Co dalej ak to vo vztahu neklape ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Co dalej ak to vo vztahu neklape ?

Príspevok od používateľa pinacolada »

trosku sa rozpisem aby ste mi vedeli poradit.
zacal som chodit s holkou pred 4 mesiacmi (plus par dni).kym sme sa dali dokopy som ju v zivote nevidel.iba sme si pisali.zo zaciatku to bol super vztah.videli sme sa kazdy den,po 3 tyzdnoch sme si povedali ze sa lubime a tak.proste idyla.posledny mesiac vsak vidno ze nam to prestava klapat.kazdy nas rozhovor sa zmeni na hadku,nepovedal som jej ze ju lubim snad uz tri tyzdne (ona mne tiez) a sme spolu coraz menej(povedal by som ze 2-3 krat do tyzdna,tento tyzden vobec lebo bola chora.ale to je taka choroba ze isla vcera snoubordovat ale so mnou nemoze ist dnes vonku :roll: ).poslednu fakt ze peknu romanticku pusu sme si dali naposledy na valentina.
proste vidim ze ma prestava mat rada a citim ze aj ja ju.mam pocit ze ten vztah ma robi viac smutnym ako stastnym. rozpraval som sa o tom s jednou kamaratkou a poradila mi ze by sme sa mali rozist. z rozumneho pohladu je to najlogickejsie riesenie ale hacik je v tom ze ju mam stale rad a mozno verim ze by sa to dalo este zmenit k lepsiemu.fakt neviem co dalej.posledny tyzden dva je nas vztah na bode mrazu a JE iba preto lebo v sebe zivim nadej na nieco lepsie len aj ta ma prechadza lebo stale ked som sa s nou chcel vazne porozpravat tak bud povedala bud ze chyba je v nej (comu som nepochopil kedze mi stale daco vycita),alebo navrhla (a schvalila) ze na vsetko zle medzi nami zabudneme, alebo povedala ze sa obaja musime proste snazit a problem ktory medzi nami je sa nevyriesil.
nechcem vinit za situaciu iba ju aj ked ma kopu zlych vlastnosti (ked tak nad tym rozmyslam tak viem vymenovat viac jej zlych ako dobrych vlastnosti :roll: ) ale niekedy jej spravanie proste nemozem vystat.
co by ste robili na mojom mieste vy ?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Idelalny vztah neexistuje, vitaj v klube. Vzdy su vo vztahu hadky, okamihy ked sa clovek zamysla nad tym, ci este vlastne lubi toho druheho a co drzi ich vztah nad vodou. Ak ju lubis, pripomen jej co bolo na vasej laske na zaciatku skvele, nejake miesta okamihy.. ak ju prestavas lubit (ako si sam napisal) a stve ta to nepomoze nic ine ako "pauza" po ktorej mozno pochopis ze ju stale lubis, lebo clovek zisti co ma az ked to strati.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Ked ju máš naozaj rád,tak jednoznačne to ešte skús zachrániť...a nejakú chvílu sa ku nej správaj ako na začiatku vášho vzťahu,rob pre ňu v šetko čo je len vtebe...ked sa tro nezlepší,tak asi bude lepšie ked to skončíte.
Si písal,že niekedy nemáš rád jej správanie...ona sa tak správala od začiatku???lebo ked hej,tak to bud prijmeš,alebo sa to skončíš...ale ked sa len poslednú dobu tak správa,tak to ti chce naznačiť,sa ona by sa radej tešila keby už bol koniec,len ti to nechce povedať.
Fiju
Professional
Professional

Re: Co dalej ak to vo vztahu neklape ?

Príspevok od používateľa Fiju »

no podla mna si trochu protirecis
pinacolada napísal:stale ked som sa s nou chcel vazne porozpravat tak bud povedala bud ze chyba je v nej (comu som nepochopil kedze mi stale daco vycita),alebo navrhla (a schvalila) ze na vsetko zle medzi nami zabudneme, alebo povedala ze sa obaja musime proste snazit a problem ktory medzi nami je sa nevyriesil.
nechcem vinit za situaciu iba ju aj ked ma kopu zlych vlastnosti (ked tak nad tym rozmyslam tak viem vymenovat viac jej zlych ako dobrych vlastnosti :roll: ) ale niekedy jej spravanie proste nemozem vystat.
co by ste robili na mojom mieste vy ?
co ja viem, tak ten rozhovor je vzdy asi najlepsim riesenim, lenze problemom byva to, ze druha strana rozhovor nepripusta. no ale ako citam, tu ste k rozhovoru aj pristupili a nic :roll: preco sa to nevyriesilo po tom rozhovore? try again :)

no a potom pises, ze vlastne viac nemas rad, ako mas rad (divan veta :D ), to potom nechapem zmysel toho vztahu
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

fijok: nie nedosli sme k tomu rozhovoru.bud sa nechcela ropzravat alebo to hned na zaciatku zahrala do outu,povedala ze sa budeme snazit a bolo akoze vsetko okej.rozumies?

nenapisal som ze ju viac nemam rad ako mam rad.som napisal ze viem vymenovat viac jej zlych ako dobrych vlastnosti
mi-chau : rozmyslal som o pauze.ale vies ake to je s pauzami :roll:
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

pauza toho podla mna vela nevyriesi.

ok, to s tym "mas/nemas rad" beriem spat :) to je obdovim zrejme. kebyze je vsetko v poriadku, urcite by si dokazal vymenovat viac pozitivnych vlastnosti :D

no a ten rozhovor... skus ju k tomu rozhovoru dostat. a treba hned zacat zhurta, aby nemala sancu to "zahrat do outu", ale aby sa o danu situaciu zacala zaujimat
mi-chau
Darca
Darca

no ona o pauze nemusi vediet, staci ze sa jej tyzden neozves
mi-chau
Darca
Darca

No tak za ten tyzden si urovnas co to v hlave a mozno aj zistis ze ti chyba. A to je to, ked zeries tri dni v kuse fritovane kurca, nepomyslis na to ze ho milujes, ale daj si tyzden pauzu a pobezis do mcDonalda..
Ty kokos tie moje metafory ma raz pridu pekne draho..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

rozhovor - ok
pauza - nie

som presne v rovnakej situacii ako ty pina, len to,ze medzi nami je este 200km... ona PO,ja BB... poradim ti len tolko... daj si od nej chvilku oddych ako pise mi-chau... tyzden,dva... proste jej nepis,nevolaj, nic... zrovnaj si to v hlave ze co vlastne chces, lebo z tvojho prveho prispevku citit strasne zmatenie a ze nevies co mas robit... mas rozvirene myslienky a tak.. proste nech sa doviria a usadnu... prestan v sebe zivit myslienku ze este nieco bude... o to bude krajsie ak to nejakou nahodou vyjde a vsetko sa urovna(ale pochybuj)... ja som tu myslienku v sebe zivit uz prestal a ocakavam ze ked sa najblizsie uvidime ze to bude rozchod, ale co... zivot je taky... ak by si chcel nejake podrobnosti alebo rady alebo co kludne pisni ss...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Rozhovor určite áno..a tlač na ňu pokiaľ sa o tom neporozprávate.. Pauzu som zažil, ale len omylom, pretože priateľka bola chorá a nemohol som za ňou ísť.. :( neboli sme spolu týždeň a potom sme na seba skočili..a asi 5 minút sa len obímali, smiali, bozkávali, obímali.. Pauza je na niečo dobrá(fakt ale je, že my sme sa nepohádali). Okrem toho neber to tragicky.. :( hádky stmelujú vzťah a ukazujú, či to má ešte zmysel..
Milujem Ťa.. :smt057
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

akurat sme mali tyzden nedobrovolnu pauzu.nebola to sice celkom pauza lebo sme si volali a vyzeralo to celkom dobre ale dnes sme sa pohadali celkom cez SMS(po tej "hadke" som zalozil tuto temu) cize znova je to tam kde to bolo akurat ze sme sa tyzden nevideli.
ignorovat ju alebo nestretnut sa s nou bude poriadna fuska kedze chodime na rovnaku skolu a ma ma na icq a ma aj moej cislo na mob atd .

maki: vystihol si ma ani nevies ako.totalny chaos pocitujem.mam ju sto chuti nechat ale zase mam ju stale rad a verim ze to bude okej.

//fabo: a co ked potom zistim ze bez nej nemozem byt trebars a ona ma necha?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nechaj to chvilu plavat, bud ta necha ona alebo sa to da dokopy..
Maki
Darca
Darca

hm, taku pauzu som s nou mal aj ja... ona taku chcela ze predsa aspon zavolat ze ako sa mame a tak si hadam mozme... ok - zavolali sme si, zo 2x za ten tyzden sme si napisali ahoj ako sa mas na icq a co sa stalo? ano presne to co ocakavas - zasa sme sa pohadali.. a zasa a zasa... takze som povedal ze dost... ze dokym sa neuvidime pauza total(akurat som jej poblahozelal k narodkam a na druhy den som dostal pi*ung ze preco ju ignorujem ktory som odignoroval) a uvidime... vravim ti prestan s tou myslienkou ze bude nieco este fajn koketovat a bude lepsie... uvidis ako sa to vyvinie po rozhovore - ale vaznom rozhovore... nenechaj ju to zahrat do autu ani jej nedovol povedat ze to nejako vyriesite.. aj take som uz mal a vidis ako to dopadlo.. a ak to vyzera ze sa mate spolu rozist tak sa rozidte este aspon v relativne dobrom svetle akoby ste sa mali rozist pohadani a potom sa navzajom len ohovarat...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nj asi mas pravdu.spomenul som si na jeden "citat"
"nadej.typicky ludsky sebaklam a sucasne zdoj vasej najvacsej sily aj najvacsej slabosti"
kto uhadne odkial to je tak ma u mna k+

//zatial ani jedno pani
Maki
Darca
Darca

300? :D:D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

pinacolada napísal:nj asi mas pravdu.spomenul som si na jeden "citat"
"nadej.typicky ludsky sebaklam a sucasne zdoj vasej najvacsej sily aj najvacsej slabosti"
kto uhadne odkial to je tak ma u mna k+
Stoparov sprievodca?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Mna by zaujimala jedna vec, naco to chces vlastne predlzovat ked sam pises, ze mas z toho vztahu viac smutku ako radosti?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Mna by zaujimala jedna vec, naco to chces vlastne predlzovat ked sam pises, ze mas z toho vztahu viac smutku ako radosti?
ked ja stale trosku verim ze by to mohlo byt zas ako niekedy...
Maki
Darca
Darca

budem citovat Gangyho z mojej posty
Gangy napísal:Si naivny idealista. To ta prejde, tak ako mna, tak ako kazdeho. Dufam.
to mi napisal k mojmu problemu a ja ti to posielam dalej, ma totiz pravdu... ja som uz dufat prestal...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

K tej odmlke co ti navrhovali, mojho skromneho neskuseneho pohladu, ja by som do toho siel, aj ked mozno by stacilo len par dni.. Na icq si ju hod do invisible listu, skus nechodit na pokec, ak ti bude pisat sms neodpovedaj.. Potom sa ozvi, ze sa chces stretnut. uvidis co budes tie dni prezivat ci ti bude chybat.. ak hej, tak jej to povedz. Pokial sa bojis, ze by ta nechala a nakoniec aj nechala -> nebola ta prava, nemusi ta to trapit. Aj ked sa to lahko hovori no..
Napísať odpoveď