... a taktiež pri odosielaní príspevku môžeš zaškrtnúť "upozorniť ma, ak príde odpoveď" a príde ti upozornenie že v téme pribudol nový post.. taktiež sa ti to môže zísť
audiotrack napísal:... a taktiež pri odosielaní príspevku môžeš zaškrtnúť "upozorniť ma, ak príde odpoveď" a príde ti upozornenie že v téme pribudol nový post.. taktiež sa ti to môže zísť
no to hej ale potom tam mas 300 upozorneni kdezto to co cem ja by plnilo tu istu funkciu ale bolo by to lepsie aspon podla mna
a k tym zalozkam dik som si to vobec nevsimol
nieco FUN .. kde sa zasmejem ... nieco sutazive... vyhrat nemusim nic ..staci ked bude fun.
(napr: nejaky hlavolam )
( a umiestnenie sutaze : tam hore kde bola volakedy anketa )
moham3d napísal:sutaz vo vytvoreni pribehu pomocou smajlikov bola by to sranda
Problem je ten, ze kazdy si pod tym moze predstavit priblizne nieco ine a neni su tu podla mna taky smajlovia pomocou ktorych by sa dal spravit nejaky fakt fobry pribeh podla mna...
Alebo čo keby sa vytvorilo niečo ako karma príspevku. Pod každý príspevok by sa dalo tlačítko +- a takto by som sa vyjadrili ľudia, či sa im príspevok páči,alebo nie.
eritrocit napísal:Alebo čo keby sa vytvorilo niečo ako karma príspevku. Pod každý príspevok by sa dalo tlačítko +- a takto by som sa vyjadrili ľudia, či sa im príspevok páči,alebo nie.
myslim, ze uspesnost temy (resp. prispevku) vyjadruje kolkokrat bol/a prezrety/a alebo kolko ludi sa vyjadrilo nie???
Mek napísal:a ako vlastne skoncila ta anketa, co tu bola vycapena?
je to niekde napisane? alebo som len ja slepy
chysta sa v buducnosti nejaka dalsia anketa?
vyhral som ja, druhý hojko tretí tuším t0m4s3, ale aj tak na tom absolútne nezáleží, bolo to len preto že ste si to žiadali. Nikde to asi nie je napísané, jedine že by mal nejaký admin záznamy; nová sa nechystá, aspoň o žiadnej neviem
ja by som tu zmenil toto
1.aby sa dali dat podpisy
2.trosku zmenit styl by sa hodilo(dyzajn)
3.par smileyov
4.mozno pridat par tem alebo to spravit trochu jak na lmakch
napr. hudba filmy.
jurchi:
1) podpisy nebudú, už sa to tu veľakrát riešilo
2) čo je dobré, netreba meniť.. tento template reprezentuje toto forum, ľudia sú zvyknutý a nejde o vzhľad ale obsah
3) smajlov je až-až.. načo pridávať nových? podľa mňa je výber bohatý, na iných forach ich je dokonca ešte menej
4) na filmy a hudbu tu máme tému kultúra
ja by som privital keby sa tu dali dakde odkazy na ine stranky(nemyslim fora) ale v ramci nejakeho bartru daco vymysliet, lebo v liste mam 15 stranok ktore pravidelne sledujem ale ine ani nepoznam. jasne ze mozte povedat ze stacia linky ale toto by tak pekne bilo do oci a mozno by z toho bol aj daky prijem.
zelovoc napísal:ja by som privital keby sa tu dali dakde odkazy na ine stranky(nemyslim fora) ale v ramci nejakeho bartru daco vymysliet, lebo v liste mam 15 stranok ktore pravidelne sledujem ale ine ani nepoznam. jasne ze mozte povedat ze stacia linky ale toto by tak pekne bilo do oci a mozno by z toho bol aj daky prijem.
myslim ze ta reklama co je dole bohate postacuje ...