Co pouzivate na stahovanie veci z internetu?
mozes mi prosimta prezradit ako sa da na torrentbits2 registrovat???dubis napísal:no na 90% pouzivam Torrentbits2 alebo Elitetorrents, starsie veci z DC++ a ked som uplne zufaly tak vyskusam aj DCC...
vzdy ked sa o to snazim tak mi pise :
The current user account limit (21,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
najvacsi sranda je ze sa to cislo stale zvacsuje ale aj ked sa znazim niekokrat za den registrovat nikdy to nejde
noo to ti neporadimlamamba napísal: mozes mi prosimta prezradit ako sa da na torrentbits2 registrovat???
The current user account limit (21,000) has been reached. Inactive accounts are pruned all the time, please check back again later...
najvacsi sranda je ze sa to cislo stale zvacsuje ale aj ked sa znazim niekokrat za den registrovat nikdy to nejde
musis tam chodit asi kazdych 15 sekund aspon 23 hodin denne a malo by sa ti podarit registrovatlamamba napísal: mozes mi prosimta prezradit ako sa da na torrentbits2 registrovat???
ja tam konto mam uz daavvno
-
DarthVader
Medium Star
- Kontaktovať používateľa: