blbe ako blbe ich je to zivot ked si ho chcu doje*** ich bordelRAON napísal:uzivat si zivot tak ze v 13 piju alkohol to je dost blbe
Co si myslite o fakte, ze sa u nas nalieva aj 13_kam?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
..lenze ono to nieje tak ako pises .. pretoze pokial ich zivia rodicia .. teda respektive do dovrsenia 18 roku zivota za nich zodpoveda takzvany zakonny zastupca .. takze by mohli pit iba ak by im nalial .... vlastne nie aj proti tomu je isto nejaky paragraf .. proste existuje nieco take ako ochrana mladeze ci ti to nic nehovori ??MATEJ napísal:blbe ako blbe ich je to zivot ked si ho chcu doje*** ich bordel
ale zase ber to stej stranki ze zakoni su na to abi sa porusuvalinordkapp_pb napísal:..lenze ono to nieje tak ako pises .. pretoze pokial ich zivia rodicia .. teda respektive do dovrsenia 18 roku zivota za nich zodpoveda takzvany zakonny zastupca .. takze by mohli pit iba ak by im nalial .... vlastne nie aj proti tomu je isto nejaky paragraf .. proste existuje nieco take ako ochrana mladeze ci ti to nic nehovori ??
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Nj Gangsta' co pozna len iotu, ak niekdo nebude stopovat jeho prispevky a opravovat tie chyby tak o chvilu radsej upadnem do komy, viz. napr.RAON napísal:MATEJ sa hra na drsneho chlapika porusujuceho zakony
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52256
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. myslis snad dobrI kus ... a male kozIckI ??? ...Gangy napísal:Nj Gangsta' co pozna len iotu, ak niekdo nebude stopovat jeho prispevky a opravovat tie chyby tak o chvilu radsej upadnem do komy, viz. napr.![]()
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52256
-
audiotrack
VIP
som v piatok videl 4 asi v takom veku v minisukniach a sietovanych pancuchach a obzeral sa za nimi kazdy chlap na namesti...a tie 4 mierili do fetackeho podniku....hlavne ze vyzerali ako hip-hoperky...sacek napísal:tu u nas je to pestre 12-14 baby tu s flasami vina, vodky alebo niecoho tvrdsieho. potom tu skacu cez plot, vykrikuju a je*u vyslovene je*u na verejnosti so svojimi rap kamosmi.
ja byt ich rodicom tak ich tak doobleikane nepustim ani pred zrkadlo..cele to speje do 3,14ci..
ja som sa minule len tak flákal s kamošom večer po meste (len tak z nudy) a stretol som partiu 13-15 ročných báb, samozrejme mali flašu vina a šampusu a zapijali tým panadol alebo čo to bolo....jackb napísal:som v piatok videl 4 asi v takom veku v minisukniach a sietovanych pancuchach a obzeral sa za nimi kazdy chlap na namesti...a tie 4 mierili do fetackeho podniku....hlavne ze vyzerali ako hip-hoperky...
ja byt ich rodicom tak ich tak doobleikane nepustim ani pred zrkadlo..cele to speje do 3,14ci..
-
will.i.am
Darca
Presne tak. Mlade a neskusene a najradsej by vyskusali vsetko cim skor a nepozeraju na nasledky... Kam sa to ten svet ruti? Sice mam "len" 19, ale nepamatam sa, zeby som ja alebo nejaky moji spoluziaci, ci spoluziacky robili nieco take ak o to robia terajsie 13-tky (ked dobre ratam nejaka 8. trieda)Vesper napísal:male sproste dievcatka su podla mna v tomto veku kritickejsie ako chalani, lebo rychlejsie podlahnu trendom a veciam co su v ich partii cool, takze staci ked nejaky starsi chalan pride a povie ze dajme si spolu a uz su v hajzli..proste decko v tomto veku netreba ani pustat von
Samozrejem, ze sme povyvadzali, aj sme cosi popili, ale len na vylete a tak a nie kdekolvek v bare sa ti to vala
si normály a nie staromódny.:Toxic:. napísal:je to uplne postavene na hlavu...![]()
ale inak mne sa vo vseobecnosti hroozne nepaci ked baby piju... ako 1-2 drinky v pohode ale neznasam baby ked su ozrate jak cinky... este k tomu ak su to nejake 13tky 14tky - no hnus... vobec sa mi alkohol ani cigarety k babe nehodia... myslite ze som staromodny?
Ako ked som mal 13, tak som pil tiez, ale aspon tak aby ma nebolo vidiet a, aby mi s toho nebolo zle. Po bytoch, parkoch a pod. s kamosmi. Tak od 16 som zacal chodit do podnikov. Ale nejviac ma s.re, ked tie decka piju jak ozivot, len aby bolo, a potom je tomu zle a blije to na WC. Mi ich je az luto niekedy. Ale myslim, ze to vzdy bolo a vzdy bude. Mla by posunut nizsie vekovu hranicu.