co JE a co NIE JE prejavom homosexuality

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: co JE a co NIE JE prejavom homosexuality

Príspevok od používateľa KoCi »

Ty mas nejaku fobiu?
By ma anilen nenapadlo toto riesit. Co sa ma netyka, nechavam plavat stranou.
Uz len to, ze si natacas nieco, co sa ti "akoze hnusi" na pohlad hovori za mnohe - najskor si priamou sucastou takejto komunity, akurat nechapem preco si mal nutkanie o tom napisat.
Na konci clanku ti chyba uz len tolko, ze ta to vzrusuje a touto formou sa snazis niekoho, s kym si o tom mozes popisat viac.

Si divny.

PS: dalsia z tvojich tem, kde mi uz z nadpisu bol znamy autor..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja to píšem už roky, že qwerty je je min. latentný homosexuál. :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Chlupatenie. Teplo to určite vyzerá, ale je to len v rámci srandy, takže nič tragické by som v tom nevidel. Niektorí majú potrebu sa na diskotéke povyzliekať do pol pása, iní sa vyzliekajú komplet a niektorí sa chlupatia. Keby som to videl, maximálne by som sa na tom zasmial a neriešil.

Chúťky všeho druhu. Tak toto už teplé je a dosť. Treba poznať hranicu, kedy je to sranda a kedy to už začína byť extrém. A toto určite prekračuje hranice. Akože v robote sem tam padne nejaká hláška, že "urob za mňa toto hento a ja ti za to pofajčím", ale je to len v rámci srandy. Keď už niekto vážne vyzlieka toho druhého, tak to už sranda nie je. Čo sa mi však nezdá je to, že nielen vyčíňanie toho dotyčného sa mi zdá teplé, ale aj to, že si sa nechal. Neviem si predstaviť, v akom stave by som musel byť, aby som dovolil inému chlapovi, aby mi len tak vyzliekol gate a kukal na vtáka. Keby ti ho začal naozaj fajčiť, tak by si tiež len kameroval?

Sprchy naše každodenné. Mečovať sa vtákmi mi príde divné, ale tiež to o ničom nevypovedá, že by dotyční mali byť teplí. Čo sa týka športovcov, tak je to normálne. Vezmi si napríklad hokejistov. Oni spolu vyrastajú od malička. Po tréningu sa vždy spolu sprchovali a každý vie o každom, či má dlhého, malého alebo krivého vtáka a spolu sa smejú na tom. Keď prídu do veku, kedy im začnú hormóny udierať na mozog, tak začnú robiť aj iné veci, ako je plieskanie po zadku, šťanie po sebe a pod. Všetko je to v rámci srandy. Každý to tak chápe. Pomyselnú hranicu medzi normálnosťou a homosexualitou majú občas trochu posunutú, ale oni sa na tom len bavia.

Spanie spolu. Nezažil som nič také, že by sa jeden k druhému túlil. Bežne sa stane, že dvaja opití spolu zaspia na jednej posteli. Ak by som videl, že sa k sebe túlia, tak by som sa na tom len zasmial, spravil fotku a ráno by som sa im smial. Nič viac. Možno si len jeden druhého pomýlil s frajerkou. V stave opitosti sa to môže stať.

Posilňovňa. Ak idú dvaja spolu do posilňovne, pričom jeden je viac nabúchaný, tak to môže znamenať toľko, že ten chudší tam nechodí často, alebo je tam prvýkrát. Preto sa ten druhý o neho stará a ukazuje mu, čo a ako má robiť. Absolútne nič nezvyčajné. Tak začínal takmer každý. Čo sa týka lepenia na seba pri rôznych cvikoch, tak je to tiež normálne. Pri drepe ťa napríklad istí tak, že stojí tesne za tebou a rukami ťa skoro objíma okolo hrudníka, pričom celý pohyb ide s tebou. Teplo to (pre teba) vyzerá, ale keby ťa zachytil, keď sa ti podlomia kolená, tak by si mu bol vďačný. Ak sa niekomu sem-tam postaví, môže to byť aj tým, čo všetko ten dotyčný pojedol. Možno si dal dávku hormónov, ktorá okrem iného spôsobuje aj erekciu. No tak sa mu postavil, no bože. Tebe sa to občas nestane? Ak by sa mi hompálal cudzi vták ponad nos, tak by som mu len utrúsil nejakú hlášku, či ho tak priťahujem, že sa mu postavil a nech skludní hormón. Všetko v rámci srandy.

U teba je zrejme ten problém, že ty vo všetkom vidíš hneď extrém. Na teba sa doslova nesmie nikto ani pozrieť, lebo okamžite je pre teba teploš, ktorý ťa balil a napíšeš o tom kvetnatú tému. Neber veci tak tragicky. Pôvodne som si myslel, že problém môže byť v tvojom okolí, teda v prostredí tvojho bydliska, ale ty kam ideš, tak tam sa pri tebe objaví nejaký "extrémista", ktorého iní považujú za normálneho, len ty to berieš strašne tragicky. Chce to kľud, neber všetko tak vážne. Zasmej sa na tom a choď ďalej.
Waagbistritz69
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Waagbistritz69 »

SRneC napísal:Inak to s tym natacanim opiteho kamarata, ktory sa ta snazi vykurit. Ta duchapritomnost a balansovanie na hrane s mobilom v ruke. :lol: Hotovy investigativny reporter
to hej, spomenul som si na jožka kubániho čo by pre dobrú reportáž skočil aj do lavíny
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

OT: Jožko Kubáni je ale môj osobný hrdina, ten si proste žije svoj sen. Mať taký dreamjob ako má on - cez zimu sa každý deň lyžuje, v lete chodí po túrach a každý tretí deň spraví jednominútovú reportáž :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

no a ? pre dobre video alebo dobry zaber ,.... preco nie ?
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

qwerty-xyz napísal:no a ? pre dobre video alebo dobry zaber ,.... preco nie ?
znasilnil ma spoluziak ale nevadi... mam dobre video
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Ktore stale "chceme" vidiet ...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

cssco napísal:
znasilnil ma spoluziak ale nevadi... mam dobre video
znasilnil? podla opisanej absencie akehokolvek odporu by si ho milerad nechal aj dvakrat. a este by si to aj natocil....pre dokazovy material of kors, ako inac...fuck me

qwertak si len povzdychol, ze chlapca od neho odtiahli a smutny siel domov. to by bolo prenho double skore za vecer - od chlapa a pred kopou ludi, does life get any better?
qwerty-xyz

mne nestal, a fajcit ma siel ON, ..... takze pritepleny moze byt on, nie ja ...
cssco
Star
Star

Príspevok od používateľa cssco »

Nekedy sa nepostavi to je pravda...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

:lol: cssco.
Po takej dlhsej odmlke som cakal nieco viac ako taketo 2 hole vety qwerty. :-/
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:mne nestal, a fajcit ma siel ON, ..... takze pritepleny moze byt on, nie ja ...
right right, getting blowjobs is never gay! it's you queer motherfuckers who were sucking my dick who's gay.

QWERTY TIME!!!!!!!!!!
Chlapi nebudete verit co som minule videl. Prisiel som na party v ZA, viete ako som spominal, ze su tam vsetci tepli, chlupatia sa a spol. A fakt si nevymyslam, bol tam typek co ho iny typek zatlacil medzi skrine a isiel mu dat fajku pred vsetkymi. Proste hnuuuuuuus, brutal buze**** najvacsi. Strasne. A je mi jedno ci mi verite, ale ten typek co ako mal dostat tu fajku si to cele tocil na video! Chapete? bu*erant si tocil svoju priatelku na video aby si to mohol doma pustit, kks, hnus. A ten typek vsade kade moze tvrdi, ze nie je teply a kolko mal zien a jak ho vsetky chcu:lol: dokonca si spravil aj nick na nejakom internetovom fore aby o tom mohol presviedcat aj ludi na nete.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ked to tym dvom dotycnym nevadi co robia v sukromi,.., zrejme to taja preto lebo ludia na slovensku neznasaju homosexualov... Zato zeny kamaratky mozu u seba prespavat a lizat si navzajom frndy a ludia neukazuju na ne tak prstom...
georgo.k
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa georgo.k »

...dosť zbytočne sa navážate do qwertyho... chlupatenie mi príde dosť teplé ale ostatné veci cú kekeciny...
qwerty-xyz

uz klud ? :) axxis t pokym ma neuvidis s frajerkou kkciny trepat neprestanes ? ... aaaa nebudes zavidiet ako x ludi okolo mna co za kočku mam ? vzhladom na to ze si sam, si nezadany predpokladam ze aj skaredy, zakoplmexovany a neschopny sio nejaku serioznu holku najst tak by si aj zavidel ci ? :lol: curak zasrany .... axxis daj nieco do plena nech mi spravis naladu...
kabul
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kabul »

cim castejsie a okatejsie sa niekto snazi prezentovat to co ma a co dokazal, tym je vacsia pravdepodobnost ze to nema, a to co dokazal je nahoda
a cim tvrdsie sa niekto snazi poukazovat na svoje zistenia a objavy, tym je vacsia pravdepodobnost ze su umelo vykonstruovane a vyplodom fantazie... takze, nepokladam sa za neveriaceho cloveka, ale v pripade qwertyho mu neverim ani pol slova, kym nepoda nejaky hmatatelny dokaz... ale nekrivdim mu, dobre sa to cita, clovek sa pobavy

a toto si tym videom je urcite blbost, uz len preto, ze celkovo na tuto temu reaguje pomenej a stale nam ho nedodal... zamotal sa vo vlastnych klamstvach tak sa snazi nereagovat, aby sa nato cim skor zabudlo
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:uz klud ? :) axxis t pokym ma neuvidis s frajerkou kkciny trepat neprestanes ?
happy fakt 1: ja kktiny neprestename trepat ci Ta s frajerkou uvidim alebo nie. ver mi, snazil som sa. ale holt, je to zakorenene hlboko v mojej nature a nemozem si pomoct. zda sa, ze byt arogantny zmrd je raz moj udel :wink:
qwerty-xyz napísal: ... aaaa nebudes zavidiet ako x ludi okolo mna co za kočku mam ?
oh, to urcite nie. jednu ci dve zle povahove vlastnosti mam, ale zavistlivy nie som
qwerty-xyz napísal:vzhladom na to ze si sam, si nezadany predpokladam ze aj skaredy, zakoplmexovany a neschopny sio nejaku serioznu holku najst tak by si aj zavidel ci ?
premisy sedia, zaver nie. ako som uz povedal, zavistlivy nie som
qwerty-xyz napísal: :lol: curak zasrany .... axxis daj nieco do plena nech mi spravis naladu...
pre Teba nieco do plena? always my pleasure.

A vies co qwerty, Ty za tie roky co si tu si napisal neuveritelne mnozstvo sraciek. A vies co? Ja som tomu ochotny verit, aj tomu, ze si sa chcel zabit, aj tomu, ze Ta tatko bil, zenam, vsetkemu (no shit). Ale je jedna vec, ktoru Ti, drahy moj qwerty, nikdy neuverim. A to je, ze si hererosexual. Lebo seriozne? Jedine vysvetlenie toho, ze mas take priserne problemy aj s tym najmensim prejavom homosexuality je to, ze si proste homosexual, ktory je na to nasrany a snazi sa to sam pred sebou skryt. Inac naozaj nedokazem pochopit co Ti vlastne vadi? Aj keby vsetci na tych Tvojich intrakoch homosexuali boli tak co? Wow, tak sa niekomu paci obtierat sa o jeho chlpateho kamarata, tak sa niekomu paci davat oral inym chlapom? Whats the big deal here? To je naozaj taky problem nesrat sa do veci, ktore nedokazem vystat? Pre Teba ocividne hej, musis stalkovat ludi ako nejaky vysahany sociopat a tocit si ich pri tom na video. Nechcem Ta strasit, ale obavam sa, ze to je prejav nejakej psychickej poruchy, lebo to proste normalni ludia nerobia. A navyse, keby boli na tom parkete lezbicky, ktore sa vyzlecu a obtieraju sa o seba tak by si si musel ist na najblizsi hajzel vyhonit a potom by si nam tu vsetkym napisal ako si dal obe naraz a koli Tebe zmenili svoju orientaciu spat na chlapov. Get fucking real. Kludne si nechaj vsetky svoje posahane nazory o indoktrinacii, hrosikoch a podobnych srackach ale nechapem preco sa series inym do zivota za to aki su.

A este jedna vec k tomu Tvojmu serioznemu vztahu: do PMiek mi vypisujes kktiny a EMO drysty o tom ako si so zenskymi len zo zotrvacnosti a nic Ti to nedava (len im citujem "urobis tak dobre ze su az stastne") a tu sa tasis serioznym vztahom? Tvoj vztah nie je seriozny, Ty ani nevies co to seriozny vztah je toboz aby si ho mal. Vsetko na com Ti zalezi su nejake vlastne doktriny, ktore sa Ti usadili v tej posahanej hlave a nutia Ta mysliet si, ze vaha cloveka zavisi od toho s kolkymi zenami bol a este viac kolko o tom keca na internete. Ak Ti na tej Tvojej partnerke aspon trosicku zalezi tak to najlepsie co mozes spravit je rozist sa s nou, usetris ju buducej psychyckej ujmy.

edit:// btw. keby si vyzeral aspon z polovice adekvatne tomu co tu pises nezaskodilo by Ti to. nie si zrovna ziadny velky vychyteny krasavec a muskularnu postavu, o ktorej tu tolko basnis tiez nemas. trotl
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

^ Ako by povedal pan Yoda: Obrazok niekto musel tu vidiet. :) Care to share? :hehe:
qwerty-xyz

pod von, a ukazem ti aj moju priatelku, nemam potrebu cokolvek z tychto materialov hadzat na net, ... kapisto ? a mimo ineho kludne sa spytaj schyza, ... ;)

a pomenej tu pisem preto lebo som mal este skusku, potom cely den prespal, a potom siel domov, ... dneska sa tak jedine viem venovat PC zajtra mam nabity program a pozajtra cestujem s holkou KE,ZA, ... :) a cez vikend sa venujem jej a potom zase smer vychod, ale este uvidim, ... :) proste moje male buznicky nemam na vas teraz cas.
Napísať odpoveď