Co pijete najradsej? (nealko)
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no v poslednom case pijem dost vela cistej vody... kazdy vecer vypijem tak 3-5 litrov ... je to celkom dobre koli setreniu penazi, kedze voda je v cene intraku, neminiem na nu zbytocne peniaze a naviac mam zaplneny zaludok cize ani hladny nesom
dalej pijem pomerne vela kavy, koli ucinkom kofeinu ale aj koli jej chuti
a pomerne vela pijem tento energy drink http://www.shockenergy.cz/web/cz/produk ... a-500ml~1/
v prilohe hodim moju zbierku plechoviek za zimny semester
dalej pijem pomerne vela kavy, koli ucinkom kofeinu ale aj koli jej chuti
a pomerne vela pijem tento energy drink http://www.shockenergy.cz/web/cz/produk ... a-500ml~1/
v prilohe hodim moju zbierku plechoviek za zimny semester
-
axxis
Addict
To nieje lad, ale aloe. Chuti to celkom dobre.
Ked som bol na Pau van Dyka v Blave tak sa to tam chlastalo v obrovskych mnozstvach a nebolo to ani moc drahe. Ale to balenie co predavali tam som uz nikde neskor nevidel, iba take male asi decove flasticky (ktore su samozrejme rovnako drahe ako pollitrova flaska na tom festivale)
Ked som bol na Pau van Dyka v Blave tak sa to tam chlastalo v obrovskych mnozstvach a nebolo to ani moc drahe. Ale to balenie co predavali tam som uz nikde neskor nevidel, iba take male asi decove flasticky (ktore su samozrejme rovnako drahe ako pollitrova flaska na tom festivale)
-
Designer
Light Professional
Normalne v obchode/supermarkete som to nevidel , ale dostavaju to na miestnu benzinku (cca 50 Sk/ks) odkial to berie sestra do podniku a tam som to ochutnal ja . Sice su v obchodoch ale to su take napodobneniny v plechovkach ale to uz nie je ono (original je len jeden) . To dole , ako uz pisal AxXis nie je lad ale kusky aloe vera , je to dost prijemne pitie ked citit tie kusky .
To Lord ANAKIN : njn , tatranska voda je fakt fajn , tu v KK ma vecsina v bytoch taku dobru vodu , okrem juhu - kde momentalne byvam ja
Ale pil som ...
To Lord ANAKIN : njn , tatranska voda je fakt fajn , tu v KK ma vecsina v bytoch taku dobru vodu , okrem juhu - kde momentalne byvam ja
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Motion Blur
Zablokovaný
-
K_E_L_L_Y14
Light Expert