenim v administracii...je to iba o zvyku..tymto prispevkom nehovorim ze by ste mali prejst na bb3, ja sa iba vyjadrujem k veci ktora nieje pravdiva.
Gothar
Moderátor
Moderátor

dodo.gold: ospravedlnujem sa, ak to vyznelo tak, ze v phpBB 3 su avatary iba vpravo a nikde inde, ale to bola len pripomienka k jednemu foru, kde presli od phpBB2 k phpBB3. Predtym to bolo pekne prehladne forum, potom iba samy bordel. Samozrejme, ze to zavisi od administratora, ale chcel som tym naznacit, ze takato zmena moze priniest aj vela negativ.
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

@dodo.gold: V ACP sa to nastavit neda, je potrebne upravit kod. Samozrejme prechadzat na phpBB3 je na tomto fore nezmysel, kvoli karme a x dalsim modom, ktore tu su.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

dodo.gold: Ja mam tiez skusenosti s phpBB2 a nie len niekolko mesacne. No ak si mam porovnat strukturu phpBB2 a phpBB3 tak stale ma ta "dvojka" laka viac. V tej trojke je dost bordel pre mna. Ja mam radsej jednoduchost. A ako uz bolo spomenute, ohladom trojky sa tu pytalo vcelku dost ludi a vsetko bolo znegovane.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S prechodom na trojku by bol asi problem. Nejde ani tak o Karmu, ale je tu vela upravenych modov. Neviem ako je to napriklad s prilohami, ale myslim, ze prehodit by sa mohli dat. No ale su tu aj ine veci a asi by sa to tazko vsetko upravovalo a menilo, neviem si to ani predstavit. Niekedy mam vsak pocit, ze je tu uz dost veci zbytocne, pretoze jeden chcel taku veci, dalsi taku vec, dalsi onaku... a pritom sa tie veci vobec nepouzivaju. Vsetko vsak znamena query na MySQL naviac, postupne vytazovanie servera a to uplne zbytocne, len kvoli hlupym a zbytocnym pripomienkam, ktore boli zrealizovane. Dalsou vecou je template a jeho vyber, trebalo by nieco co sa podoba na terajsi, no o ziadnom takom neviem.

Navyse s trojkou nemam ziadne skusenosti, neviem aku to ma strukturu, prehladnost a vlastne nic co sa toho tyka. Rovnako na tom je aj t0m4s3, neviem ako je na tom audiotrack. Takze prechod na novsiu verziu by bol asi problematicky a na tento cas sa odklada. Mozno ked si najdem cas a chut, tak si to trojku rozbeham, skusim na to prehodit forum a uvidim ako sa to vsetko bude spravat, ako sa mi s tym bude pracovat atd... Zatial to vsak nevidim realne,
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Privital by som, keby sa po vyrieseni problemu tema nezamkla ani na ziadost uzivatela a ten samozrejme nepremenoval svoju temu stupidnym LOCK alebo tomu podobne, ako tu: http://www.hojko.com/pls-lock-t103855.html Vsimol som si, ze aj audiotrack na to uz upozornil, za co ho musim pochvalit /no co, nic si za to nekupi :D /, ale stale sa tak deje.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to už neriešim, keď si tak niekto premenuje temu tak proste zamknem a dám anonymnú k- (lebo to tu najviac ludí nasiera). Omnoho efektívnejšie je použiť report a ako dôvod uviesť že chcete zamknúť, netreba premenovať, potom sa nedá ani za boha nájsť keď má niekto rovnaký problém
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

audiotrack napísal:je to už neriešim, keď si tak niekto premenuje temu tak proste zamknem a dám anonymnú k- (lebo to tu najviac ludí nasiera). Omnoho efektívnejšie je použiť report a ako dôvod uviesť že chcete zamknúť, netreba premenovať, potom sa nedá ani za boha nájsť keď má niekto rovnaký problém
Celkom ta rozumiem. Ale mne osobne prekaza aj to zamknutie. Na co je to dobre? Som si vsimol a popravde ma to potesilo, minimalne par ludi sa uvedomilo a pri zakladani temy najprv pouziju hladat. Nenajdu riesenie alebo im to nepomoze v takom zneni, tak napisu dalsi post a nezakladaju dalsiu temu. Je to tak omnoho lepsie podla mna. Takto bola vytiahnuta tema aj z pred dvoch rokov. Rozumies :)

edit: Uplne staci, ze napise, ze je to vyriesene. Jednak sa to uz dalej neriesi, no je tam moznost dalsieho progresu v rozvoji toho problemu, ked sa u niekoho znova prejavi.
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

takze pre "J": phpBB mam moc dobre obehane a tak viem ze sa to da...nepametam si uz presne ako ale myslim ze stacilo nainstalovat nejaky mod na toto a dalo sa aj toto jednoducho menit..

yazoo: aj ja radsej instalujem BB2 pretoze som na nu zvyknuty, ale je to iba o zvyku a naozaj je ta 3-ojka lepsie spracovana..
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

dodo.gold napísal:yazoo: aj ja radsej instalujem BB2 pretoze som na nu zvyknuty, ale je to iba o zvyku a naozaj je ta 3-ojka lepsie spracovana..
Mam radsej jednoduchost a ta trojka je podla mna prepracovana az prilis. Pekne je u nej, ze ma malo queries. Inak ma velmi nezaujala. Mozno to bude aj tym designom pretoze ten ma u mna 2 body z 10.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Mam otazocku k zoznamu Zavislakov a Karme. Preco mate spravenu aktualizaciu len po urcitom case (kedy ju spusta cron)? Podla mna by to vyzeralo zaujimavejsie, ak by tieto statistiky boli stale aktualne. A myslim, ze by to ani nemal byt technicky problem, kedze tieto statistiky nie su zobrazovane az tak casto, ako napr viewtopic.php, a teda par queries na jedno zobrazenie by vadit nemalo.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ppt: Nie je to v crone, ulozi to do suboru a po urcitom case pri poziadavke to refreshne. Nieco take nie je potrebne generovat online, nakolko tam k velkym zmenam neprichadza.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

Ale vyzera to profesionalnejsie, ak je zoznam aktualny. A nie, ze mi ukazuje v zozname karmy, ze som na 50. mieste a pri prezerani osobnej karmy, ze som na 48. mieste (priklad). :P
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Zbytočne by to zaťažovalo databázu. :P
Zamknuté