Co mam robit?
-
Antichrist
Medium Star
Co mam robit?
ZDravim...minuly vikend som na jednej akcii stretol byvalu, natom by nic nebolo keby som si rano nenasiel od nej smsku...bolo to v zmysle ci sa este hnevam atd...navrhol som jej ci nepojdeme spolu von, ona suhlasila a tak sme teda sli, bolo to v pohode, padli aj nejake bozky a zdalo sa ze zas budeme spolu...lenze dnes mi pise ze nechce nikoho lebo chce byt sama...rozisli sme sa prvykrat este pred dvoma mesiacmi a prakticky som ju odvtedy nevidel...ona ma 23 a ja 20 predtym sme spolu boli len nejaky mesiac aj pol ...bolo to hlavne kvoli tomu ze ona radsej preferovala zabavu ako mna, v skratke sme si po ludskej stranke nesadli... zajtra sme mali ist aj spolu na stanovacku ale zrejme z toho nic nebude aj ked mi este pred par hodinami pisala ze pojde...neviem ci sa mam este vnucovat alebo uz kaslat nato...
Re: Co mam robit?
Keď sa niečo raz rozpadne, tak to už sa veľmi ťažko / teda ak vobec/ da znova dokopy. Niektore zeny/ aj muzi/ sa spravaju ako male deti. Pozri sa na to isiel si s nou von padli bozky, ty si jej asi vyznal lasku, jej si zvysel EGO, ona spokojna prisla domov, preplo ju a povedala ti ze chce byt sama. Jednoznacna odpoved, od takej zenskej ruky, nohy prec, a na stanovacku nechod ak ma ist ona, zbytocne sa TY!!! budes trapit... Realita je kruta ale nevnucovat, nech ti pise co chce, ignorovat nechat tak a zaujmat sa o ine zeny, inak skoncis ako VUL!!!!
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Boli ste opiti?
-
Grim
Darca
...príliš nerozhodná, takže aj nedospelá...takú nechci...
-
audiotrack
VIP
ak ste sa rozišli po mesiaci a pol, tak to zmysel nemá. Keby sa rozídete po 10 rokoch, tak je taký rozchod možné ospravedlniť ako skrat. Ale po mesiaci a pol? To nebol vzťah, to ste sa ešte len oťukávali a zistili ste, že to nepôjde. Tak to nepôjde ani na druhý či tretí pokus
Chce s tebou travit cas, ale ked si uz myslis, ze to date dohromady, tak ti napise, ze chce byt sama. Ale chce ist s tebou stanovat. Co myslis, ze co tej babe chyba?
-
audiotrack
VIP
jednomiestny stan?
-
Antichrist
Medium Star
no jo mate pravdu.nechapem tie zeny...bavime sa tak ako keby sme boli spolu a behom chvile sa vsetko otoci...asi som aj ja moc nablazneny,ved 2 mesiace sme si nepisali ani nic a netrhalo mi to zil
Tak ser na to
vie ona vôbec čo chce?
-
mirak2
Hardcore addict
pretiahnu ju, na to jedine to cele moze byt dobre. viac by som necakal.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
mozno jej ide len o to a nic viac nechcemirak2 napísal:pretiahnu ju, na to jedine to cele moze byt dobre. viac by som necakal.
Musím suhlasiť,kamošovi volala ex ze má chut sním sexovať,ani by som sa necudoval, keby to aj táto zenská chce od Antichrista 
K téme: Antichrist 1. nechýba ti , 2. je furt nevybláznená, stále ju bavia ožran party a diskoteky pri ktorých sa moze s dalsími 5 chalanmi mdrkať.
Odporúčenie: vysrať sa naňu v plnom rozsahu, je lepsie niektorích ludi nechať ísť, ako ich mat pri sebe a trápiť sa nad nimi
K téme: Antichrist 1. nechýba ti , 2. je furt nevybláznená, stále ju bavia ožran party a diskoteky pri ktorých sa moze s dalsími 5 chalanmi mdrkať.
Odporúčenie: vysrať sa naňu v plnom rozsahu, je lepsie niektorích ludi nechať ísť, ako ich mat pri sebe a trápiť sa nad nimi
-
Antichrist
Medium Star
no aj to sa stalo vtedy ked sme boli vonku ale ocividne jej to stacilomirak2 napísal:pretiahnu ju, na to jedine to cele moze byt dobre. viac by som necakal.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Blastbit, ono poznam par takych nevyblaznenych co by len po akciach behali ale nechcu sa dat pretiahnut hoci komu ale chcu mat na sex len jedneho, ci uz byvaleho frajera alebo dobreho kamarata...
ale kazdopadne by som sral na to...
//autoeditácia príspevku (05 Júl 2013, 14:41)
Antichrist, no a sme doma
-
Antichrist
Medium Star
presne presne len akcie nic ine a ked som snou isiel na diskoteku, tak uz som cakal kedy bude koniec a potom mi rano o 5 cez cele mesto vykrikovala ze ju mam len na sexArkanoviTigrovi napísal:Blastbit, ono poznam par takych nevyblaznenych co by len po akciach behali ale nechcu sa dat pretiahnut hoci komu ale chcu mat na sex len jedneho, ci uz byvaleho frajera alebo dobreho kamarata...
A existuje vôbec žena, ktorá vie, čo chce?Blur napísal:vie ona vôbec čo chce?
Áno, hovoríme im kariéristky...
od takej ruky prec. Take baby su mozno fajn na zurku, ale do zivota
Maj rozum ty teraz, ked ho nema ona.