Co prave jete/Co jete najradsej?
Re: Co prave jete/Co jete najradsej?
Chystam sa na tvaroh, om nom 
Dnes som mal čas večer, tak som si spravil takú chutnú večeru, pečivo, šunka, rajčiny, reďkovky, mozzarella, paprika, olivy. Konečne som nejedol žiadnu bagetu, fast food, kebab a podobné veci.
hrudkovy tvaroh s cukrom do miskyziegel napísal:Chystam sa na tvaroh, om nom
Milka Noisette
v ZA som prešiel tri TESCA, Billu , Kaufland, Carefour ... a nakoniec ju mali az v Bille v Bytči ...
v ZA som prešiel tri TESCA, Billu , Kaufland, Carefour ... a nakoniec ju mali az v Bille v Bytči ...
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
sušené brusnice
-
Scorpion90
King
ojoj..vcerajsi obed...toto mozem..
a este aj psovi spravim radost
a este aj psovi spravim radost
prave si idem dat horalku (milujem horalky, od detstva... jediny "pokrm" co ma snad nikdy neomrzi, samozrejme iba od sedity, origo...)
Pred chvíľou som dožral moje klasické jedlo. Cca do 200 g celozrnných špagiet + cca 130 g mletého hovädzieho mäsa + bolonská omáčka z obchodu 420 g + cca 100 g strúhaného Eidamu + koreniny. 
ja som mala po dlhom čase palacinky s ríbezľovým džemom a javorovým sirupom, mňam 
500ml biely jogurt prave konzumujem (neviem preco ale ked jogurt tak jedine biely)
Akurát som dožral praženicu na môj spôsob. Teda 4 vajcia na troche masla a do nich nechať roztopiť jednu mozarellu + ešte nastrúhať riadne Eidamu do toho + trochu kečupu a koreniny. Podávané so Slatinským celozrnným chlebom. 
Mačanka s hubami 
-
TommyHot
Addict
Das si celozrnny chleba a zabijes to hnusnym eidamom a cukrovym rajcinovym vyvaromhughito napísal:Akurát som dožral praženicu na môj spôsob. Teda 4 vajcia na troche masla a do nich nechať roztopiť jednu mozarellu + ešte nastrúhať riadne Eidamu do toho + trochu kečupu a koreniny. Podávané so Slatinským celozrnným chlebom.
a stolicu mavas tak 2 krat do tyzdna?hughito napísal:Akurát som dožral praženicu na môj spôsob. Teda 4 vajcia na troche masla a do nich nechať roztopiť jednu mozarellu + ešte nastrúhať riadne Eidamu do toho + trochu kečupu a koreniny. Podávané so Slatinským celozrnným chlebom.
Kuracie prsia s čerstvými hubami v smotanovo-syrovej omáčke a k tomu špaldové cestoviny.
Za obedom - vykôstkované ďatle. Nedávno som ich objavila v Lidli a odvtedy na nich frčím
Za obedom - vykôstkované ďatle. Nedávno som ich objavila v Lidli a odvtedy na nich frčím
kremova hrachova polievka s oprazenou slaninou a opecenymi rozkami
-
Anem
Star
Špagety,
Cibuľové zemiaky s mäsom,
Babkine parené buchty,
Babkin zemiakový šalát s rezňami,
Sestrine bryndzové halušky,
Maminu čínu,
Maminu hrachovú polievku...
Cibuľové zemiaky s mäsom,
Babkine parené buchty,
Babkin zemiakový šalát s rezňami,
Sestrine bryndzové halušky,
Maminu čínu,
Maminu hrachovú polievku...
Aktuálne pchám do hlavy rezeň
Stolicu mávam trikrát denne. A ty?M4jk1:-) napísal: a stolicu mavas tak 2 krat do tyzdna?
Až na ten presolený nekvalitný Eidam, čo uznávam, že nie je žiadna hitparáda, vie mi niekto objasniť, čo je nezdravé na vajciach a mozarelle?
kolko stolic denne je taky optimalny pocet? seriously 
hughito, bolonsku omacku z obchodu kludne nahradit krajanymi paradajkami v konzerve, podusit s masom, staci cierne korenie a bazalka, aj cerstva, lacnejsie lepsie
hughito, bolonsku omacku z obchodu kludne nahradit krajanymi paradajkami v konzerve, podusit s masom, staci cierne korenie a bazalka, aj cerstva, lacnejsie lepsie