Každý plyšák je veľký približne 13 až 18 cm a obsahuje aj obrázok svojej skutočnej predlohy, ktorú reprezentuje. Tým sa stáva perfektným výukovým nástrojom pre rodičov aj učiteľov, no rovnako je naozaj originálnym a zábavným darčekom pre kohokoľvek, kto má aspoň trochu zmysel pre humor.
sestre kupim tu plastelinu aj ked ma vela rokov .. ( 17 ) tak som zvedavy ze co to je a chcem sa stym hrat aj ja ( 20 )
mame : tiez nieco original z netu
otec : tak isto
a babkam kupim tie powerbali
teraz budem kupovat vsetko z netu je to pohodlnejsie .
nie behat po poluse / auparku ako lolo a hladat nieco - ( ( sice to ma vyhodi ze su tam pekne dievcata je na co kukat )
nvm tak ti ju poznaš mi nie nemožem povedat parfum ak ho nema rada ale ty ju poznas my nie ty musiš vedet čo ma rada napr rada hra tenis kup jej palku rada sa korčuluje kup jej korčule rada nosi šperky kup jej nejaku retiaznu naušnice prsten abo naramok
Zaxman napísal:nvm tak ti ju poznaš mi nie nemožem povedat parfum ak ho nema rada ale ty ju poznas my nie ty musiš vedet čo ma rada napr rada hra tenis kup jej palku rada sa korčuluje kup jej korčule rada nosi šperky kup jej nejaku retiaznu naušnice prsten abo naramok
diky za radu, prsten by aj chcela, ale zasnubny ja fakt neviem, ona ma toho dost, je to tazke vybrat jej nieco, ani nejak moc nesportuje...
www.martinus.sk to isti
Matka dostane noveho M.E.Matkina, segra toto http://www.martinus.sk/?uItem=41662
uz len poriesit maleho bracha to vyriesi neake auto na ovladanie, alebo neaka podobna hracka a fotra, to bude najtazsie..
romerot vdaka za link, nieco taketo som hladal uz davno
poradte prosim este nejaky stranky, kde sa daju kupit nejake predmety. ide mi hlavne o nejake "mile srandicky" mozno aj plysaky, ale to az v krajnom pripade. je to pre naj kamaratku