zacal som chodit s holkou pred 4 mesiacmi (plus par dni).kym sme sa dali dokopy som ju v zivote nevidel.iba sme si pisali.zo zaciatku to bol super vztah.videli sme sa kazdy den,po 3 tyzdnoch sme si povedali ze sa lubime a tak.proste idyla.posledny mesiac vsak vidno ze nam to prestava klapat.kazdy nas rozhovor sa zmeni na hadku,nepovedal som jej ze ju lubim snad uz tri tyzdne (ona mne tiez) a sme spolu coraz menej(povedal by som ze 2-3 krat do tyzdna,tento tyzden vobec lebo bola chora.ale to je taka choroba ze isla vcera snoubordovat ale so mnou nemoze ist dnes vonku
proste vidim ze ma prestava mat rada a citim ze aj ja ju.mam pocit ze ten vztah ma robi viac smutnym ako stastnym. rozpraval som sa o tom s jednou kamaratkou a poradila mi ze by sme sa mali rozist. z rozumneho pohladu je to najlogickejsie riesenie ale hacik je v tom ze ju mam stale rad a mozno verim ze by sa to dalo este zmenit k lepsiemu.fakt neviem co dalej.posledny tyzden dva je nas vztah na bode mrazu a JE iba preto lebo v sebe zivim nadej na nieco lepsie len aj ta ma prechadza lebo stale ked som sa s nou chcel vazne porozpravat tak bud povedala bud ze chyba je v nej (comu som nepochopil kedze mi stale daco vycita),alebo navrhla (a schvalila) ze na vsetko zle medzi nami zabudneme, alebo povedala ze sa obaja musime proste snazit a problem ktory medzi nami je sa nevyriesil.
nechcem vinit za situaciu iba ju aj ked ma kopu zlych vlastnosti (ked tak nad tym rozmyslam tak viem vymenovat viac jej zlych ako dobrych vlastnosti
co by ste robili na mojom mieste vy ?