Co by ste privitali nove na fore???
-
mastermind
VIP
OMFG preco si taky vztahovacny a jesitny?
Skratka je lepsie mat menej uzivatelov, s ktorymi sa da komunikovat ako viac uzivatelov, ktori budu mantaci.
krupica to vystihol. netreba sa snazit prilakat uzivatelov za kazdu cenu. Ziadne reklamy ani nic podobne nebude. Kto chce, povie o tejto stranke svojim znamym a ti povedia svojim znamym... Tento sposob osvety je podla mna dostatocny.
Skratka je lepsie mat menej uzivatelov, s ktorymi sa da komunikovat ako viac uzivatelov, ktori budu mantaci.
krupica to vystihol. netreba sa snazit prilakat uzivatelov za kazdu cenu. Ziadne reklamy ani nic podobne nebude. Kto chce, povie o tejto stranke svojim znamym a ti povedia svojim znamym... Tento sposob osvety je podla mna dostatocny.
peniaze - ano, moze to mat aj negativny ucinok, kopec spammerov atd, v tom sa zhodneme.
kazde forum ma ale fazy - 1 - zalozenie, regnu sa kamosi adminov a pod, potom ak je dobre trosku sa to rozsiri medzi kamosov ich kamaratov, za tretie pomozu vyhladavace a pridu dalsi ludia... potom forum existuje, narast userov je uz minimalny, temy sa zacnu minat(vsetky bezne su uz rozobrate na 70 stranach) a co dalej?
za a - drzat si existujucu komunitu, ludia ktori sa uz troska poznaju, vedia asi kto ma ake nazory.
za b - donutit komunitu, aby kazdy doviedol dalsich ludi - a to sa da najlepsie nejakym reward systemom, nemusia to byt nutne peniaze, moze to byt napr status uzivatela, pristup na ftp, herne servery, pripadne karma bonus, etc.
kazde forum ma ale fazy - 1 - zalozenie, regnu sa kamosi adminov a pod, potom ak je dobre trosku sa to rozsiri medzi kamosov ich kamaratov, za tretie pomozu vyhladavace a pridu dalsi ludia... potom forum existuje, narast userov je uz minimalny, temy sa zacnu minat(vsetky bezne su uz rozobrate na 70 stranach) a co dalej?
za a - drzat si existujucu komunitu, ludia ktori sa uz troska poznaju, vedia asi kto ma ake nazory.
za b - donutit komunitu, aby kazdy doviedol dalsich ludi - a to sa da najlepsie nejakym reward systemom, nemusia to byt nutne peniaze, moze to byt napr status uzivatela, pristup na ftp, herne servery, pripadne karma bonus, etc.
a ti dalsi useri budu opat rozoberat temy ktore tu uz boli a tak sa tam da zakazdym hojkoodkaz a zamkne sa toenter00 napísal:... potom forum existuje, narast userov je uz minimalny, temy sa zacnu minat(vsetky bezne su uz rozobrate na 70 stranach) a co dalej?
...
za b - donutit komunitu, aby kazdy doviedol dalsich ludi -
Budeš musieť zvýšiť kompresiu toho obrázka (niekto sa už sťažoval, že tých 6kB je málo, ale vedenie neustúpilo).cO' napísal:privital by som aby mi hojko nahral vacsi avatar lebo sa mi tam nevojde rozmery mam 96x96 ale ta velkost je vačšia ako 6kbpls hojko dam ti avatar a ti mi ho tam nahraješ? pls
Tieto problemy ries nabuduce tu > http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=61750.cO' napísal:privital by som aby mi hojko nahral vacsi avatar lebo sa mi tam nevojde rozmery mam 96x96 ale ta velkost je vačšia ako 6kbpls hojko dam ti avatar a ti mi ho tam nahraješ? pls
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
netusim, ci je mozne nieco taketo zrealizovat, ale pokusim sa nacrtnut moju predstavu. v poniektorych temach (len tak na rychlo: Pripomienky a návrhy) je hned na uvodnej stranke niekolko locked thread-ov. viem, ze niektore locked sa nemazu, ak sa tam predtym riesilo nieco podstatne, ale diskutovat tam uz nie je mozne. presunutim tychto threadov do novovytvorenej "kategorie" pod nazvom napr.: Zamknuté, by sa v jednotlivych temach posunuli do popredia (1.stranka) temy, ktore este nie su locked, len sa nam stratili z dohladu (2.3. ...stranka). nasledne by sa automaticky tie z ostatnych stranok posunuli vyssie (napr.: zo stranky 2. na 1. stranku). boli by o5 na ociach a mozno by sa v nich ozivila diskusia.
///edit: este ma napadlo
, pravdepodobne by to pomohlo aj vam pri moderovani. ak by sa priebezne presuvali locked thread-y do "zamknuté" mali by ste ten "bordel" pohromade. 
///edit: este ma napadlo
-
mastermind
VIP
-
audiotrack
VIP
Nie, diakritika mi na fore viac vadi ako nevadi, ale ked citam nazov temy ktora zacina malym pismenom, trha mi to ciaudiotrack napísal:chvíľku som mal pocit že ti ide o to, aby sa tu písalo všetko správne, ale keď som zbadal že nepoužívať diakrytiku tak som pochopil že si to napísal len kôli číselku pri počte príspevkov
-
Holubar
Darca
Ja by som privital, keby mali moderatori zakazane editovat ine prispevky ako svoje. Teda pokial sa nejedna o upozornenie na porusovanie pravidiel alebo ine technicke zalezitosti tykajuce sa ich prace...Ale citat po nich stupidne poznamky vo vlastnych prispevkoch ma niekedy irituje. Nechce sa mi hladat konkretne prispevky, ale snad nemusim dokazovat, ze nieco take sa naozaj deje. Jeto niekedy naozaj dost trapne a kazi to dojem.