CO SI MAM O TOM MYSLET? PLS PORADTE
-
spachtosko
Novice
CO SI MAM O TOM MYSLET? PLS PORADTE
chodim s babenkou,ktora ma 16 a ja 19rokov...Velmi ju lubim a mam ju rad a vraj aj ona mna...ale nehapem jednemu,vraj je chora a vceraj ju moja kamoska co ju pozna vydela vonku s kamosmi...a hlavne ze mi pisala ze jej strasne chybam a ze ce byt so mnou a lubi ma...vobec uz nicomu nehapem...spolu nejsme uz 2tyzdne...a vraj by ma nevedela nikdy oklamat...ja sa o nu strasne bojim a necem o nu prist...ale uz nevem co mam robit:( a co si mam o tom myslet...PROSIM PORADTE
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
jin
VIP
Re: CO SI MAM O TOM MYSLET? PLS PORADTE
Si teraz vystrašený a je to pochopiteľné vzhľadom na to, čo píšeš. Jediný 100% spôsob, kao si to overiť je naozaj ísť za ňou. Ak chorá nie je, tak sa nad vaším vzťahom zamysli a ak skutočne je, tak zisti, či ju tá tvoja kamarátka fakt videla. Či si ju náhodou nepomýlila...
-
spachtosko
Novice
-
ezechiel88
Star
Ako si na tom s jej fotrovcami ??? Ak dobre dojdi zazvon pri dverach s nejakym malym darcekom ze si jej prisel donest ked ja taka chorucka a ci ta nepisutia dnu...no samozrejme sa najprv spytaj ci je vobec domaspachtosko napísal:spolu sme 1mesiac aj dva tyzdne...som cel ist za nou a ona povedala ze je chora...
A ak ta neznaju tak zazvon predstav sa ze sa zna s ich dcerou a ze si jej prisel neco vratit
hmm... To je blbe..Akoze.. Ty mas 19, ona ma 16... Vies, vidim kazdy den v skole tieto 16 rocne baby...Tak.. Laska je silne slovo.. Pre teba mozno nje..Ale pre nu urcite ano... A, taketo dievcata zivot nudi..A, preto robia vsetko mozne, len to co treba nje... /Poznam to..Od mojej segry..ma 14, a chodi s 19 rocnym..Akoze.. Neviem...Myslim si, ze je blba ona, ale aj on.../ Njektore dievcata chcu byt proste so svojimi kamaratmi..A nje prave s tim, koho miluju... Tak, ale, mali by ste sa o tom pokecat.. Vazne.. Mne to moja holka povedala do oci, ze to tak chce..Ja jej v tom nebranim... Len. treba sa s tim zmierit..A, zistit, ze to, co ti pise, ze ci mysli skutocne vazne... A, urcite by si mal za nou dojst, aj ked je chora...Ak ta ma rada, a ty jej vysvetlis, ze preco si prisiel, tak to pochopi... A ak bude nahnevana, ze ju za nou chodis, cim vlastne chces povedat, ze jej nedoverujes, tak... To neni dobre... Len jej to treba vysvetlit, a ak to ani tak nepochopi, tak to nema vyznam.... Ach jo.. laska, to je vec.. 
-
Carver11
Light Star
nuž, yažil som už jednu šesťnásťročnú babu a hm...skrátka...no. ako zástanca mladších nechcem nič hovoriť, ale predsalen. šesťnásť hovorí za všetko.
ale k veci. poprvé, neviem pochopiť, prečo nechce, aby si za ňou išiel. to mi nie je celkom jasné. podruhé, už to tu zaznelo, tak len pre správnosť zopakujem. choď za ňou. prekpvap ju možno, ak bude treba. skús prísť len tak zrazu. možno Ťa to utvrdí, že je pohoda, alebo aspoň budeš na jasnom. v každom prípade nečakaj, ale rieš, rieš.
ale k veci. poprvé, neviem pochopiť, prečo nechce, aby si za ňou išiel. to mi nie je celkom jasné. podruhé, už to tu zaznelo, tak len pre správnosť zopakujem. choď za ňou. prekpvap ju možno, ak bude treba. skús prísť len tak zrazu. možno Ťa to utvrdí, že je pohoda, alebo aspoň budeš na jasnom. v každom prípade nečakaj, ale rieš, rieš.
no jeden z dvovod preco nechce byt spolu s tebou moze byt to ze ste spolu az prilis casto a ona sa citi tym obmedzovana ,predsa lôen vrk .... ma urcite ine zmyslanie atd.... nieked si proste potrebuje vyjst sa porozpravat aj z niekim inym .... ak to nebude nejake strasne caste myslim ze z tejto strany nehrozi nejake nebezpecenstvo ,nemusis hned skakat z mosta....... len ju usmernuj aby neuprednostnovala ich pred tebou a aby to nebolo pricasto.....
mas 19 ,dievcatam sa pacia starsi...takze
zatial sa neboj
btw tot moj nazor
mas 19 ,dievcatam sa pacia starsi...takze
btw tot moj nazor
Ja stým už mám skúsenosti že ženy sú v tomto čudné, takže mi neostáva iné len si zvykať. Nezmeníš ich. Mne to robila každá, takže to už náhoda nebude. Doradu každá robila takéto ťahy. Nevedia byť úprimné a tým pádom sa začnú zo všetkého trapne vykrúcať atď. Ja ich už mám prečítané, začne mi tak robiť tak to už automaticky si môžeš hladať novú alebo sa pripraviť na rozchod. Ja som mal 5 mesačný vzťah, začala toto isté robiť, vyhovárala sa že nemá čas a dačo vybavuje čojaviem čo, a vliekla sa s chlapmi ,,akože kamošmi" no a tak či tak to skončilo, iba to umelo naťahovala. Ak presedlá inam to je už náznak že zistila že niesi ten pravý. Potom už len píše omáčky aby ani náhodou nebola ona tá zlá. Ženy sú zmije, zlomia ti srdce a potom ešte to zariadia tak že ty budeš sviňa! Mne to spravili všetky, úplne všetky. Takže ja už beriem baby s rezervou. Kým nebude mať 30 a nepopáli sa 100x, nebude mať rozum a aj to je otázne či bude mať. Proste žena je len žena. Iná nebude.
-
ezechiel88
Star
V niecom s tebou suhlasimMayDaySK napísal:Ja stým už mám skúsenosti že ženy sú v tomto čudné, takže mi neostáva iné len si zvykať. Nezmeníš ich. Mne to robila každá, takže to už náhoda nebude. Doradu každá robila takéto ťahy. Nevedia byť úprimné a tým pádom sa začnú zo všetkého trapne vykrúcať atď. Ja ich už mám prečítané, začne mi tak robiť tak to už automaticky si môžeš hladať novú alebo sa pripraviť na rozchod. Ja som mal 5 mesačný vzťah, začala toto isté robiť, vyhovárala sa že nemá čas a dačo vybavuje čojaviem čo, a vliekla sa s chlapmi ,,akože kamošmi" no a tak či tak to skončilo, iba to umelo naťahovala. Ak presedlá inam to je už náznak že zistila že niesi ten pravý. Potom už len píše omáčky aby ani náhodou nebola ona tá zlá. Ženy sú zmije, zlomia ti srdce a potom ešte to zariadia tak že ty budeš sviňa! Mne to spravili všetky, úplne všetky. Takže ja už beriem baby s rezervou. Kým nebude mať 30 a nepopáli sa 100x, nebude mať rozum a aj to je otázne či bude mať. Proste žena je len žena. Iná nebude.
No tak tu nemozem suhlasit...Dievcata su take ze maju vela kamaratov a cuduju sa preco chlaap ziarlibubo12342 napísal:prepac ze to musim takto povedat ale "jednej 16-tke jeden kok*t nestaci"
BTW k teme.....Skusal si sa jej na to spytat? a pri tom jej aj povedat ze ju spoznala kamoska vonku? Hadam ti len povie pravdu a ak stale neveris tak sa spytaj kamaratov ale to je uz trochu blbe
prepac nesuhlasim s tebou nie kazda sa sprava ako vadna ,takisto sa medzi nimi najdu aj uvedomene,len vek je to este relativne nizky a teda treba byt tropska tolerantnejsi k nim, je tam este nerozhodnost,neskusenost nemyslim ze na ucet kazdej 16ky sa treba hned vyjadrovat ze je ***** a hadzat ich do jedneho vreca, mozno potrebuje z casu na cas nejaku volnost , pre nu je este skoro sa takto velmi viazat tak nejaky ten ulet sa tolerovat da,tym nemyslim ked zacne dotycneho podvadzat ze to ma tolerovatbubo12342 napísal:prepac ze to musim takto povedat ale "jednej 16-tke jeden kok*t nestaci"
aj vino musi vyzriet ,
-
homar
Novice
tak su aj take, to niet pochyb, ale tych je nastastie mensina, vacsine staci jeden, to som si istybubo12342 napísal:prepac ze to musim takto povedat ale "jednej 16-tke jeden kok*t nestaci"
inak tento problem je dost blby, ked niekto vo vztahu klame, potom ta neistota pretrvava dlho, a moze rozbit cely vztah, ale treba konat, tak drzim palce