Co s takym vztahom???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lienka123456
Amateur
Amateur

Co s takym vztahom???

Príspevok od používateľa lienka123456 »

bla bla bla bla bla
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Komunikacia, komunikacia, komunikacia....povedal by som ,ze vacsina vztahov krachne na slabej komunikacii a nevyrozpravanie problemov...ked odmieta o problemoch hovorit...nezmeni sa uz...to necakaj.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nabudúce keď víjdeš zo sprchy, (jeho zasa nehne) tak choď za ním a povedz že sa s ním musíš o niečom vážnom porozprávať a potom spusti, povedz to, čo píšeš nám... A keď nedosiahneš výsledok, ktorý čakáš, potom dôjdi za nami a porozprávaj nám ako reagoval a čo sa ne/zmenilo. Lebo tu toho asi naozaj nieje moc čo radiť. Určite tým nič nepokazíš :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

asi viem o čom hovoríš.. ja som mal podobný problém (resp. dostavuje sa teraz) s tým že ja som v jeho koži.. ide o to, že keď sme sa spoznali s priateľkou a začal som s ňou tráviť čas tak všetko bolo super bez problémov (nevravím, že ich máme teraz).. chcel som len povedať to, že pred tým ako som ju spoznal som mal vlastný život svoje aktivity a veci ktorými som zabíjal čas.. prišla príjemná zmena ale po čase mi moje aktivity nejako chýbajú len deň má 24 hodín a nedá sa stíhaš všetko. tým pádom som si musel vybrať čo mi je prednejšie.. byť s priateľkou alebo cyklistika? byť s priateľkou alebo hrať sa formulky?
pre mňa bola odpoveď jednoznačná a keď je niekedy náhodou čas tak si vytiahnem volant a dám si pár rýchlych kôl alebo sadnem na bicykel a dám si rekreačných 50 km.

Ale toto by si chalan mal tiež uvedomiť ak ťa má rad - baviť sa s ním o tom keď nechce nie je dobrý nápad ale povedať, že ti to vadí treba jednoznačne či chce či nechce. pak je to už len na ňom
Napísať odpoveď