co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: co by ste si mysleli o takom chalanovi?

Príspevok od používateľa axxis »

bolo možno v jeho očiach ako "núkanie sa", to chlapi nemajú radi.
vazne?
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

samozrejme :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Aj do tejto temy sa hodi napisat, ze je to vzdy u kazdeho ine a neda sa to skatulkovat. Mne keby sa zena nukala a dala jasne vidiet, ze co chce, tak by som to ocenil. Ked ona caka ako sa ja mam neustale ponukat, tak to sa mi nepaci a ani ma to nebavi.
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Byt aktivny a robit zo seba prostitutku za poldeci pre kazdeho je rozdiel...a na to myslim Powa narazal :>
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

tarakan napísal:Byt aktivny a robit zo seba prostitutku za poldeci pre kazdeho je rozdiel...a na to myslim Powa narazal :>
Ako zbalit zenu:
-bud vtipny
-maj vela penazi
-vyzeraj dobre
-bud sebavedomy
-bud inteligentny
-maj vela zivotnych skusenosti

Ako zbalit muza:
-daj mu na prvom rande

^zivotne pribehy alebo len aby sme nahodou nezabudli na to, ze promiskuitne zeny maju vzdy vacsi uspech ako slusacky ( a of kors aj v hanbe neostali ). kto neveri nech tam bezi.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vsetko je to o sympatiach... ked po mne vystartuje baba s ktorou tam mame od zaciatku chemiu tak skoncime v posteli skor ako skonci film co sme zacali pozerat...ked tam ta chemia nie je (a odmyslime si to, ze ju chcem len pretiahnut) tak to musi ist cez rozum a prilisne dvorenie je potom neprijemne a skor odpoudzujuce

teda podla mna, tam chalanovi chybala ta povestna chemia a ked si po nom tak tvrdo vystartovala tak mu to nebolo moc po vôli a teraz postupne zacina objavovat, ze mozno nebudes az tak zle dievca a postupne sa mu to v tej hlave zacina utriasat
kathleen
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa kathleen »

ku chemii: na zaciatku sa vrtel na diske on okolo mna. takisto on mi ponukol miesto v byte s tym, ze "by bol rad".. a, ked sme boli sami, on mi daval komplimenty, ktore som brala spociatku ako srandu.. proste som sa do neho zalubila, nebolo to ziadne teatralne balenie, len som robila veci tak, ako som citila.

ja to beriem, ze mozno nevie, co chce. ale uz v decembri ma volal na rande jeden chalan, ktory ma v tom celkom jasno (ma okolo 30). vtedy spolubyvajuci zareagoval s usmevom, ze mam ist na to rande, ale mozno ma len skusal. odkladala som to mesiac a myslela, ze dovtedy bude vsetko jasne.. lenze nikam sa to neposunulo. s tym druhym som bola minule von a aj tak myslela cely cas na spolubyvajuceho.

pride mi to cele nefer!! ked sa k nemu spravam s odstupom, vidim, ze ho to boli. ale stale sme "len spolubyvajuci"!!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Boze, ked si predstavim, ze by sa mi pacila spolubyvajuca, napada ma take kvantum moznosti!
Ja neviem, ste spolubyvajuci ... Vyser sa na 30 rocnych, ti ti nic nedaju, su to len zufalci ktori mieria nizko lebo tam uspeju. To, ze podla teba vie co chce je sice pekne, ale zvlastne, ze to neskusa na svojej vekovej kategorii.

Mozes kupit pizzu a dobre vino a date si to spolu, pritom sa porozpravate o teme, ktoru mate spolocnu. A s tym poharikom vina ide odvaha hore.
Ak bude uvolnena atmosfera, povedz mu co k nemu citis a ak nie je teply a pritahujes ho tak urcite sa to vyda tym spravnym smerom.

Aj chlapi dokazu skvelo schovat pravu reakciu za usmev. To ze sa usmial ked si dostala pozvanie od 30 rocneho a neskor ho aj prijala mu moc na smiech nebolo a urcite ho to ani nepotesilo. Len reagoval zdvorilo.
Powa
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Powa »

Nie všetci 30 roční sú zúfalci, niekomu len trvá dlhšie kým si uvedomí hodnoty, a ujasní si čo chce v živote dosiahnuť.
Posedenie pri pohári vínka je určite dobrý nápad, ale kathleen nepije (kuráž má aj bez toho :wink: ), chalanovi to však pomôže aby sa rozhýbal. Len nech nechá prvý krok na ňom...
kathleen
Light Professional
Light Professional

ved sme pozerali v jeho izbe tolkokrat film a dali si trochu alkoholu na jeho podnet (ked som este mohla pit), ale k nicomu nedoslo.. mne by to samo o sebe nevadilo, ale niekedy mu chcem prejavit lasku aj inak ako len varenim, upratovanim a kamaratskym usmevom. a kedze je hanblivy, bojim sa mu povedat cokolvek osobnejsie, aby mu to nebolo neprijemne.
a dalsia vec je ta, ze takmer vzdy, ked niekam mame ist, vykluje sa z toho akcia pre celu partiu. nakoniec vzdy zavolame aj ostatnych, lebo sme neisti.. ja neviem.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

a nieje ten na zadky?
kathleen
Light Professional
Light Professional

??
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ze ci nie je na teply tym chcel naznacit
kathleen
Light Professional
Light Professional

mi-chau napísal:Cital som len tvoj prvy a posledny prispevok, nie celu diskusiu. Ale jedno si treba ujasnit. Pokial ten chalan/muz s tebou tancoval na diske, dostal od teba pusu na lice, obchytkavala si mu zadok a mal moznost ta pre.. pobozkat na dobru noc a po tom vsetkom sa neodvazil to posunut dalej tak:
#1 nema zaujem / miluje inu
#2 mozno je naozaj inej orientacie
#3 je to bezny model blbca

V mene celeho muzskeho pokolenia, ktore nema problem ist si za tym co chce ti vravim nechaj ho tak, NEZASLUZI si ta. Mal ta naservirovanu na podnose a odmietol. To, ake to je voci tebe urazajuce, si si ani nevsimla len pre to, ze sa ti paci. Otvor oci a zacni si vazit seba samu.
Naozaj chces chlapa, ktory sa hanbi a nevie si otvorit hubu?
Tam vonku je niekde chlap, kt. by za teba zomrel.
asi to tak bude.. uz tri mesiace sa o mna usiluje chalan, ktory je pekny, mily, citlivy a zrelsi. neboji sa o mna jasne prejavit zaujem, aj ked ja mu odpovedam na sms-ky do dvoch dni a on mne do dvoch minut. hold, zenska jesitnost: chceme mat to, co mat nemozeme.. dnes som pozvana na veceru, dufam, ze mu tu moju ignoraciu budem moct trochu vynahradit. a konecne sa uz chcem tesit zo zivota a hlavne z opacneho pohlavia! :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Myslis toho 30 rocneho? Taky su vacsinou jak na spagatiku. Lebo vie, ze mlade frflandy pritahuje "zrelost" atd atd ... A pre neho je to Win, Win.
Len tak for the record ... Preco by bol este stale "Single" keby bol normalny.
Ak je tvoja vekova kategoria tak sup, nezaoberaj sa tym intelektualom na izbe.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Konecne sa ti otvorili ocka a zbadala si ze su aj dalsi okolo teba.Nech vam to dobre dopadne na veceri.
kathleen
Light Professional
Light Professional

Dik, no vozili sme sa na mopede pri zapade slnka a prechadzali sa po prirode a potom sme kecali v restauracii az do zaverecnej, jedli vselijaku moznu haved (rozumej speciality cinskej kuchyne)..ako vysite z romantickeho filmu..lucenie v objati a tak..ale necitila som abslutne nic, mam len pocit akejsi vdacnosti ci zaviazanosti..a tento kolobeh, ked clovek chce niekoho a jeho chce niekto iny, je uz rutina, nad ktorou sa uz ani neoplati zamyslat..ziadne dalsie stretnutie na tom asi nic nezmeni, co uz..nech zije cynik!

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2012, 12:47)
Shark NX napísal:Myslis toho 30 rocneho? Taky su vacsinou jak na spagatiku. Lebo vie, ze mlade frflandy pritahuje "zrelost" atd atd ... A pre neho je to Win, Win.
Len tak for the record ... Preco by bol este stale "Single" keby bol normalny.
Ak je tvoja vekova kategoria tak sup, nezaoberaj sa tym intelektualom na izbe.
ma o 10 rokov viac, ale zije ovela aktivnejsie (spolocensky, sportovo) ako ja. pripadam si pri nom pasivne a staromodne, chcem mat svoj klud. single je preto, lebo mu predosly vztah nevysiel, aky prozaicky dovod.
nuz, asi mi tym hviezdy chcu naznacit, ze by som sa mala zas venovat naplno studiu a makat na sebe :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ah for fuck sake ...
Teraz je vsetko krasne, ty mas 20, on ma 30 ... Za 10 rokov ty mas 30, si na vrchole produktivneho veku, uzivas si zivot, pracujes v stabilnej praci, cez vikendy oddychujes. A co on? Nothing personal ale to uz je clovek ktory je uplne usadeny a akakolvek zmena je vela roboty.

Mam vo svojom okoli vela ludi s 10 rocnym rozdielom. Od 18-28, 24-34, 41-51, 50-60 az 69-79.
Vsetci boli na zaciatku spokojny ... Zrely chytil zubrienku, zubrienka dostala "konecne" dospeleho chlapa a nie tie "deti" ... Ale po prehupnuti sa cez 35 sa z mladeho ostrielaneho šuhaja stava "rakusky 50tnik" (Alias kriza stredneho veku full powa! Janko Kroner je famozny priklad) a dalej je cim dalej tym viac unaveny, ma vsetkeho dost ... Ale zena je nadalej mlada a šuhaj jej montuje retardery pred nohy.

Dalsi problem je v oboch smeroch ... 30 rocny sa urcite chce usadit ... Ked namixuje maleho on bude nadseny, ty si este ani nedostudovala ...

Nechytaj sa kazdeho jak topiaci slamky ... Spolubydlu neries, nech si zije svoj zivot a oneskoreneho teenagera bud pusti k vode, alebo si uzivaj zaujimavu spolocnost, kde ti on bude nosit modre z neba a ty ho nechas pekne vo Friend Zone :lol:
kathleen
Light Professional
Light Professional

hm, friendzone uz bola prekrocena.. neviem, deti pocas studia nevylucujem, vlastne by som uvitala. on s detmi pracuje ako ucitel, cize ich ma dost aj v skole. a ja pracujem s detmi ako dobrovolnik.
a ved aj spolubyvajuci pokukuje po detoch a ma vsetkeho dost..rovnako ako ja :)
studovat budem cely zivot, ked budem robit vysnivanu profesiu a zdravotne problemy len pribudaju, mam pocit :) takze ten vek je relativny, je som si svoje uz aj odcestovala, teraz idem na chatu jedine za nejakym ucelom (s kolegami), aj to opustam partiu o 1.00 a idem spat. takze tak :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

:|
Ok ... Tvoje rozhodnutie.
Napísať odpoveď