Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľke
Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľke
No dobre long story short, ked som zacal chodit s mojou priatelkou ocividne to dost sklamalo jedneho chalana, ktory sa o nu snazil a nemala zaujem. No neprestal byt dotieravy. Napríklad ju pozval von s otazkou ci pojdu len sami dvaja, alebo este niekoho zavola. Aj ked mu povedala ze bude so mnou tak napriek tomu v ten den sa jej spytal ci ma teda nejake plany na ten den. Priatelke pise stylom ze jej posiela spravy dokym neodpise. Nieje to nejaký spam, sprava, dve za den a sú to väcsinou skor take cringe vtipy a nejaké hluposti. Kazdopadne mu raz napisala ci sa mu to nezda trochu moc, kedze je zadana na co on argumentoval nejakymi hlupostami, ze on tak vypisuje kazdej svojej kamaratke a ze nemam ziarlit. Tiez hlupost, nejake tie jeho kamaratky pozna a skoro vobec sa im neozyva.
Mimochodom to, ze mu takto napise bolo cisto jej rozhodnutie, pre mna to bol dovtedy len taky komar, co ho to snad prejde, ale od toho bodu ako reagoval na jej prosbu zacal srať aj mna. Samozrejme stale pise stylom ze posle spravu dokym priatelka neodpise, ona je proste moc zlata a na nikoho nechce byt zla. To je ten problem. Napriek tomu ho uspesne ignorovala a on vytiahol story ze si uz nasiel dievca.
Moja frajerka, ocividne spokojna ze ma pokoj mu zacala odpisovat a ten spam je tu zas. A z mojej skusenosti a myslim ze tu hovorim za viacerych muzov ak som sa neuspesne snazil o nejaku babu a ak som sa zahaldel do inej , byvalemu objektu zaujmu som sa uplne prestal ozyvat, takze si myslim ze typek keca hovna a nikoho nema aj ked ofc by to bola vraj jeho prva priatelka. Co mam robit ? a vlastne neprehanam to? niesom paranoidny trochu, lebo tieto posledne dni ma to zacina neskutocne stvat
Mimochodom to, ze mu takto napise bolo cisto jej rozhodnutie, pre mna to bol dovtedy len taky komar, co ho to snad prejde, ale od toho bodu ako reagoval na jej prosbu zacal srať aj mna. Samozrejme stale pise stylom ze posle spravu dokym priatelka neodpise, ona je proste moc zlata a na nikoho nechce byt zla. To je ten problem. Napriek tomu ho uspesne ignorovala a on vytiahol story ze si uz nasiel dievca.
Moja frajerka, ocividne spokojna ze ma pokoj mu zacala odpisovat a ten spam je tu zas. A z mojej skusenosti a myslim ze tu hovorim za viacerych muzov ak som sa neuspesne snazil o nejaku babu a ak som sa zahaldel do inej , byvalemu objektu zaujmu som sa uplne prestal ozyvat, takze si myslim ze typek keca hovna a nikoho nema aj ked ofc by to bola vraj jeho prva priatelka. Co mam robit ? a vlastne neprehanam to? niesom paranoidny trochu, lebo tieto posledne dni ma to zacina neskutocne stvat
Re: Co robit s týpkom, ktory neustale vypisuje mojej priateľ
Podľa mňa najlepšie čo môžeš urobiť je neangažovať sa príliš. Z toho, čo píšeš to vyznieva tak, že tvoja priateľka to má v hlave utriedené a nechce si s ním nič začínať. On zo zotrvačnosti skúša, ak u nej neuspel doteraz tak je malá šanca, že zrazu uspeje, takže to asi je lepšie nechať na ňu, nech sa s ním vysporiada ako chce (pokiaľ ťa teda sama nepožiada, aby si nejako zakročil).
Inak ak sa budeš do toho nejako aktívne montovať bez jej požehnania tak sa môže stať, že budeš za žiarlivca, čo jej nedopraje písať si s kamarátom.
Alebo navrhni dvojité rande, vy dvaja a on s jeho "frajerkou"
Inak ak sa budeš do toho nejako aktívne montovať bez jej požehnania tak sa môže stať, že budeš za žiarlivca, čo jej nedopraje písať si s kamarátom.
a môže mať milion vyhovoriek preco nemoze prisť. Hej snažim sa neangazovat, len ma to uz vytaca a on toto robi už 5 mesiacov preto ma to stveMuffi napísal:Podľa mňa najlepšie čo môžeš urobiť je neangažovať sa príliš. Z toho, čo píšeš to vyznieva tak, že tvoja priateľka to má v hlave utriedené a nechce si s ním nič začínať. On zo zotrvačnosti skúša, ak u nej neuspel doteraz tak je malá šanca, že zrazu uspeje, takže to asi je lepšie nechať na ňu, nech sa s ním vysporiada ako chce (pokiaľ ťa teda sama nepožiada, aby si nejako zakročil).
Ak je to otravovanie nepríjemné aj tvojej frajerke, tak by som jej odporučil mu napísať, že ju už nemá otravovať, pretože nemá žiadny záujem sa s ním stretávať. A potom zablokovať jeho číslo a všetky kontakty na sociálnych sieťach. Problem solved.
Pokiaľ na neho totiž pôjde naďalej po dobrom, nezbaví sa ho nikdy, treba byť v takejto veci nekompromisný a vyjadriť svoj postoj jednoznačne.
Ak by začal dobiedzať a stalkovanie by sa prenieslo do fyzickej roviny, tak to začať riešiť s políciou...
Pokiaľ na neho totiž pôjde naďalej po dobrom, nezbaví sa ho nikdy, treba byť v takejto veci nekompromisný a vyjadriť svoj postoj jednoznačne.
Ak by začal dobiedzať a stalkovanie by sa prenieslo do fyzickej roviny, tak to začať riešiť s políciou...
ona mu to už ale napísala a tá rekacia, ved si zrejme čítal. Ona nemá proste tie balls byť na neho doraznaPilifo napísal:Ak je to otravovanie nepríjemné aj tvojej frajerke, tak by som jej odporučil mu napísať, že ju už nemá otravovať, pretože nemá žiadny záujem sa s ním stretávať. A potom zablokovať jeho číslo a všetky kontakty na sociálnych sieťach. Problem solved.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tak mu napis ty ci sa nechce s tebou stretnut aby ste sa porozpravali
Skor som prekvapeny ze to trva 5 mesiacov a ty sa len prizeras...Einar napísal:No dobre long story short, ked som zacal chodit s mojou priatelkou ocividne to dost sklamalo jedneho chalana, ktory sa o nu snazil a nemala zaujem. No neprestal byt dotieravy. Napríklad ju pozval von s otazkou ci pojdu len sami dvaja, alebo este niekoho zavola. Aj ked mu povedala ze bude so mnou tak napriek tomu v ten den sa jej spytal ci ma teda nejake plany na ten den. Priatelke pise stylom ze jej posiela spravy dokym neodpise. Nieje to nejaký spam, sprava, dve za den a sú to väcsinou skor take cringe vtipy a nejaké hluposti. Kazdopadne mu raz napisala ci sa mu to nezda trochu moc, kedze je zadana na co on argumentoval nejakymi hlupostami, ze on tak vypisuje kazdej svojej kamaratke a ze nemam ziarlit. Tiez hlupost, nejake tie jeho kamaratky pozna a skoro vobec sa im neozyva.
Prve co by bolo je zablokovanie cisla a na vsetkych socialnych sietach jeho ucet. Ak by to neprestalo tak navrhnut stretnutie s nim /kludne moze aj ona navrhnut/ a ist za nim a vysvetlit mu ze nech sa nesprava ako ko*ot ale nech sa uvedomi lebo to neskonci najlepsie. Tam nie je viac co... On je chronicky ziarlivec, ktory nedokaze pochopit ze tvoja priatelka si nasla teba.
A ty by si mohol priatelke vysvetlit/povzbudit ju tym, ze jej sebavedomie budes pomalicky dvihat lebo v dnesnej dobe uz nemozes byt ku kazdemu mily a zdvorily lebo bude to bohuzial zneuzite!
Tak keď na to nemá gule ona, tak by si ich mal mať ty. Dohodni sa s ňou, nech tomu stalkerovi napíše, že sa s ním chce stretnúť, ale prídi tam len ty a veľmi dôrazne mu dohovor, že by s tým mal skončiť, inak nebude mať problém len s tebou, ale aj s políciou...Einar napísal:
ona mu to už ale napísala a tá rekacia, ved si zrejme čítal. Ona nemá proste tie balls byť na neho dorazna
Čo je to nejaký mafián, že sa ho bojíš?
Nech si ho zablokuje a má pokoj. Alebo jednoducho ignorovať a hodiť do spamu.
trva uz skoro 5 mesiacov.... a to ze ona mu raz za cas odpise aj ked tyzden lebo mi to vzdy ukaze tak ma to je*e. Keby ho proste mesiac ignoruje tak by ho to mozno aj preslo a neviem ako to naformulovat bez toho aby som bol zly kedze sme tuto temu az par krat nacali
Najprv by som sa porozprával doma s priateľkou, lebo ak by chcela ho ignorovať tak mu neodpisuje za nejaký čas a potom by som sa porozprával s chalanom. A ako píšu chalani, najjednoduchšia vec je ignore list všade.
vidis ja som zasa zastanca nazoru neprijebeš nevysvetlíš
tiez by som sa skor porozpraval s priatelkou. ked mu odpisuje asi si s nim chce pisat. keby nechcela, neodpisuje. ziadne ze "nema na to gule", proste ak ta niekto otravuje, ignorujes ho, predsa ho nebudes v tom podporovat.
predstav si tu situaciu z pohladu toho chalana, sice o neho vraj nema zaujem, ale stale mu odpisuje, teda on tam stale vidi tu sancu. pokial ty prides mu nadavat alebo ho bit, co to zmeni? zase jej napise a ona mu bude odpisovat, mozno ho este polutuje ze skoncil so zlomenym nosom.
predstav si tu situaciu z pohladu toho chalana, sice o neho vraj nema zaujem, ale stale mu odpisuje, teda on tam stale vidi tu sancu. pokial ty prides mu nadavat alebo ho bit, co to zmeni? zase jej napise a ona mu bude odpisovat, mozno ho este polutuje ze skoncil so zlomenym nosom.
-
javatar
Hardcore addict
dufam, ze tak nepristupujes k svojej priatelkeCheZteR napísal:vidis ja som zasa zastanca nazoru neprijebeš nevysvetlíš
k teme: trosku nechapem tvoju priatelku preco si ho nezablokuje ale tak rozhodne by som tomu dotieravcovi navrhol stretnutie. Ak sa ta nezlakne tak nanho chod zlahka - ak to vystupnuje k fyzickemu nasiliu tak sa to moze otocit proti tebe velmi lahko.
Pripadne mu zacni dotieravo vypisovat nech vie ake to je.
-
CrazyJerry
Light Star
Kamaratka zaziva s jednym typkom nieco podobne uz par rokov. Pise jej basnicky o jej zadku, co by snim vsetko robil.. co by s nou vsetko robil...
Ona sa na tom bavi, neberie to nijak. Ona je tiez taka povaha, ze mu obcas odpise, jemu to staci. Ale pri pisani to konci...
Nema typek nahodou inicialky P.Š. alebo M.G. ??

Ona sa na tom bavi, neberie to nijak. Ona je tiez taka povaha, ze mu obcas odpise, jemu to staci. Ale pri pisani to konci...
Nema typek nahodou inicialky P.Š. alebo M.G. ??
Ehm nemá aj keď jedno písmenko si tam trafil. Ok je dobrý nápad sa s ňou o tom porozprávať?
toto si z toho pochopil?javatar napísal:dufam, ze tak nepristupujes k svojej priatelke
k teme: trosku nechapem tvoju priatelku preco si ho nezablokuje ale tak rozhodne by som tomu dotieravcovi navrhol stretnutie. Ak sa ta nezlakne tak nanho chod zlahka - ak to vystupnuje k fyzickemu nasiliu tak sa to moze otocit proti tebe velmi lahko.
Pripadne mu zacni dotieravo vypisovat nech vie ake to je.
Ze vas to oboch bavi 5 mesiacov. Vsak ho zablokujem kde sa da a je pokoj. Mozno si zalozi novy ucet, mozno si kupi novu sim kartu - tak to zablokuje opat.
-
javatar
Hardcore addict
nie, evidentne zle napisany vtipCheZteR napísal:toto si z toho pochopil?
-
Solo_Kamen
King
Ak nevie na neho byť dôrazná, tak jeho gule budú do pol roka dorážať do nej. Môže ho zablokovaŤ na všetkých aplikáciach, ktoré má a keby prišiel otravovať osobne, tak si ho môžeš počkaťEinar napísal: ona mu to už ale napísala a tá rekacia, ved si zrejme čítal. Ona nemá proste tie balls byť na neho dorazna