Co ste prestali hrat?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tomek00
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Co ste prestali hrat?

Príspevok od používateľa tomek00 »

vsade su tu temy o hrach, kolko ste ich hrali a tak, co keby sme sa bavili o tom ze co ste prestali hrat, kolko casu te s tym zabili a tak

ja napr. (ako som postol v teme) som vymazal world of warcraft, hral som to 4 mesiace, dost som maniacil a mal som cisty cas hrania asi 6 dni a par hodin, cize je to najmenej (6x24=) 144 hodin :oops:
to je teda dost vela, pri inej postave som mal 7 dni co je tiez kopa casu ktory sa mohol vyuzit inak

hraval som aj dotu a pri tom ak chces hrat a nechces aby ti nenadavali musis stale ostat pri bedni a clovek sa nestihne ani napit alebo otvorit dvere ked niekto prichadza, no co uz ... ako je to s vami?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Hrával som niekedy GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas ale prestalo ma to už baviť. Hral som to tak každý deň bo tri štyri hodinky. Teraz hrám Mafiu dookola ako dilino to je lepšie. :wink:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Sweety napísal:Hrával som niekedy GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas ale prestalo ma to už baviť. Hral som to tak každý deň bo tri štyri hodinky. Teraz hrám Mafiu dookola ako dilino to je lepšie. :wink:
hah k tejto mafii ma napada hned môj kamarat, on ju presiel neuveritelnych 24 krat!! pozna kazdu misiu od slova do slova, vie vsetky misie, pozna celu mapu, proste vsetko :lol: :lol:
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Co ste prestali hrat?

Príspevok od používateľa Eru »

tomek00 napísal:ja napr. (ako som postol v teme) som vymazal world of warcraft, hral som to 4 mesiace, dost som maniacil a mal som cisty cas hrania asi 6 dni a par hodin, cize je to najmenej (6x24=) 144 hodin
omg extrem. aby nebolo OT: zase som na par tyzdnov prestal hrat oblivion... stava sa to asi tak kazde 2 mesiace... ale zase sa vratim
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

no to je vazne tema :?
co som prestal hrat? vsetko co uz nehram :lol:
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

prestal som hrat GTA:SA,NHL:08,FIFA:VSETKY :evil: asi tolko :lol:
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Worms, Commandos, Medal of Honor
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Gadelat napísal:Worms, Commandos, Medal of Honor
Ešte dávnejšie som hry typu MOH,COD,ale v poslednom čase ma to už nebaví,a som ich aj prestal hrať.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

daaavno daaaavno som bol zazraty do GTA 3ky ale pak prisla jedna misia nevedel som spravit a gta delete pak som to o tyzden znova nahral :D zase som tam dosiel a znova som to zmazal :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Runescape.....
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

WoW slohli mi ucet, vymazali postavy a dalej som sa ani nepozeral :( snad mi ich blizzard vrati :modlenie: takze som to prestal hrat (ak chcete vediet co jeextrem tak potom je to ze ked spravite 70 lvl za 10 dni :blee: )
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

po 7 rokoch CS :? ale nemrzi ma to spoznal som par super ludi a myslim ze pri online hrani ide iba o to :) a z takych normal hier som prestal hravat asi vsetko od EA a to hlavne nhl,nba,fifa...ale pockam si kym u nich pride next-gen na pc a urcite vyskusam...clovek nikdy nevie :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

GTA vsetky HL 1+nadstavby MOHA COD Mafia Max Payne 2 Red Faction 1,2 atd atd vsetky tieto hry z casu nacas zahram ale ma to nebavi lebo viem kde kto je skryty a ako co treba spravit proste uz sa tam tvarim ako boh ked som bol mensi tak som dokazal zabit aj 3 4 dni v kuse ale uz asi 4 roky nehravam iba sem tam daco pustim. Mimo toho ze co som ako 14 15 rocny hral tyzden som dneska schopny zbuchat za par minut napr v lete som presiel cely HL+nadstavby za necely tyzden. Jedine hry co viem stravit dlhsiu dobu su strategie ako red alert starcraft (viem ze to je stare ale iba tieto 2 ma oslovili) a este moja herna biblia Fallout 1a2 ten ani neinstalujem bo to viem ze by som to hral donekonecna ten proste milujem :-)
Ale CS si s casu na cas zahram napr predvcerom som ho hral asi po pol roku :-D a nedavno som od bracha dostal MAx Payne2 oreginal na narodky (robim si archiv hier z vypredaju) tak toho som zadrvil ale dake kratke to bolo na dve pobedia tusim je sice fakt ze da sa potom zvisit obiaznost ale to uz ma nebavi znova to hrat dokola ale napr potom ma bavi robit si taku prdel ze nacheatovat si bullet time a sade davat iba palice :-P tak pekne tam lietaju chlopci potom, inak cheaty nenavidim
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

GTR2
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Dotu :(
CSS si este dakedy dam...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Joxxo napísal:Runescape.....
jj toto som aj ja prestal..Potom Call of Duty 2,Counter Strike,NHL 06,
A prestal som kedysi aj s Lineage 2 ale pred troma dňami ma to zas chytilo :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Soldier of Fortune Payback. Nainstaloval som to, odskusal som to, odinstaloval som to. Totalna kravina
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

WoWko, hrál jsem to už od betaverze (necelé 3 roky) a teďka už jsem asi 3 měsíce na odvykovací kůře, protože mi to začalo lézt do peněz :? No já jsem měl za mojeho Shamana odehraných asi 80 dní čistého času a ještě minulý rok, když jsme neměl baběnku, jsemto hrával i 10 hodin každý den v kuse, takže taky podle mně extrém, ale už jsem si asi odvykl :D

Btw ale občas mi to ještě chybí a mám chuť si to zahrát :oops:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

prestal som s CS-kom lebo uz to zacala byt pre mna nuda ale aj zlodej casu, taktiez som prestal nachvilu s Dotou ale zase sa k tomu vraciam, WoW hravam kuskovo cize 2 mesiace hram 2 nehram a tak, HOMAM 3 ma uz prestal bavit pretoze cim dalej tym menej ludi to hra, CoD 2 som prestal hrat odkedy mam CoD4 a Pro Street som hral 1 den a uz s tym asi prestanem :lol:
tomek00
Light Professional
Light Professional

kapu napísal:WoWko, hrál jsem to už od betaverze (necelé 3 roky) a teďka už jsem asi 3 měsíce na odvykovací kůře, protože mi to začalo lézt do peněz :? No já jsem měl za mojeho Shamana odehraných asi 80 dní čistého času a ještě minulý rok, když jsme neměl baběnku, jsemto hrával i 10 hodin každý den v kuse, takže taky podle mně extrém, ale už jsem si asi odvykl :D

Btw ale občas mi to ještě chybí a mám chuť si to zahrát :oops:
hm no 80 dni cisteho casu :o :o riadne vela, dobre ze si prestal :wink:
to si hral na ofiku ci co?
Napísať odpoveď