Co by ste spravili v tejto situaci?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Co by ste spravili v tejto situaci?

Príspevok od používateľa devo159 »

Chcem vediet ci som "Normalny" takze ide teraz story :P :
Dnes bola moja laska na pokeci a citala ze jedneho chalana boli chrbat a hlava...kedze s tym ma skusenosti chcela mu pomoct....pisali si na skle ked jej jeden chalan napisal : "Cau smrtka" ona sa ho spytala : "Co urazas?" A on od veci: "Uz si mala prsty v p**i?" a dalsia: "J*b*la si uz?"
Vtedy som sa pozrel na sklo a precital som si rozhovor. Bol som na vlastnom Nicku a tak som mu napisal nech prestane otravovat moje dievca....on mi len odpisal ze s tym ucesom na fotke som ako bu*erant....to ma nasralo este viacej a zacal som mu straaasne urazat rodinu a jeho male prirodzenie a tiez som typoval ze je panic a aj bol sa priznal.....nadavali sme si skoro hodinu a potom mi napisal ze mu mam dat pokoj lebo ON vie ako ja vyzeram... v tej chvili som chytil strasny smiech :lol: a napisal ok dnes pobede mam cas kde sa teda stretneme....a on mi zase len napisal ze on vie ako vyzeram a ze si ma najde nech mu teda radsej nepisem....
Ok teraz otazky :P ....1.Som normalny ked sa chcem pobit aj s uchylakom za dievca? 2.Nesprava sa chalan ako decko ktore sa ma snazi naplasit tym ze ma zbije? 3.Co by ste navrhovali spravit? mam ho zacat ignorovat alebo si ho najdem?
...ps. nakladacky sa nebojim mam skoro dva metre a vazim 90kilo...este som zabudol povedat ze sa snazil stale urazat aj moje zlato a to ma serie :evil:
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Cez chat... hm myslim ze sa zatazujes zbytocnostami, keby dakto prisiel a osobne rozpitvaval taketo veci tak nieje o com, bum jednu po nose ale cez chat? tym by som sa ani nezatazoval a byt tou tvojou holkou tak ma taketo reci ani nevytocia. Ci si normalny? No asi si z tych vybusnejsich. Ja osobne si neberiem nikoho rodinu do huby.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

ja sa sam neviem posudit ci som kludnejsi alebo vybusnejsi ...kamarati vravia ze som kludas ....mna len strasne dokaze vytocit urazanie osoby ktora mi je strasne blizka....a keby to spravil osobne neviem co by sa stalo
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

poviem ti takto..ludia na pokeci su niekedy velmi zvlastni...cez sklo ti napise hocico anazzivo by sa ti mozno ani do oci nepozrel..neries to nechaj to tak..je fajn ze si zastanessvoje dievca svedci to o tovjom chraktere avsak urazat niekoho mi pride ubohe..mal si tro nechat tak..napisat nech jej da pokoj a viac to nepitvat...
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

Ten problém je v tom že sa tým aj zaoberáš. Sú to primitívovia a treba ichignorovat.Ak by si nemal moc casu tak by si si ich ani nevsímal
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak v prvom rade bolo od teba detinske ze si mu zacal nadavat na rodinu, neuraz sa, ale to robia iba najvacsie chudery a druha vec, vsetci vieme aky "zebraci" chodia na pokec, tak preco si nad tym lames hlavu? su to deti co si liecia komplexy, alebo sa hraju na mafianov... ale zasa mozes mat aj smolu a ked sa s nim silou mocou chces bit (viac menej za nic, lebo ste sa navzajom provokovali a on sa z toho urcite tesil) tak mozes stretnut niekoho koho by si necakal, aj ked podla toho ako sa vyjadroval by som to necakal. mozes mat aj 2m a 100kg, nikdy nevies co ta postretne, podla mojho nazoru by si sa na to decko mal vybodnut :wink: na takychto netreba ani reagovat, nech si pisu, ked im nebudes odpisovat, omrzis ich a budu hladat inu "obet"
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Vies co si mal spravit? Ked to prvykrat napisal, mal si si to precitat, pousmiat sa a venovat sa dalej tomu, co si robil dovtedy. Ked to spravi druhy, treti krat, urob to iste co vtedy, ked to napisal prvykrat. A stvrty raz to uz zrejme ani nenapise, lebo bez odozvy ho to ani nebude bavit. Uvedom si, ze pokec je najoblubenejsie miesto na internete kde sa stretavaju nastrocni pubertaci, ktori si potrebuju nieco dokazat. Aj ked nie vsetci su pubertaci, koncentracia internetovych hrdinov je tam ohromna. Cize...si normalny v tom, ze si si branil holku. Ale, aj Ty a ona ste sa nad tym mali pousmiat a nechat to tak. Dalej, nikdy, ale nikdy nesklzni k urazaniu rodiny ani len toho najvacsieho blbca, lebo by si tak klesol na jeho uroven. To si zapamataj. A co mas robit? Az ho tam nabuduce uvidis, tak ho proste ignoruj. A nechaj ho tak, nesnaz sa s nm stretnut a roznit mu hubu ani nic podobne. Mne by taky ch*j ani za precitanie nestal.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:tak v prvom rade bolo od teba detinske ze si mu zacal nadavat na rodinu, neuraz sa, ale to robia iba najvacsie chudery a druha vec, vsetci vieme aky "zebraci" chodia na pokec, tak preco si nad tym lames hlavu? su to deti co si liecia komplexy, alebo sa hraju na mafianov... ale zasa mozes mat aj smolu a ked sa s nim silou mocou chces bit (viac menej za nic, lebo ste sa navzajom provokovali a on sa z toho urcite tesil) tak mozes stretnut niekoho koho by si necakal, aj ked podla toho ako sa vyjadroval by som to necakal. mozes mat aj 2m a 100kg, nikdy nevies co ta postretne, podla mojho nazoru by si sa na to decko mal vybodnut :wink: na takychto netreba ani reagovat, nech si pisu, ked im nebudes odpisovat, omrzis ich a budu hladat inu "obet"
Ja viem ....vela chudakov ma uz otravovalo a vzdy som to nechal tak ale teraz som si povedal nie klesnem na jeho uroven a budem robit to co robi on....co mi pisal on tak som mu pisal aj ja ked mi napisal ze sa chce byt tk som len suhlasil..proste som bol chudak ze som klesol na jeho uroven ale niekedy sa neda bojovat s niekym ako s jeho zbranami....a ano viem mas pravdu mal som drzat hubu a krok a mal by som pokoj...ale ono je to taky dobry pocit ze vies nasrat niekoho kto je na to zvyknuty
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Uvedom si, ze on vsetko co na tom nete robi kvoli tomu, aby takych ako Ty vyprovokoval. Jeho to proste bavi, je to jeho zabavka. Ale on si tuto hru nezahra, ked sa do nej Ty nezapojis. Skus na to nabuduce mysliet.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Uvedom si, ze on vsetko co na tom nete robi kvoli tomu, aby takych ako Ty vyprovokoval. Jeho to proste bavi, je to jeho zabavka. Ale on si tuto hru nezahra, ked sa do nej Ty nezapojis. Skus na to nabuduce mysliet.
Nabuduce na to budem mysliet a uz mu neodpisem :P ....aspon viem ze nie som uplne normalny :D ja som proste iny :wink: ...ale aj tak to bol fajnovy pocit vediet ze som ho nasral az na tolko ze sa chcel pobit....
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ja by som si to "rande" s nim dohodol a by som bol zvedavy ako by zareagoval ci by tam naozaj prisiel a keby hej tak by sa mu nieco stalo :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ja ta chapem, asi by som mu tiez co to slovne nalozil a pripadne suhlasil s bitkou, ale tym nic nevyriesis, lebo ako povedal vigor, on sa len z teba tesi, ak by prislo k najhorsiemu, asi by na to "rande" neprisiel... cize ked sa zamyslim dopredu, asi by som to vzdal a nechal ho nech sa tesi, pripadne keby otravoval, napisal by som mu, ze "vies co moj pekny, radsej to rande zrusime, lebo ti nechcem ublizit" :lol:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Co by ste spravili v tejto situaci?

Príspevok od používateľa vendo »

devo159 napísal: ....1.Som normalny
strucne: nie
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ta tak ti napisem, ked som mal 13 rokov tak som robil presne to co popisujes ty teraz a prenaramne som sa na tom uebaval, nenormalna zabavka to pre mna bola v tom veku a pravda je ta ze ked dakto nereagoval tak som hladal dakoho ineho a vacsinou som nasiel takych jak ty, co sa hned urazili. takze ti dam taku radu ako vigor: ignoruj. hadam si nemyslis ze by nejaky clovek 16+ pisal taketo somariny na pokec. urcite to bol daky cerstvy pubertiak co sa akurat nudil.

takze ako pisal pan nado mnou, niesi normalny. :D
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

podla mna normalny si ,len si asi dost prchky urcite nebolo pekne ze na nu zacal len tak nadavat... ale zase bit by som sa nesiel ... si myslis ze si vecsi tak ze ho zbijes ? to je obmedzene zmyslanie ... na velkych sa vola vela kamaratov :lol: ... vobec nevidim dvovod na take prehnane dlhe detinske reakcie ako si pisal ze si mal ... ked vidis ze je tam niekto psychicky zaostaly tak preco sa snazis byt rovnaky ? mali ste odist pekne z pokecu a ist na icq a problem by bol vyrieseny
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Devo, nestrácaj čas s hlúposťami, preboha!
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

mal si ho ignorovat..to ze si sa zastaval svojej baby je dobre,ale bol to ubohy dement takze klido,jo??
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

A na ku p*cu chodis na pokec?..Uz len toto mi ludia vysvetlite...
Tento prispevok je zrely do Hall of infantility, co? :D
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:lol: prepac ale podla mna ste obidvaja ako MALE DETICKY !!! na pokeci by si uz mal davno vediet, ze sa tu nachadza asma zberma nikdy nevies kto sa skrvy za tym nickom!!! moze to byt aj 10-rocne dieta ktore nema co robit. No je to normlane ze chces obranit svoju ,,polku" ale da sa to rozumnejsim sposobom ako sa pobit, alebo este ho zastrelit nie to je uplne decke a trapne. ked si videl ze jej to niekto pise proste to mozno ignoruj alebo v tu chvilu vydych a nadych a odpis si nick aj toho durheho a po neakom case sa dozvedaj kto a co ... a potom to vyjde ci ten clovek ta pozna a pozna aj tvoje dievca alebo v tu chvilu nemal co robit a pisal kazdej babe ktoru videl ze ci mala sex a ci neviem co ? cize mal si to spravit takto a nemusel si sa zbytocne rozuclovat !!! a ona si myslim ma pozerat skor na teba ako rozdavat mudrosti na POKECI !! :wink: to je moja rada osobna skusenost mysliac v tom ze aj moja holka mala kedysi nick na pokeci a pisali jej uchylovia a ona ako neviem kto im odpisovala a ked jej napisal 14 rocny ze je kocka tak ju to samozrejme potesilo, ale ja som jej to vyfukol lebo som si to osobne nezelal :P ! cize niet pochyb ze sa vies bit a neviem co ked si tu pisal ze si ako janosik 2 metre 90 kg no neviem keby si doniesol sbvoju bandu tak by si moc nedebohol !! Prajem ti pri rieseni problemov MUDROSTa TRPEZLIVOST :smt024
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

hehe ak mas cas ja by som si ho siel chytit..:D ale tak s tym kolko meriam a vazim by to asi neslo..:D hehe mozno aj hey ale to je jedno, urcite si normalny ked si zastanes svoje dievca ;-)
Napísať odpoveď