Co si myslite o karikature MOHAMMEDA a reakcii na to

Diskusie na politické témy...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

chap .. mohammed je ich stvoritel .. v to veria a oni si ho budu branit aj za cenu svojeho zivota. moslimovia su len kompletne veriaci alebo menej .. ti co bojuju ako Mudzahed (alebo tak nejak sa to vyslovi .. je to kamikadze) tak sa nepovazuju za moslimov .. to je vseobecne zname. a to ze teraz napriklad nenavidia nas alebo danov im beriem ... my za to mozeme.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mastermind napísal:ja osobne som velmi tolerantny clovek. ale ich kultura neospravedlnuje nasilie...
Oni sa neodvolavaju na kultu, ale na koran a islam a islam NEKAZE zabijat, mrzacit, nicit, terorizovat, len extremisti si to vysvetluju po svojom.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

^Nevermind napísal:chap .. mohammed je ich stvoritel .. v to veria a oni si ho budu branit aj za cenu svojeho zivota. moslimovia su len kompletne veriaci alebo menej .. ti co bojuju ako Mudzahed (alebo tak nejak sa to vyslovi .. je to kamikadze) tak sa nepovazuju za moslimov .. to je vseobecne zname. a to ze teraz napriklad nenavidia nas alebo danov im beriem ... my za to mozeme.
mohamed neni stvoritel, je to prorok alebo pecat prorokov teda posledny(este mahdi)
mudzahid neni kamikadze to je sahid teda mucenik
zaujmave vyhlasenie http://www.islamweb.sk/stranky/vyhlasenia/vyhlas5.htm
padrino
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa padrino »

psycho napísal:mohamed neni stvoritel, je to prorok alebo pecat prorokov teda posledny(este mahdi)
mudzahid neni kamikadze to je sahid teda mucenik

citacia z vyssie uvedeneho..
Rozdiel je v tom ze zapad si na nasilie oblecie biele rukavicky, nasilie je iba prostriedok, nie vysledok a hoci to mozno znie vseljako je to tak.
o com tu splietas? vy /ako radikalny moslimovia/ pouzivate mudzahida tiez ako prostriedok, ale vysledok je aky? to su tiez biele rukavicky? a pritom, ako sam pises je to "len" mucenik.. ale toho "kamikadzeho" z mudzahida spravili v ociach europanov ludia Tvojho vierovyznania..

ja neschvalujem to, co robia napr. svet. policajti - UK a US, ale to, co robia obyvatelia blizkeho vychodu je uz nenormalne a zle sa nato pozera..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

stvoriteľ nebol ani mohamed ani boh ale nejaká baktéria či niečo organické čo sem prišlo bohvie odkiaľ z vesmíru
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

linkman to vyriesil :P ... ale proste mne to vysvetlili ze mohammed je ich stvoritel ako vas je jezis, proste islam zakazuje akekolvek zobrazenie mohammeda .. neviem to poriadne vysvetlit ale ten web je celkom zaujimavy, tam to je podrobne.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

preco uz niekto nepovie nahlas, ze su to prasce? obycajny pokrytci? ked tak nemaju radi zapadnu kulturu, preco ich tu ziju miliony? preco nejdu domov? do iranu? ved tam im bude aj s tym svojim uchylnym prorokom vyborne. je to banda tupych hlav.co pozitivneho vyslo z moslimskeho sveta za poslednych 500 rokov? nic. je to stado, ktore nam este len urobi problemy.som zvedavy dokedy chce Europa ustupovat. naco im posielaju miliony dolarov ako pomoc? nic im nedat. ked chcu bojkot nech ho maju. ked su schopni kamenovat zeny zato ze v sebaobrane pred znasilnenim zabili muza, tak potom mi nestoja ani za nic. zvierata sa spravaju lepsiea maju vyssiu kulturu. nikto ich nema rad a nikto im nic nepovie lebo kazdy pred nimi zatvara oci. som rad ze na SVK ich je minimum a dufam zesatu ziadna poondiata mesita nepostavi. uz vidim ze za tento rasisticky prispevok dostanem basu a IP ban ale to uz je doba politickej korektnosti.
ale na zaver: :smt067 :smt067 :smt068 :smt071 :nuked:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Linkman napísal:stvoriteľ nebol ani mohamed ani boh ale nejaká baktéria či niečo organické čo sem prišlo bohvie odkiaľ z vesmíru
Skus to povedat nejakemu zarytemu krestanovi, co ti na to povie. To je proste tvoj nazor. Aj ja som krestan, ale som realista, takze sa zatial priklanam na stranu vedecku.
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:linkman to vyriesil :P ... ale proste mne to vysvetlili ze mohammed je ich stvoritel ako vas je jezis, proste islam zakazuje akekolvek zobrazenie mohammeda .. neviem to poriadne vysvetlit ale ten web je celkom zaujimavy, tam to je podrobne.
nasim stvoritelom nieje jezis, ked tak Boh, pre ateistov hmm, bakterie neviem. jezis stvoril nabozenstvo aj ked to mozno myslel inak nez to co je z toho dnes.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

zelovoc napísal:nasim stvoritelom nieje jezis, ked tak Boh, pre ateistov hmm, bakterie neviem. jezis stvoril nabozenstvo aj ked to mozno myslel inak nez to co je z toho dnes.
on si len myli stvoritela so spasitelom ... nexaj tak :wink:
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

ale uz by ste mohli sem dat aj link na tu karikaturu :!:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

ZenniX napísal:ale uz by ste mohli sem dat aj link na tu karikaturu :!:
sak google , nee??

http://www.perlentaucher.de/artikel/2888.html
zelovoc
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vcera bola v SME arabska karikatura hitlera s annou frankovou v posteli, videli ste uz ich ostatne karikatury? potom mi povedzte kto koho viac uraza a kto s tym zacal
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

posli sem tu arabsku karikaturu.
inak ta posledna je najlepsia :),

no uz by som chcel vidiet krestnaske babky, ako by ma kamenovali, ekby som si z ich jezisa robil taku srandu.

ukazoval som jednej kamoske z dediny toto:
http://www.jesusdressup.com
zasmiala sa, ale hnes si pomenula, odkial pochadza a sekla sa. ale je pravda, ze v googli sa da najst kopa karikatur na jezisa, mozno viac, ako na mohameda, a nikoho za to nevesali...aspon nie v tom to storoci.

inac uz davnejsie, som videl, ako si robili v jednom zapadnom denniku casto srandu z teroristov, ale aj z busha, a to pekne riadnu na zapadny stat. tak sa dalo cakat, ze budu pokracovat aj vo vseobecnosti. ale neviem si predstavit, ze by tam dali napr. jezisa zaveseneho hore nohami, to by im asi u citatelov nepreslo.

a vobec, je to len boj klanov. klan krestanov si robi prdel z islamistov, ci ako sa to. a kazdy bojuje inac. jedni robia deti a buraju WTC a druhi vnucuju Coca colu a ine Mac Donaldy a snazia sa vyletiet na Mars. (A kto neprijme Coca Colu - ci uz ju nechce, alebo sa mu na nunechce robit bude zbombardovany vid Pakistan a Sadham)
quentin
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quentin »

Linkman napísal:stvoriteľ nebol ani mohamed ani boh ale nejaká baktéria či niečo organické čo sem prišlo bohvie odkiaľ z vesmíru
a kto ako stvoril tu bakteriu co sem prisla z vesmiru??

ale k teme: podla mna karikaturi su pre nich urazajuce ale to neznamena ze maju pravo zabijat ludi, ved pre boha kvoli par obrazkom zomreli nevinny kt. s tym nemali nic spolocne. nevravim ze vsetci moslimovia su zly nech si kazdy veri comu chce ale ti kt. vysli do ulic a terorizuju ostatnych su podla mna psychopati. urcite je kopec inych rieseni.

btw hovorime si ze sme civilizovani. myslim ze to spociva v tom ze by sme mali inak reagovat na podobe urazky(urcite nie vrazdenim hociakeho moslima kt. pride pod ruku) a preto ak vyjdu neake karikaturi urazajuce "civilizovany" svet som vazne zvedavy ako budeme reagovat.
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

padrino napísal:o com tu splietas? vy /ako radikalny moslimovia/ pouzivate mudzahida tiez ako prostriedok, ale vysledok je aky? to su tiez biele rukavicky? a pritom, ako sam pises je to "len" mucenik.. ale toho "kamikadzeho" z mudzahida spravili v ociach europanov ludia Tvojho vierovyznania..

ja neschvalujem to, co robia napr. svet. policajti - UK a US, ale to, co robia obyvatelia blizkeho vychodu je uz nenormalne a zle sa nato pozera..
nie niesu biele rukavicky ale niekde som to nepisal ani nezakryval, nenapisal som ze sahid je "len" mucenik. Snazil som sa pokazat na rozdiel medzi mudzahudim a sahidom lebo je dost podstany. To co volas kamikadze je shaid kdezto mudzahid je ozncenie ktore sa pouziva v trocha inom kontexte, skor vojenskom a neoznacuje samovraha. Musis chapat ze oni europanom neveria a americanov a im podobnych uz skor neznasaju, prave preto co robia. Ak ma niekto zaujem mat s nimi dobre vztahy mal by v prvom rade respektovat to aky su. Inac neviem kde si nabral ze som moslim :wink: celkom si ma pobavil :P

Mohamed znova a naposledy v islame neni stvoritel ale prorok stvoritelom stale zostava boh :)

Problem kresby, pre tych co to nepochopili. V islame je zakazane zobrazovat tvare, obraz a podobne a u ortodoxnych by bolo nenormalnym hriechom a urazkou zobrazit ich, no zobrazit mohameda je ako ostat koran pred davom islamistov a protim ho este hanobit. V krestanstve taky zakaz neni a asi preto je mnohym divne pre je okolo toho taky rozruch. Cela islamska spolocnost a krajiny silne religozne a nabozensky zalozene funguje inac nakolko islam nezasahuje len duchovno ale aj to ostatne.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

teroristi dojdu na slovensko :lol:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

zelovoc napísal:preco uz niekto nepovie nahlas, ze su to prasce? obycajny pokrytci? ked tak nemaju radi zapadnu kulturu, preco ich tu ziju miliony? preco nejdu domov? do iranu? ved tam im bude aj s tym svojim uchylnym prorokom vyborne. je to banda tupych hlav.co pozitivneho vyslo z moslimskeho sveta za poslednych 500 rokov? nic. je to stado, ktore nam este len urobi problemy.som zvedavy dokedy chce Europa ustupovat. naco im posielaju miliony dolarov ako pomoc? nic im nedat. ked chcu bojkot nech ho maju. ked su schopni kamenovat zeny zato ze v sebaobrane pred znasilnenim zabili muza, tak potom mi nestoja ani za nic. zvierata sa spravaju lepsiea maju vyssiu kulturu. nikto ich nema rad a nikto im nic nepovie lebo kazdy pred nimi zatvara oci. som rad ze na SVK ich je minimum a dufam zesatu ziadna poondiata mesita nepostavi. uz vidim ze za tento rasisticky prispevok dostanem basu a IP ban ale to uz je doba politickej korektnosti.
ale na zaver: :smt067 :smt067 :smt068 :smt071 :nuked:
BAN - pravidlo 6 ..
KARNEL32 napísal:teroristi dojdu na slovensko :lol:
JJ kazdy je teroristra .. kazdy sa tam navzajom zabija a kazdy je moslim .. kazdy arab, .. etc su teroristi .. nikto to v hlave nema poriadku .... chlapce si mimo

Psycho: Mudzahed je samovrah (vysvetloval mi to trosku vzdelanejsi clovek ako si ty v tomto obore ;) )
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

^Nevermind napísal:BAN - pravidlo 6 ..
je to jeho nazor podany myslim dost slusne.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

^Nevermind napísal:Psycho: Mudzahed je samovrah (vysvetloval mi to trosku vzdelanejsi clovek ako si ty v tomto obore ;) )
Ako jeden je svaty bojovnik a nepouziva sa Mudzahed, ale Mudzahedin.
Napísať odpoveď